Csak kijöjjön a havi költségvetésemből a napi 3 doboz cigi... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Na igen, azt nem mondtam, hogy az első igazi tüdőzéstől majd le ültem. :D
Később én is kék Szofi, PallMall, szürke, vagy fehér Marlboro, Camel. :D
Remélem, hogy troll vagy. Ha nem, akkor szomorú helyzet ez.
Ez napi 8 óra alvás mellett 16-17 percenként egy szál. Egy pöcegödör lehet a szád és a tüdőd. 🤮
Remélem teljes mértékben magadnak teremted meg a megélhetésre valót és nem mást húzol le, hogy erre az értelmetlen szarra jusson!
Brutál nagy összeg, amit a levegőbe füstölsz! Éves szinten már milliós.
Én szeretek dohányozni, de nem napi szinten és a cigarettát nem nézem semmibe, pedig régen cigarettáztam.
Aki egyszer a szivarozás, vagy a pipázás ízére ráérzett, szerintem soha nem nyúlna cigaretta után. A cigarettázás olyan, mintha egy jó bor helyett a kannás bort választanánk.
Szerintem az ő dolga, hogy kalkulálja ki, még akkor is ha nem egyedül él.
Ennyi erővel én is érezhetném pofátlannak a gyerekemet, mert havonta vesz 3 pár cipőt. Teljesen feleslegesnek érzem, és én évente nem veszek ennyit, de az ő dolga. Majd ha nem lesz rá pénze, akkor nem vesz, vagy megspórolja máson, nem?
Valószínű, hogy a vallomást kiíró nem itt fogja valakivel megvetetni azt, ami emiatt hiányzik majd nekik...
De van!
Az egyik kollégám láncdohányos, és ezért kialakítottak neki egy irodát, ahol egyedül ül és dohányozhat.
Nagyon jó szakember, és mivel nem akarták, hogy egész nap az épület előtt álljon és dohányozzon, hanem dolgozzon is, ezért ezt találták ki...
Mi megtehettük volna ,hogy ne töltögessük a cigit .
De én szerettem csinálni.Kb.a felébe került.
Három doboz cigi ,az már egy szép kis összeg .
30*6000=180.000
Kapsz levegőt FI?
További ajánlott fórumok:
- Miért csak 19 szál cigaretta van egy cigis dobozban 20 helyett?
- Karácsonyi aprósütik alacsony költségvetésből
- 14 hós baba kaphat dobozos paradicsom-, őszibaracklevet vagy csak a babáknak való Kecskeméti..stb-t kaphatja?
- Szocpolhoz a költségvetést ki csinálja?
- "Szocpol" igénylésekor a költségvetésnek mit kell tartalmaznia?Lehet csak anyagköltség, munkadíj nélkül?
- Falusi CSOK korszerűsítés esetén, a leadott költségvetést hogyan lehet igazolni? Csak anyagdíjjal lehet? Kell munkadíj is hozzá?