Csajozási tanácsok pasiknak! (beszélgetés)
Ő más!Jóval másabb,neki nem ilyen csalafintaság kell!:PP
a mennyiség előbb-utóbb átcsap minőségbe. A csajok arra apasira buknak, akinek sok nője van.
ebben lehet igazsag. amikor vadaszom, pillanatok alatt talalhatok not, akar meg arra is hogy agyba bujjon velem.
de van aki a minosegre, es nem a mennyisegre megy, mint egyesek. nem akarok mutogatni :P
:DDD
elég szomorú, ha a mostaninál is rá kényszerülnél ilyen csalafintaságokra... :P
Sn!Ez már a múlté,a mostani azt mondaná,húzzak a f**ba!:DDDDDDD
Az a baj,hogy ő túlságosan lusta volt ahhoz,hogy más nőnek csapja a szelet egy menetér,én meg túl jó voltam neki,így nem volt más választása!:PP
Ha az én csajom szex-megvonással fenyegetőzne, akkor secperc alatt az utcán találná magát.
áááááááááá... dehogy.... :DDDDDDDd
ma már elmebeteg az a fickó, aki nem bír egy szórakozóhelyről hazahurcolni egy csajt egy menetre.
bocsi, nem bírtam megállni... :D
Te ezzel fenyegetőzől? Milyen egyszerű dolog! Inkább örülnél, hogy rád is szán időt a pasid. Annyi nő van, amennyi kell.
vagy elmegy a másikhoz, és neked nincs szex, de neki van... :D
+ megnyerted a porszívót is... :D
Nálam bevált!Fordítva?Nekem nem kell szólnom,hogy csináljam a dolgom,úgy hogy nekem sem válna be!:DDDD
Oksa,mi csináltunk tepsis-hagymás burg,sült hússal!Jó főzést!
Léptem csaszi,valamit főznöm kellene...
meg kell fenyegetni--nincs szex,amig nem csinálsz valamit!Ne félj,térden csúszva fog porszívózni!;-)
Pont erre gondoltam!:P Szeretném ha a férfiaknak indulna háztartástan és kötelezővé tennék!:P Megint álmodozom... :D
Jólvan jólvan--csak felvetettem--nekem sem kéne 3!gondolj bele,mennyi takarítani való lenne utánuk!
1 után is macerás,főleg mikor szerszámost csinál minden sarokból,az én sminkcuccom meg likvidálva van mindenhonnan!:S
3férfi ááá egy is sok néha:D
Az igaz,de sokszor volt már velem olyan,hogy ááh úgysem,aztán mikor legjobban nem számítottam rá,megtörtént!:)))
ha már 3 kutya,3 gyerek,akkor 3 férj miért nem?:P
nem hülyeség,én egy gyereket szeretnék-term.lányt!!!!!férfi??háát!
Jó neked!:P Nekem fontos az álmodozás,mert ha erősen akarom,akkor úgy is lesz.:P Néha elképzelem ahogy 3gyerek,3kutymuty és egy férfi boldogít:D Hülyeség vagy sem én ezt szeretném.:P
Helló:) Áááá,már nem merek motorra ülni:D
Én meg nem szoktam,és ez most komoly!
nem is olyan kiábrándító,engem éltetnek a pillanatok,azoknak élek,és tök jó!:P
szió! Ha gyorsan mész, nem érsz rá elesni... :D
Már kezdtem magam szégyellni! :DDDDDDDD
De a valóság néha kiábrándító!:P Én szeretek álmodozni!:P
Értettem,csak azt hittem én gondoltam jóra.:D
Na-na,dzsordzson osztozunk!:DDDD
Álmodozás az élet megrontója nem tudtad?:DD
További ajánlott fórumok: