Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása, hatása, tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Valakinek volt olyan,hogy az első clostis hónapban nagyon fájt a hasa,de a másodikban semmit sem érzett?
Ismerős szitu!
Én várom hogy megjöjjön és kezdődhet az első clostis hónap :)
Hello Csajok!
Megkezdődött a 2. Clostis hónapom. Mást nem kapok. Már kezdem unni ezt a várakozást/szamolgatást....másnak olyan könnyen összejön bakker!
Nekem az endo dokim azt mondta blokkolni akarja a ferfi hormonjaimat. Gondolom hogy a noiek jobban tudjanak ervenyesulni, legyen megfelelo peteeres vagy nem tudom. De meg egy masik dokinak is kikernem a velemenyet. Sajna ehez mar vissza kellett volna mennem, de nem tudom mit tegyek.
Ameg ezt a ferfi hormonokat blokkolo valamit szednem addig nem volna szabad probalkozni.
Köszönöm :)
Ha ezt nem kaptad, akkor valami mást ajánlottak helyette?
Értem, csak azért kérdem mert nekem meg azt mondta a nődokim hogy nem jó ötlet a peteérés serkentő mert cisztásít, meg megnőhetnek, meg ilyenek.
Azt mondta menjek szépen vissza az endokrinológushoz, ő sem ezzel a módszerrel akar segíteni rajtam. Most blokkolni akarja a férfi hormonjaimat. Neked nem mondtak semmit? Sokaknál olvasom hogy pco és szedik, akkor meg nem tudom az én orvosom miért nem akarta.
Drukkolok hogy sikerrel jár :)
Sziasztok!
Van esetleg köztetek olyan aki pco-s és clostibegyt szed vagy szedett?
Én még mindig csak várok :)
44. nap....
Nekem később jött meg 4-5nappal a clostitól...a 27napos ciklusomhoz képest.De viszont hamarabb volt ovulációm,így ahhoz képest a 20dpo-n jött meg kb.
Újra kezdem majd szedni és már a 10.napon visszamegyek az orvodhoz,legkésőbb 11.napon.
Borzalmas tényleg ez a várakozás.És "szenvedés"!! :(
Nna. Beszedtem az öt napit. Örülök, hogy túl vagyok rajta, nem szívesen szedek ilyesmit. Most indulhat a hajrá:-) Mellékhatás annyi volt, hogy szúrt a hasam alja, szorongtam és fáradékony voltam. Ez utóbbiak nyilván összefüggtek.
Ez előző -sajnos méhen kívüli -terhességemnél nekem nem voltak előjelek, leszámítva azt az estét, mikor összehoztuk. Tudtam, éreztem, hogy akkor teherbe estem. Utána semmi jel nem volt, csak hogy nem jött meg.
Szia!
Sajnálom ami történt :( Én most szedtem először a Clostit. Tegnap volt valami enyhe vérzésem amit csak pisilésnél lehetett észrevenni.Lehetséges,hogy ovulációs vérzés volt...Nem tudom.Megyek ma uh-ra és megnézik le a helyzet...Amitől kicsit félek most :(
Sziasztok,
Én tegnap óta szedem, 4. naptól napi2*1. Elég pánikolós vagyok, azt szeretném tudni, hogy a mellékhatások mikor jelentkeztek és hogy gyakoriak e?
További ajánlott fórumok:
- Ötletek a tüdőbe inhalálás/porlasztás útján bejuttatható regenerálókról és azok hatásairól ( gyógyszerek, illóolajok és egyéb csodaszerek )
- Norcolut gyógyszerrel kapcsolatos vélemények, mellékhatások és alkalmazása
- Mi a véleményetek az Scippa nevű gyógyszerről? Van kedvező hatása vagy csak mellékhatása?
- Lehet-e gyógyszer mellékhatása az, hogy az egyik pupillám nagyobb mint a másik? Vagy mitől lehet ez?
- Szedte már valaki az első ill. második babájához a clostilbegyt nevű gyógyszert?
- Clostilbegyt gyógyszer alkalmazása után a ciklus második felében milyen testi tünetek vannak?