Csak erős idegzetűeknek, - 25 kg (beszélgetés)
rajta van a mérlegnaplómon. :-) de nincsenek illúzióim. ha egy év alatt megy le, akkor egy év alatt. de persze ha hamarabb az sem baj. megfogadtam, hogy addig nem adom fel és nem hagyom abba, amíg 7-sel nem kezdődik a súlyom. akkor nagyon boldog leszek és azon szent percen belevágunk a babaprojektbe. nagyon nagyon szeretnék már áldott állapotban lenni...
persze az egészségem is, de az a pasi is rádob egy lapáttal, mert meglátom és összerándul a gyomrom, ergo nem tudok enni! igy értettem, hogy pasi miatt!nem azért, hogy jobban tetszek neki :)
Hát nálam a pasi ki lőve mert én már ez miatt nem , de az egészségem miatt, tavaly előtt már én is le tudtam fogyni20 kg.
én már jol haladok, de csak okt 19.-én lépek rá a mérlegre legkozelebb, mert akkor van a szulinapom, és addig nem állok rá, amugy sincs értelme mindennap nézegetni a mérleg nyelvét :) nekem már "csak" 18,20kg kéne, az első 13,5kg-on már tul vagyok :) mennyi vagy most, és mennyi szeretnél lenni, mennyi idő alatt?
hát alakulgatok. ugyebár 3 nap után nem várhatok nagy csodákat és nem is akarok, de szokom ezt az életmód változtatósdit....Te?
szia szia! orulok, hogy benéztél! mésélj, hogy állsz drága?
engem tudod mi motivál, egy pasi :), meg az egészségem
Nagyon gratulálok, neked ez nagyon szép eredmény. Én sajna nem állok sehogy sem, mert az akarat erőmet kellene vissza gyógyítani, mert betegesen kevés lett, pedig régen több volt mint égen a csillag.Valami motiváció kéne, mert akkor mindig megy.
Sziasztok!
Tia82 invitálására benézek ide is!
Üdv mindenkinek!
én is már szigorítottam magamnál, mert étteremben dolgozom és nagyon de nagyon nehéz megállni néha! már az agyamat is abszolut átállítottama fogyira! :) inkább koffmentes kávét iszom, sok vizet meg csipkebogyóteát! meg még dohányzom is sajnos! én még legalább 20at szeretnék leadni, de a 15nek is orulnék szilveszterig
Én tavaly leadtam 15kgt, amit sikeresen visszaszedtem, sőt igazából 17et. A na még ez is meg az is belefér felfogás vége ez lett.
Úgyh kezdhetem elölről, 25kg a cél.
Szeptemberben kezdtem, lement 3 kg aztán megállt.
Úgyhogy most szigorítanom kell.
se kenyér, se tészta, se krumpli...nagy ritkán rizs, rengeteg zöldség, gyumolcs, hal, roston csirke! vizhegyek :) edzés, hiphop abs és most jon majd a haspadom, azt várom igazán :)
Nálad mi a helyzet?
de még szilveszterig szeretnék legalább 15kg-ot ha nem tobbet :)
Ügyes vagy :) Hogy csinálod?
tavaly januárban kezdtem, és azota lefogytam 103-rol 88,5re! most meg megbeszéltem magammal, hogy csak a szulinapomon állok rá ismét a mérlegre :) te hogy állsz?
Mikor kezdted a fogyót? Fogytál már valamennyit.Az hogy le tudod-e adni az a te elszántságodtól függ.
vagyok, jobb lenne a kari, igazad van :) akkro milyen finomak vannak :)
nem tduom, hogy hol vannak a tobbiek
Egyébként, hol van eltűnve mindenki? :) Mi lesz a lelkesítéssel ?! :))
Szerintem igen :)) Főleg, hogy én egy kicsivel többet, 25öt szeretnék leadni addig :))
Igazából karácsonyig lenne a jobb, mert akkor nem bírom ki, hogy ne egyek a finom karácsonyi főztökből, és ne kelljen már megállnom :D
2 hét mulva kapom meg a haspadomat meg a sulyzomat a barátaimtol szulinapomra, alig várom! :)
szilveszterig szeretném leadni ezt a sulyt, 20kg kb....sztetek sikerul?
Nagyon joo ez a zumbaaaa :DDD Most próbáltam ki és le is izzadtam rendesen pedig náthás tempóban ment :D
Remélem most már megindítja, mert ezen a -3,2kg-on állok már nagyon régóta...
Ez jó ötlet kifogom próbálni,mindenre vevő vagyok csak fogyjak.
dalya, en altalaban veszek ragotablettat (DMes fitoslimet, vagy C vitamin ragotablettat), ha ramtor a falhatnek, elragcsalok parat, es iszok ra egy fel liter teat
hasonlo trukkot probalj ki :D hatha neked is bevalik!
Akkor is ügyes vagy, mert van akarat erőd. Amúgy meg sokan elcsábulnak egy egy nyaralás alkalmával.Itt vagyok én egész héten nyomtam a diétát és most a hétvégén elcsábultam, nesze neked, 2 napig sokat zabáltam, rá sem merek állni a mérlegre.
Biztos, hogy sikerülni fog Enci! Nagyon ügyes vagy! Kitartás!
Én, ha tükörbe nézek, nem látom magamon, viszont a gatyáim lógnak már rajtam, és a mellem is kezd előrébb lenni, mint a hasam :DD Hülyén hangzik, de sajnos ez van... és egyre több dicséretet is kapok ilyen téren, pedig amúgy én is azt hittem h nem látszik rajtam, aztán mégis :) és még nagyon sok plusz van hátra... én minimum 30at szeretnék még leadni, remélem össze is fog jönni...
enci: marciustol en is -16nal jarok XD dejó :))
Elhiszem, ez nagyon szép eredmény! És látszik rajtad? Azért kérdezem ezt, mert én mikor lefogytam 12 kilót semmi nem látszott meg:((( Igaz még akkor is volt rajtam kb 30 kiló plussz, de nagyon elkeserítő volt:((
Különben el kezdtem olvasni a Te naplódat is, kivi vagyok rá :)) Csak jó hosszú, sokára érek majd a végére :))
Igazából márciustól számítottam, mert akkor saját erőből kezdtem el fogyizni, meg mozogni, de csak-csak visszatértem a rossz szokásaimhoz, meg a két hetes nyaralás alatt is sokat zabáltam, ezért is nem ment több le, mert sztem ekkora súlyból, ennyi idő alatt több is lemehetett volna... de én ennek nagyon örülök :)
Menyi idő alatt adtad le ezt a súlyt?
További ajánlott fórumok: