Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Sárgarépás fasírt recept

Sárgarépás fasírt recept

A Sárgarépás fasírt hozzávalói:
2 sárgarépa
2 póréhagyma
2 burgonya
1 húsleveskocka
2 tojás
2 zsemle
1/2 pohár tej
csipetnyi őrölt szerecsendió
izlés szerint:- só
-bors
petrezselyemzöld


A Sárgarépás fasírt elkészítési módja:
A tisztított burgonyát,répát és póréhagymát vágjuk csíkokra,karikára. Pároljuk meg a húsleveskockával izesített vizben, forrástól számítva 10 percig. Hagyjuk kihülni majd szűrjük le. Közben a zsemlét áztassuk tejbe majd nyomkodjuk ki.Üssünk hozzá két tojást,keverjük hozzá a kissé összetört zölcségeket.Izésitjük sóval,borsal,őrölt szerecsendióval, szinezhetjük pirospaprikával. A masszából pogácsákat vagy rudakat formázunk,forró olajban pirulásig sütjük.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A sárgarépás fasírt elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook