Csajozási tanácsok pasiknak! (beszélgetés)
7. napon a Teremtő is megpihent... :P
Bár annyi ötezresem lenne,ahányszor a hátam mögött mondták!:P
Ehhez apám jó erőnlét kell.:D Vagy egyikkel séta,a másikkal csók,a 3.-val tipi tapi is, a 4.-vel orális,az 5.-vel minden,és a 6.???:D
hat kapaszkodj meg. en nem martogattam egyszerre tobb helyen.
kinevethetsz.
Ha férfi tart a tűzben több vasat, a nők nem veszik komolyan, a férfiak pedig irigylik. De ha nő teszi, akkor simán elnyeri a k...va címet.
Azért azt megkérdezhetem,h volt rájuk időd?:D Nekem 2vel is gond volt,plusz a meló meg háztartás.:D
Szia!Eddig azt hittem,én vagyok a rekordtartó ebben a csopiban,de a fiatalember leelőzött kettővel basszus!:DDDD
A 6 az már sok(k)!:D 2volt egyszerre,de arra sem vagyok büszke.:P Amúgy,sziasztok!:)
:DDDD hajjaj!Én nem fosztok meg magamtól semmi jót,ha már kényelmetlenül érzem magam,befejezem...így is marad legalább kettő :DDDD
Tudod nagyon jól, hogy ezt a fajta életmódot nem támogatom.:)
fiatalember! felnyújtottam...
ki lehet vigyorogni...
nem azt mondtam, hogy hazudjon! csak ne tegye a szépet, ha nem akar mást, csak egy estét/éjszakát...
meg az sem normális, hogy egyszerre több vas a tűzben, és közben azon sír, hogy nincs komoly kapcsolata...
A folyamatos partnerváltást is meg lehet unni. Az is csak addig érdekes, amíg nincs benne része az embernek. Az ember mindig arra vágyik, ami épp nincs, vagy nem elérhető. Akinek sok komolytalan babája van egyszerre, az egy komolyra áhítozik.
Akkor meg hazudja azt,hogy neki aztán nem volt ilyenben sosem része??!!Az mivel jobb?Legalább őszinte!!!
akkor ne nyafogjon, ha nincs komoly kapcsolata...
Szerintem is!Bolond is lenne az a férfi/nő aki nem használná ki az adottságait!
Sztem ritka az a férfi akinek ne lettek volna ilyen időszakai.. akár egész életében (nem rád gondoltam,c sak úgy általában)
Látod,látod?Már rég meg szerettem volna kérdezni,hogy,nem tartottál-e több vasat egyszerre a tűzben??!!Nem akartam pofátlan lenni,de amikor elolvastam,az írásod,rácsaptam az asztalra és azt mondtam:TUDTAM!:DDDDD
vér szagát? ily vérszomjas menyecskének tartasz?
Ugyan már! Azoknak a csajoknak annyira voltál komoly, mint neked ők! Máskülönben dobtak volna!
Ugyan Fiatalember!Már túl szép lett volna,ha nem lett volna ez a csavar!:PP
Lehet pont azért,mert nem voltál hűséges????
Volt benned kihívás,szar is lenne úgy élni hogy minden klappol,meg kell szerezni azt a pasit/nőt,különben unalmassá válik minden!
Az a tudat,hogy másnak is kell a pasim,még jobban ösztönöz!Lehet párhuzamos kapcsolatokban is élni,a legjobb ha az elején tiszta vizet öntünk abba a bizonyos pohárba,később nem lesz mit emlegetni,mert előre tudja az ember mibe vág bele!A tisztelet itt sem elhanyagolható!Sőőőt!
További ajánlott fórumok: