Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Sziasztok!
3. cigimentes nap.
Ma kevésbé éreztem jól magam, mint eddig. Szédülés, fejfájás...még a fogorvoshoz sem mentem el emiatt. Nem birtam volna elviselni a kezelést :)
De talán majd holnap reggel rászánom magam :)
Ti, hogy vagytok?
Köszönöm a barátságos szavakat! Lényegében eltelt az első nap teljesen rágyújtás nélkül. Nem állítom igaz lelkemre, hogy ennek a napnak minden percét élveztem volna.
Jó éjszakát mindenkinek!
Vocsokmadar
Vocsokmadar, mi veled vagyunk :)
A kellemetlen szagok eltüntetéséhez is idő kell. A liferewardson is tanácsolták, hogy mossuk le a függönyöket, tisztítsuk ki a ruháinkat stb, hogy semmi se emlékeztessen a dohányzásra.
Viszont egy olyan környezetben, ahol rendszeresen dohányoztak nehéz eltüntetni, mert beleivódott mindenbe. De ez legyen a legkevesebb....majd eltűnik idővel :)
Lényeg, hogy a szervezetünk tisztuljon ki, és soha többé ne kivánjuk a cigit :)
Köszi,remélem ennél nem lesz több mellékhatás!
Kíváncsi lennék a drogosokat milyen gyogyikkal szoktatják le, valószinű ilyennel mint ez.
Vocsokmadár:de jó, hogy sikerült lerakni!Csak igy tovább!
Üdv minden CH-snak!
Ma van az első teljesen füstmentes napom (a CH 12. napja) és nem igazán henceghetek azzal, hogy nem is hiányzik. Tegnap a délutáni kávéhoz szívtam az utolsót (kb. 26 órája) és piszkosul jólesett. Ma felírattam a második 2-hetes adagot. A háziorvosom megdícsért. Körülbelül ez volt a mai napom egyetlen pozitív momentuma.
Nálam sem dühroham, sem komoly hányinger nem tapasztalható, talán csak egy enyhe émelygés és szemkáprázás, de lehet, hogy ez az utóbbi független a CH-tól, máskor is káprázott már az erős napfényben. CH előtt viszont mindig végigaludtam az éjszakát kb. 6-ig, most többször felébredek, amit utálok, mert félek, hogy nem tudok majd újra elaludni (pedig tudok).
Környezetem azt mondja, visszahúzódó és befelé forduló lettem az utóbbi időben. Remélem, ez nem depresszió, ugyanis csupán meg kívánom őket kímélni a nyavalygásaimtól.
Senki nem hiszi el, hogy végeztem a dohányzással, ugyanis árad minden ruhámból (talán még a bőröm alól is) a dohányszag. Hogy lehet ezt kiszellőztetni?
Tapasztalataitok szerint hányadik füstmentes nap után lesz könnyebb?
Üdv mindenkinek! Vocsokmadar
Szia bogyóci!
Én az 1 mg-osat néhány napig bírtam szedni, utána csökkentettem napi kétszer 1 mg-ra. Nagyon erős mellékhatása volt nálamaz 1 mg-nak. Az első után konkrétan telehánytam a WC-t :(
Addig elvagyok a rágóval amíg van íze , de utána már nem esik jól!
Én ma vásároltam be gyümölcsből! :-)
A teázgatás nem rossz ötlet. Itt a tavasz, lehet méregteleníteni !
:-)
Én szeretek, de ha a sokadikat kapom be nem ízlik.
Ezért is próbálok inkább inni helyette. Épp most készítek egy teát, holnap pedig bevásárolok, hogy legyen itthon gyümölcs, joghurt és egyéb dolgok. Nem igazán szeretnék hízni. Most dicsértek meg mennyit fogytam :))
Ja, holnap fogorvoshoz megyek...na még az is egy stresszes helyzet :(
Az a baj, hogy én sohasem szerettem rágózni!
vettem Kojak nyalókát, hátha az beválik.
Itthon nem szeretnék állandóan rágózni!
én ma annyit rágóztam, hogy fáj az állkapcsom.
Próbálj ne nassolni, inkább igyál. Találj ki turmixokat. Olyan sok félét lehet csinálni gyümölcsökből, tejszín, méz, joghurt...vagy akár zöldségekből.
Díszítsd fel szépen, és szívószállal iszogasd szép lassan. Ez is egy pótcselekvés, csak kevésbé hízlal, mintha egy halom cukorkát, csokit, kekszet eszegetnél :)
Egyébként örülök hogy sorstársakra leltem.:)
Most hogy megettem egy zacskó cukorkát sokkal nyugodtabb vagyok. Van fogyókúrás fórum is? Mert ennek nem lesz jó vége:)
Ezt most kinyomtatom és az orruk alá dörgölöm.
És tényleg néha nekem is lehet bajom, mert ahhoz vannak hozzászokva, hogy puszi a bibis ujjacskámra meg minden és nekem soha semmi..
Milyen igazad van. De nem fogom feladni.
Teljesen normális. A féjrem is szóvá tette milyen ingerlékeny vagyok.
Tulajdonképpen mi most egy drogról szokunk le, és elvonási tüneteink vannak. Ezt mindenkinek meg kellene értenie a környezetünkben.
Bármilyen rossz is, ne adjuk fel, jó? :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák