Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Télből a nyárba fórum

Télből a nyárba (beszélgetés)

ma 07:33
Köszönöm a válaszokat. Van benne igazság, hogy bármilyen jól sikerült nyaralásról nehéz visszatérni a hétköznapokba meg a munkába. Én attól félek, hogy napsütésből a borongósba visszajőve garantált a depresszió.
14. LakatosLimoncsello (válaszként erre: 11. - Andilaci)
ma 07:32
Mennyire feláras, ha ünnepekkor mész?
tegnap 21:03
Nem próbáltam
tegnap 20:40

Még sosem voltam.

Egyszer jó lenne kipróbálni!

tegnap 20:36
Mi szilveszterkor megyünk egyiptomba
10. Notes (válaszként erre: 1. - LakatosLimoncsello)
tegnap 11:14

Nem rossz visszajönni. Ha elég ideig nyaralsz, pl két hétig, akkor az feltölt annyira, hogy örömmel térj vissza a mindennapjaidhoz.

Feltéve, hogy élvezed a mindennapjaidat.

tegnap 11:03
Nem a meleg miatt, de mindig rossz vissza jönni. 😌Vannak helyek a világon, ahova csak télen szeretek menni.
8. tien (válaszként erre: 6. - TSanya)
tegnap 10:44

Pontosan így.

Kanári szigetek, általában 22-25 fok van egész évben.

Mauritius inkább állandó nyár 25-32 fok.

Írország 15-25fok (kérdéses )

Költözés? 🤔

tegnap 09:04
Sosem szeretek nyaralásból hazajönni, az mindig rossz, es nem csak a sok kipakolas miatt 😅
tegnap 08:39
Mindannyian mások vagyunk, én pl. a 20-25 fokot szeretem, ami gyakorlatilag alig van mostanában. Nyáron megrohadunk a melegtől, aztán pár nap alatt 10-15 fok lesz, majd még hidegebb.
tegnap 06:45
Én az őszt, telet, a hideget jobban szeretem. Alig várom, hogy elmúljon a nyár és a gatyarohasztó hőség. Eszemágában sincs a melegbe menni. Ami most van ez az én időm. Most kb. több mint fél év ilyen lesz.
tegnapelőtt 21:47
En kevésbé fàztam utána mert valahogy feltöltődtem a meleggel
3. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - LakatosLimoncsello)
tegnapelőtt 18:33
Ha belegondolok, ilyen nem is volt. De az -10-15 fok után a spanyolországi 5 fok kifejezetten melegnek tűnt.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - LakatosLimoncsello)
tegnapelőtt 17:50

Sokszor. Szuper érzés.

Minden jó nyaralásból rossz visszajönni. Mindegy miből mész és mibe jössz.

Jöttünk 40 fokos nyárból úgy, hogy -20 fok volt itthon. Azért az 60 fok differencia. Érdekes, de sokkal kevésbé fáztunk, mint az itthoniak.

tegnapelőtt 17:44
Aki már 'nyaralt' így, milyen érzés? És utána visszajönni nem rossz?

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook