Callgirl vagyok (beszélgetés)
Hát,igen nehéz lehet,ha van is olyan nő kezelni egy ilyesfajta igényű férfi szeszélyeit,az tuti:))
Légy hűvös,ne akarj tőlem semmit,de add oda magad,testestül lelkestül,ha azt akarom....?:))
Átmenet nincs, mert a kettő ég és föld. Nem lehet átmenet - na jó, ha a cg beleszeret az emberbe, és úgy vannak együtt.
De azt meg sosem mondja meg, tehát az élmény elmarad :-)
Ráadásul, ha egy csaj engem szeret, milyen béna már hogy minden szeretkezés után pénzt adok...
:-)
Vagy ingyen kellene a cg? Én egyébként erre tippelek...
:-) Pontosan, megsértődött azon, hogy nem elég nekik csak Ő, nem elég az, hogy vele lehetnek.
És még egy orgazmusra sem képesek, amikor őneki nem is fontos a saját kielégülése, hanem hajlandó csak azon "dolgozni", hogy a csajnak minél jobb legyen.
De mindezt elvárásokkal - tehát a csajnak nem lesz jó, mert "produkálnia kell" valamit. Ez nyomasztó lehet.
És tuti nem volt még örömlánnyal, de amúgy néhány dologból arra köveztetek, hogy barátnővel sem.
Szerintem még ....meg azt hiszem le is írta,hogy nem volt még örömlánnyal,nekem inkább az jött le ,hogy túl romantikusan látja ezt a dolgot,és szinte megsértődött azon,hogy a lányok nem kívánnak sem kielégülni tőle,sem kedvességet,sem semmit,csupán a pénzét.
:)
Azért mert tegnap hajnalban még eljátszotta a halálosan jó fej, "nagyon figyelek a nőkre" szerepet. Különösen a cg-kel volt nagyon előzékeny - aztán most estére a sikertelenség következtében teljesen megváltozott a hozzáállása.
Nem szeretem az ilyet. És kicsit fura is nekem...
Piros volt - nem talált.
Látod????
Hazudhat is persze, de minek hazudnánk ilyen szűk körben:-)
És figyelj csak a következő válaszomra, mindjárt kiderül:-)))
Na látod, ez igaz :-)
Hogy lehet egy ilyet bebizonyítani???
Kérdezz rá újra, és ha megint azt válaszolom, hogy piros, akkor tényleg elhiheted:-)
piros de szépen villant
:-))))))))))
hahó, hahó
piros természetesen :-)
Hát,erre lettem volna kíváncsi:))
A kardvívásban ,mindig kivillannak azok a kis lámpák,ha zöld,találat,ha piros,akkor mellé ment....
:))