Candida diétázok ide (beszélgetés)
Minden elismerésem a tiéd, hogy kibírtad 3 hónapig, és még 3-at tervezel. Ez igen! Gratula! :)
Neked nem jelent gondot a "-Mit egyek?" dilemma??
Én sose tudtam mit enni, mert nem igen volt itthon semmi egészséges dolog, főzni meg nem nagyon értem rá..
Ezért hát végigszenvedtem a 3 hetet is, csak vegetáltam.
Összevásároltam mindent, de pár nap alatt elfogynak és nagyon drágák is.. :(
Találtam élesztő mentes teljes kiőrlésű kenyeret, kb 40 dkg nagyon pici és darabja 400 ft :((
De legalább finom volt..
Aztán próbálkoztam sütéssel is, végülis nem lett rossz családnak ízlett..
Kicsit furcsa ízvilága volt a sokféle fűszertől, de semmiképpen nem volt rossz..
A legnagyobb baj, hogy állandóan éhes vagyok.
Pedig állítólag a teljes kiőrlésű dolgok jobban telítenek, én pont az ellenkezőjét vettem észre..
Ennek a diétának a végigcsinálása rendkívüli karaterőről tanúskodik, tiszteletem azoknak, akik kibírjék a 3 hónapot. Bár én vegetáriánus vagyok, de bizony még nekem is nehezemre esett lemondani a gyümölcsökről, a sajtról, a kefírről, stb.
Sok erőt, és látható eredményeket kívánok! :)
Szia
Én 3 hétig bírtam a diétát, közben 5 kilót fogytam és utána még folyamatosan.. :( Most úgy nézek ki mint egy anorexiás a 60 kilómmal. Illetve már csak 59 :(
vagyok mellette 176 cm.. Hízni nem tudok, sose tudtam bármit ettem.
Már az lep meg ha valaki nem kérdezni meg az utcán - Hú mennyit fogytál! Csak nem diátázol? Na és miért?
Nem mondom meg a valódi okot,ismerettségi körömben még csak nem is hallottak a candidáról, mert hát mondanom sem kell, h csak én vagyok ilyen szerencsétlen helyzetben 20 évesen. Röhej. Na mind1. Sokszor elkezdtem már a diétát
A legutóbbit 3 hétig bírtam, utána elmúltak a tüneteim,sőt az asztmám is amire szteroidokat használtam. Csodásan éreztem magam azokban a napokban. Aztán nemrég visszajöttek.. :((
A gombát sajna nem sikerült kinyiffantani, viszont magamat kis híján.. :(
Látom elhagyatott a topic, pedig jó lenne egy kis segítség ás bíztatás.
Már régóta űzöm egyre elkeseredettebb harcomat ellene, de mindeddig sikertelenül...