Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Sziasztok!
Most pontosan hányan vagyunk ebben a fórumban aktívak? Akik tornáznak is.
Szerintem túl kevés vizet iszol. Magnéziumot szedsz?
Szia,szuper hogy megcsináltad!
A Z ülésektől nekem az agyam is begörcsöl mindig....
Sajnos tegnap-ma biztosan nem tornázok, nagyon fáj a hasam ...ami mintha nekem is nőtt volna.
Túl nagy eredményt nem várok egyelőre, de be fogok számolni Neked ha mértem.
Majd számolj be az eredményről 🙂 Én nem akarok még mérni, mintha nőtt is volna a hasam... 🥺
Sziasztok, a mai megvolt 🙂 Szinte 100 %-os, de a medencegyaksziknál folyton begörcsölt a talpam. Fél liter víztől kicsit jobb lett, de úgy látszik, kölcsönösen utáljuk egymást ezekkel 🙄
A mai torna sikeresen teljesítve, hasból kicsit többet csináltam:)
Úgy döntöttem, hogy hétvége felé mérek, megvárom amíg lemennek a piros betűs napok...
A rövidített is jó, nekem se jött össze 4nél több ezen a héten a saját verzióból.
Na majd a jövő héten...
Szia, megcsináltam egy rövidített programot, jövő héttől megy terv szerint 🙂 Ha van is kihagyás, nem hagyom abba 🙂
Muszáj csinálni... több ismmerősöm panaszkodik, hogy fájdalmai vannak az ülőmunka miatt. Szeretném megelőzni ezt.
Mai torna pipa!
Peperina, hétvégén hajrá Neked is :)
Üdv Katrina! 12 óra húzós..., esetleg szabadnapokon porold le a kék könyvet, és támogassuk egymást!
Sziasztok, ma nekem is kimaradt a torna, hülyére dolgoztam (na meg stresszeltem) magam...De pénteken megcsinálom a saját közepes programomat:)
Sziasztok!
Valamikor ezer éve műveltem ezt a mozgásformát. Épp most akadt a kezembe a kék könyv.
A legnagyobb baj, hogy nagyon ellustultam. 62 évesen még dolgozom, 12 órákat húzok le.
Persze tudom, arra van idő amire szakít az ember.
Az biztos, hogy szükségem lenne rá. Úgy emlékszem, hogy nem volt megerőltető és olyan szépen formált.
Nehezen modulok ki a komfort zónámból, pedig sokat dobna az önbecsülésemen ha csinálnám.
Ti nagyon ügyesek vagytok 😊
Nem pocsékolják az időt fórumozásra, tornáznak ezerrel 🙃 nekem sajnos leállás van, hétvégén tudok újra callaneticsezni. De mint tudjuk, az eddigi munka se vész kárba, ha nem túl sok a kihagyás.
Rajtunk kívül senki nincs itt?! Hölgyek, csajok, lányok, asszonyok...? Gyertek tornázni!
Szerintem az egyórás-ból nem is kell több, hacsak nem fakír valaki.
Lassan lehet mérek centivel, sajnos a legelső előtt nem tettem meg.
(Bocsi az elírásokért, de mobilon nem mindig figyelek a részletekre...)
Megéreztem, milyen is böcsülettel végigcsinálni... Nem rossz érzés, de biztos, hogy a heti 3 a maximum nekem 🙂 Az volt érdekes, hogy hiába hagtam ki egy hetet, mégis erősebb voltam és jobban bírtam. Most már igazán kíváncsi vagyok, mit tud belölem kihozni 🙂
Megcsináltam az 5. tornát a héten! 😃
Nagyon örülök, ügyes vagy!
Hamarosan meglesz a többiből is a 100!
Igen, próbáltam, és némelyikböl meglett a száz!! jó úton vagyok 🙂
Én a lábgyakorlatokat szeretem legjobban (mindet), az összes csípő-fenék gyakorlatttól kivagyok (az álló talán a leghumánusabb).
Próbáltál pihenőkkel tornázni azóta?
Jelentem, nekem tegnap és ma elmaradt a torna, de holnap mindenképpen csinálni fogom.
A pliéket szeretem, meg a legtöbb jólesik. A csípőkörzés egyik irányba még megy, mikor a másik irányba kell, kifog rajtam, nehéz, utálatos. Viszont hasznos 😇
Kedvenc gyakorlat?
Legkevésbé kedves gyakorlat?
Tavaly heti háromszor csináltam meg, de csak két hétig (a gyulladás miatt amit írtam).
Ebből a rövidebb programból múlt héten 6-szor, a héten eddig 4-szer. Erre könnyebben ráveszem magam.
Még ebben a rövidebb fajtában is pihenek, ha pl.nem megy 80 has, kinyújtózok, 2 perc pihi és folytatom amíg nem lesz 80...
Van annyi... a pihenőidőkkel elgondolkodtattál, lehet, hogy úgy tovább tartana, de menne a több ismétlés
A derekamnak nem tetszik... hányszor csinálod egy héten? Én max. 3-at tervezek
Remélem, a centi majd megmondja!
Mindenből csinálok, a sorrend is megvan, de valahol félúton a teljes és a szinten tartó program között.
Érdekes, hogy a csípő - fenék gyakorlatokból nekem is jobban megy az álló, mint a z ülés, vagy a térdelős gyakorlatok.
Akkor nem mondtam nagy hülyeséget, hogy az elején, olvasással, de a rendes 100as ismétlésekkel, kezdőként simán 2 óra kell az egy órás programnak...?
További ajánlott fórumok: