Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Csinálom kitartóan, hetente négyszer. Folytatom is, mert azt hiszem függő lettem...
triccse, kb. 5 hónap alatt sikerült, februárban kezdtem komolyan neki.
Örülök, hogy akadnak még "rajongók".
Csinálod még?
Sziasztok, rég jártam erre. Köszi a bíztatást Nem hagytam abba és megérte!
Egyre kerekebb, feszesebb, most, hogy a derekamról is leolvadtak már az úszógumik egyre látványosabb.
Nem hittem volna. Kicsit diétátam is és 3 ruhaméretet mentem össze :). Heti 4× csinálom az 1 órás programot.
Imádom a callaneticset!
Akkor lehet, tényleg a párna a megoldás. Viszont arra nincs más ötletem, hogy ne legyen uncsi.
Motiváljon a tudat, hogy milyen gyönyörűvé válik a tested :D
Huhh, engem idegesít közben a zene. Akkor átveszem annak a ritmusát és megzavar a számolásban is.
Igen a csípősre meg a "lapátolósra" gondoltam. Az a helyzet, hogy az mégis csak másképp mozgat meg, mint amikor ülök...
:). Nekem nem uncsi, mindig zenét hallgatok közben. Mostanában pldául ez a kedvencem:
A térdelős gyakorlatokon a csípőizmok gyakorlatait érted? Ha fáj a térded, szerintem nyugodtan ki is hagyhatod, és csinálj helyette a Z-ülésesekből még egy kört.
Juhé! Akkor nem vagyok egyedül. Csak ne lenne olyan rettentően unalmas. A heti kettő is elég nagy erőfeszítés részemről...
Ki kellene találnom valamit a térdelős gyakorlatoknál, mert hiába használok párnát, fáj tőle a térdem.
igen, igen :):)
Én most a tavasszal teljesen bekattantam, ma lesz a 84. callanos napom :) ( 86 lenne, ha nem hagyok ki két napot hétvégén. )
Ott vagyok, hogy "rövid" progikat akartam csinálni, de sosem hagyom abba 40 perc előtt, mert annyira jóóóóóóóóóó, hogy muszáj még ezt is, meg azt is beletenni :D. Heti hét nap szerelem :D
Van még itt valaki?
Én nagyon ellustultam, kéne egy kis motiváció az újrakezdéshez... Tavasszal volt egy gyenge próbálkozásom a 15 perces tornával, de pár alkalom után abbahagytam.
Rie01 - nekem kerekebb lett a fenekem, mikor csináltam a programot (heti 2* az egy órásat). Szóval ne add fel!
Ha helyesen csinálod a csípő gyakorlatokat, az meghozza az eredményt. :)
Nálam bevált. Kicsi a fenekem, de a callantól szép formája van.
Sziasztok!
Hónapok óta kitartóan csinálom a tornát, és szépen formálódik is a testem mindenhol, kivéve a fenekem. Sajna az ugyanolyan lapos mint volt eddig is. :( A csípőm feszes lett, sokkal keskenyebb, de lapos vagyok. Szerintetek ez már így is fog maradni? Vagy van még remény, folytassam?
Van valakinek ilyen alkattal tapasztala?
No, de majd ma este kipróbálom :) (ha újra el nem felejtem...)
Jajj, annyira jó, már most is azt várom, hogy hazaérjek és kicsit megkínozzam magam :D
Nekem sem. A spárgát még kislány koromban sem tudtam megcsinálni. A hidat azt igen....:)
De lehet, hogy most az is menne? Majd az esti tornánál kipróbálom :).