Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Burgonyasaláta montenegrói módra recept

Burgonyasaláta montenegrói módra recept

Elkészítési idő 30 perc

A Burgonyasaláta montenegrói módra hozzávalói:
1 kg burgonya
2 nagy hagyma
3-4 ecetes uborka
Ízlés szerint:

bors
ecet
olaj


A Burgonyasaláta montenegrói módra elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfőzzük,meghámozzuk, és állni hagyjuk,míg teljesen ki nem hűlt. A salátástálban összekeverjük az ecetet az olajjal,a sóval,és a borssal,beleszeleteljük a burgonyát,a hagymát,és az uborkát.

Pár órát állni hagyjuk.
Sültekhez ajánljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A burgonyasaláta montenegrói módra elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook