Csajozási tanácsok pasiknak! (beszélgetés)
Konkrétan nem a hátba döfésre gondoltam!ejj a fene a pofámat,már megint pimaszkodok!:PP
Nem akarok felébredni.:P Léteznie kell az én "Ádámomnak"!:D Ha nem ő,akkor a dzsordzs?:D
Persze,boldogan,mint a mesékben!ÉBRESZTŐŐŐŐ királylány!:DDD
bárkire,csak nem Ő!
Szemtől-szemben elven működök,nem szeretem ha hátbadöfnek,de volt rá példa sajna.
Én meg csak azt szeretném,ha valaki olyannal hozna össze a sors,akivel egy hullámhosszon vagyunk és boldogan éljünk,mint a mesékben.:P Kire gondoltál?:P
Nah vajon??!! attól függ mi számít veszélyesnek!
Ha veszélyt akarsz:fordíts hátat! :P
én többet soha nem teszem!:DDDD
Áhááá,így már értem!Én meg szerettem volna ha "birtokol"valaki,csak nem Ő!
:P Vajon... Jah,kopogtat nálad,h helló jöttem ,mert veszélyre vágysz!:D
Nem tudom miért éreztem ezt,pedig szerettem,csak nem akartam ,h valaki birtokoljon... Nem bántam meg,így is nehéz volt a szakítás.
Vajon miben szeretheted? :P Én nem szeretem,csak mindig keresem,aztán megtalál!:DDDD
De miért?Nálunk egyetlen egyszer merült fel a téma,akkor megkérdezte,hogy mit mondanék rá?mondtam,felejtse el,nem akarom ugyanazt a pofát életem végéig nézegetni!:S
Megbántad?
Te szereted a veszélyt ,én másban szeretem.:P
Én nem szoktam,az exem 10x kérte meg a kezem minimum,de volt,h naponta,én nem tudtam igent mondani,olyankor szorít a mellkasom és nem kapok levegőt.:D
pessze,pessze,nem pasiról mi?:DD
még jó idő volt,jártunk motorozni mindennap,imádtam,két kamion között,becsukom a szemem :S
Érdekes,minden nő szokott erről álmodni!
...nekem marad az a piros ruci,amiről nem rég álmodtam :DDDD
Már nincs hál'isten.:P Nem tudom ,nem pasiról álmodoztam,csak arról,h az nem egy simson,hanem egy harley.:D Az ilyen meglepetéseket nem szeretem,ritkán ülök más motorjára,mégha tudom azt,h jól vezet,akkor sem.
Oké,de ritka az ilyen álmom.:D Én sem képzeltem még el magam esküvői ruhában.:P
Neked van mostohaapád?én majdnem kinyírtam,kocsival!:PP
Biztos valami pasiról álmodoztál megint!megálltunk a pirosnál,kicsit elernyedtem,fájt a hátam,hirtelen gyorsított be a sofőr,majdnem elszálltam!
Lovagolni (lovon:D) szeretek az olyan érzés,amit egy motor sem képes adni!:P
Nem az enyém volt,mostoha fateré volt.:D Amúgy meg nem mentem gyorsan,csak elbambultam.:D
Te kis kalandor,vigyél engem is legközelebb!milyen egy nőszemély vagyok-nem álmodtam sosem ilyeneket,sosem képzeltem el magam esküvői ruhában,és az én álmom,sosem romantikus!b@ssz@ meg,valami baj van!
Csak?Nem elég?Te mociddal?
Alig várom a jó időt,jó kis motoros talik,30 fokban!mikor nem látsz semmit az útból,már a fejed is majdnem leszáll,csak a sisak tartja!:DDDDD
De komolyan,Ausztrália körül hajóztam és ott bukkanta arra a szigetre.:D
Csak elestem mocival,de nem volt vészes.:D
:DDD ne nevettess mert szétesek,úgy fáj mindenem!
Az szar!Engem egyszer műtöttek,huu de be voltam fosva,te isten!Igaz azóta nem jött vissza ez a "betegségem",senkinek nem kívánom,azt a fájdalmat amit átéltem!Mi történ a karoddal?Itt mindenkinek a keze rossz?:((
Én sem szoktam,de ennek olyan kolumbusz feeling-je volt.:D
Te tudod,de ne kínozd magad azért!:P
Érdekes ez,mondjuk a szuritól nem vagyok rosszul,de pár éve annyi vért vettek tőlem,h egészen rosszul vagyok ha rá gondolok. Volt olyan,h műtötték a karomat és nem csak végignéztem,de folyamatosan dumáltam a dokinak.:D
De szeretem hallgatni,saját magamat kínzom,hülye vagyok!:P
További ajánlott fórumok: