Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Már megéri a szenvedést, nem?:))
Mondtam hogy ez lesz, 5 órája dolgozom és kész vagyok, mint a mateklecke. Vége a nyugalomnak. Sajnos.
Kedves Mindenki!
Én is meglepődve és örömmel tapasztaltam, hogy gyerekkoromban éreztem ilyen finom illatokat, mint például a sárgabarackfa virága.
Üdv mindenki, visszatértem a húsvéti szünetről. Úgy látom nem telt eseménymentesen az ünnep. Én most uncsi leszek, mert
-nem gyújtottam rá
-nem is akartam
-nincs hányingerem se alvászavarom
-meg most nem bontottam le semmilyen épületet
-egyébként 2010/03/13 19:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 0 hónap, 23 nap, 12 óra, 52 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 460 db.
Az így megspórolt költség: 15010 Ft
Egyébként erő, izom mindenkinek. Kezdődik a meló úgyhogy majd biztosan én is fogok vergődni kicsit.
De kizárt, hogy rágyújtsak.
Kedves bogyóci, az kellene, hogy ne jusson eszembe, de jut. Most azt fontolgatom, hogy más oldalról közelítem meg a dolgot. Legutóbb leírtam ugye, hogy a 19 nap után elszívott egy szál után úgy éreztem magam, mint akin átment az úthenger, de a jelek arra utalnak, hogy ennek ellenére újra rágyújtanék.
Mentálisan rombolt a dohányzás, ellentmondva minden józan megfontolásnak. Most egyre erősödik bennem a gondolat: majd én megmutatom magamnak, hogy én fogok győzni. Nem lehet, hogy valami ennyire uralkodjon rajtam, tehát mostantól vége!
Majd tudósítok. Jó éjszakát mindenikek, remélem, kellemesen telt a Húsvét.
Vöcsökmadár, sajnálom!De lehet,hogy jót tettél magadnak azzal az egy szállal, hátha a rossz érzés rögzül és eszedbe se jut többet rágyújtani!
1Kutya Gratula az 50. naphoz, én is gondoltam rá, hogy felezgetni fogom az estit.
A nikotin már kiürült a szervezetünkből, már csak az agyunkkal kellene megbeszélni, hogy nem is kell neki az a cigi.
Ez nagyon kellett, így biztosan nem gyújtok rá. Tudom, hogy én is szédülnék, és nem esne jól.
Kellemes füstmentes ünnepet mindenkinek!
Barátaim, igaz lelkemre mondom, 0 év, 0 hónap, 19 nap és 16 óra után a délutáni kávéhoz rágyújtva azt hittem, a hetedik mennyországban fogok járni a gyönyörűségtől. Ehhez képest az eredmény: szédülés, émelygés, kezek és lábak remegése, szívdobogás csaknem egész este. Hát kell ez nekem? Most úgy gondolom, nem próbálom újra.
További kellemes ünnepet kívánok mindenkinek!
Valami lehetett a levegőben az elmúlt napokban, mert a portálon is olvastam, és magam is éreztem fokozott rágyújtási kényszert.
Én, az első hat hétben szigorúan betartottam a gyári előírásokat. Azután elkezdtem felezgetni a bogyókat. Reggel 1mg. este egy fél. Változás semmi, de két hét alatt megtakarítottam hét darab pirulát.
Majd reggel is, és este is egy-egy fél, később, reggel egy egész, este a jobb alvás reményében semmi. Kihagyni nem mertem egyet sem. A cigi utáni vágyamon nem vettem észre változást, de evvel a módszerrel, talán egy adag CHX költségét megtakarítom, vagy ha továbbra is, ilyen affinitásom marad, akkor megveszem a hatodik adagot is, és tovább tart a kúra. (Jó lenne a 13. havi nyugdíj)
Tegnap viszont bevettem reggel egy egészet, délután, mivel éreztem a hiányát, egy felet, majd még kétszer felet. Azaz összesen két és fél tablettát fogyasztottam, és majd a fene evett meg egy cigiért. Nagyon a határán voltam, hogy én is feladom.
Nem tudom, hogyan viselkedtem volna, bogyó nélkül, ami már amúgy is gyanús nekem, hogy ebben az adagban placebó van, csak az alvás elleni összetevőből tartalmaz duplát.
Vocsokmadar!
Jól esett a cigaretta?
Mert, ha igen, akkor irigyellek!
Ja, és kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
1kutya
ÉLJEN ÁPRILIS NEGYEDIKE, A LÉGUTAIM FELSZABADÍTÁSÁNAK ÖTVENEDIK NAPFORDULÓJA!
HURRÁ!!!!!
Az nem jelent semmit. Ne keseregj miatta. Irigyellek :) Én is szivesen elszívnék egyet, csak félek, hogy nem tudnék egynál megállni...
Folytatod tovább, igaz? Ezért nehogy feladd, jó? :)
Kedves Vöcsökmadár!
Senki sem fog bántani ezért. Bármelyikünk elgyengülhet, feladhatja.
Az első 2 hét nagyon jól ment nekem is, most sokkal nehezebb.
Nem tragédia, attól még nem kell feladnod a célod.
Többet is szívtál, vagy csak egyet?
Ne legyél elkeseredve.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
0 év, 0 hónap, 19 nap 16 óra után elgyengültem, úgy éreztem, nem bírom tovább és bevallom nektek, rá is gyújtottam. (Nem árulom el, hogy jólesett-e vagy sem.) Okom és mentségem van ezer, de egy kicsit azért restellem a dolgot. Ne kövessétek a példámat, habár most úgy érzem, bírni fogom újabb 19 nap 16 óráig.
Üdvözlet mindenkinek szeretettel. Vocsokmadar.
Egész nap rágyújthatnék voltam :( Milyen érdekes is ez. Eltelt 18 nap, az ember azt hinné, hogy egyre kevésbé fogja kivánni, és sajna nem :(
Már kiállt az állkapcsom a rágózástól :D
Ti jól vagytok?
Elvitt benneteket a nyuszi?
Füstmentes, sok sonkás, kellemes húsvétot mindenkinek!
Köszönöm a megértést, jól esik nagyon!
3db bogyó maradt ki, ezek szerint nekem nagyon jól hat, mert eddig nem gyújtottam volna rá, és most, hogy bevettem most sem kívánom.DE vajon, hogy szokok le róla, mármint a ch-ról?Főleg ha három hónapig szedem?
Kedves 1Kutya, neked "csak" émelygésed volt tőle, én hánytam is, igaz csak egyszer.Az én agyi receptoraimban undort? vált ki talán.Most, hogy bevettem helyreállt a lelki békém:)
Érdekes, nálam ez nem így működik.
Nálad olyan, mint egy fájdalomcsillapító, azonnal érezteti a hatását, ha kimarad egy bogyó?
Más:
"És most van 20. a óta először, hogy simán rátudnék gyújtani, az hiszem lóhalálában megyek ch-ért!"
Én bármikor képes lennék rá!
Ó, te szegény Bogyóci :)
Nagy levegő, kifúj...tudod :)) Nehogy rágyújts nekem :)
Na, felírattam, bevettem, úgy látszik kell ez nekem még egy darabig!Innom kellet kávét, hogy ébren maradjak és dolgozni tudjak.
Kávé+nyugtató+ch, ez az igazi méreg nem a cigi:)
SEGÍTSÉG!!Úgy érzem magam mint a kísérleti nyúl!
Tegnap voltam orvosnál cht íratni, azt mondta vibrál körülöttem a levegő, szedjek inkább nyugtatót.Elvileg gyenge, gyakorlatilag ültő helyemben elalszom és az idegbaj sem múlik,röhej!És most van 20.a óta először, hogy simán rátudnék gyújtani,az hiszem lóhalálában megyek ch-ért!Persze ma nem ő rendel.Olyan jó, hogy vagytok és van kinek panaszkodni, már jobban is érzem magam!
Jó reggelt!
Ismét itt kialvatlanul :( Éjfél körül sikerült elaludnom, aztán 5-kor felébredtem egy szokásos hülye álomra. Valaki cigizett az ágyamban :))) De sajna nem láttam ki. Sokszor nevetek magamban milyen képtelenségeket tudok álmodni :)
Egyébként minden oké, mellékhatás nincs (kivéve az alvást), jól birom cigi nélkül, még csak az evési kényszert kellene legyőzni valahogy.
Nem merem megmérni magam :)
Említettük, csak régebben.
Az anyagcsere ilyenkor nagyon lelassul,a szervezet meg minden kalóriát elraktároz, ezért is hízunk ilyenkor.
Én mint rutinos versenyző,(2. próbálkozás) méregtelenítő teát iszom, az nagyon jó.
Nálam, a hányinger, az durva kifejezés, inkább gyomorémelygésnek nevezném, de ez nem nagyon zavaró.
A rossz, álmokkal tarkított alvás, már inkább kellemetlen, és ezen nem segített a Nervenflege sem. Valamint a bélműködésem, azóta elég kaotikus, de ezt még senki idáig nem említette, lehet, hogy más okból?
A közérzetem egyébként jó, a cigi utáni vágy időnként nagyon erős, bár holnap már a nyolcadik hetembe lépek.
Szia!
Ha ez megnyugtat sorolom:)
hányinger, szívdobogás, furcsa álmok+rémálmok néha,
hajnali egy óra kukorékolás, ja és azóta olyan mintha disco drogot szednék, pörgök mint a búgócsiga
(bár az előbbit soha nem próbáltam)
A pörgéssel semmi gondom,még jól is jön, többet dolgozom, takarítok stb..:)Szombaton már arra gondoltam, hogy lassan szívinfarktust kapok ha nem hagyom abba a takarítást.Szóval nem vagy egyedüli szenvedő:)
Üdv mindenkinek !
Valamit nagyon rosszul írtam !
(Azaz félreérthetően fogalmaztam)
A champixnak vannak mellékhatásai, nem a Nervenpflege-nek !!!
Minden mellékhatást amit leírtam, az a champix számlájára írandó!
Még így sem hagyom abba a szedését!
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a champixnak mmellékhatásai mindenkinél kijöttek, vagy csak valami egyéni érzékenységről van szó!
Mindjárt szétesik a fejem...Biztos a front
Holnap sátorozni indulunk, úgyhogy elköszönök egy kicsit. Mindenkinek kitartást meg jókedvet az ünnephez.
Pá
Napi másfél doboz volt...
Bogyóci! Igen, sajnos esik :(
2010/03/19 13:00 óta az eltelt dohányzásmentes idő:
0 év, 0 hónap, 11 nap, 21 óra, 15 perc.
A leszokás óta el nem szívott cigaretták száma: 220 db.
Az így megspórolt költség: 7920 Ft
Szép jó reggelt, nálatok is esik?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák