Bromocriptin vélemények? (beszélgetés)
sziasztok!
most jöttem el a dokitól, kezemben a recepttel.
utánanéztem, olvastam a betegtájékoztatóban, hogy olyankor is adható, ha nem a magas prolaktin a babátlanság oka...
esetleg van valaki, aki így kapta, hogy a prolaktinja normális volt??? (nekem 6-7 körül szokott lenni)
Sziasztok! ma voltam orvosnál. Lecsökkent a Prolactinom. A gyógyszeradagomat lecsökkentette, innentől reggel fél, este fél lesz az adagom.
A gyógyszert Baba tervezésnél nem lehet abbahagyni!
Sziasztok!
Azt hiszem én nagyon szerencsés voltam sokakhoz képest, de ismerem azt az érzést, hogy baba után vágyni, és hónapról hónapra csalódni...
Nekem is Bromocriptint írt fel az orvos, és figyelmeztetett, hogy vigyázzak, mert ettől terhes leszek. Az is lettem a következő peteérésnél :). A lányom már 8 éves, és 6 éves fiam már spontán fogant. Nekem semmilyen panaszt nem okozott a gyógyszer.
Nagyon jó szakembernek tartom Gláz Edit professzor asszonyt, aki nekem segített. Ő akkor is már elég idős volt, nem tudom dolgozik-e még, egész országból jártak hozzá..
Mindenkinek sok szerencsét!
Anna
Én meg úgy tudom, hogy ezt nem lehet abbahagyni. Ha abbahagyod, utána hamarosan újra magas lesz a prolaktinod!
Esetleg ha ennyire kétségben vagy, keress egy fórumot, ahol dokik válaszolnak és kérdezz rá!
Szia!
Nekem is határérék alá vitte 3 hónap alatt a napi 2-szer fél szem. A dokim mondta, hogy még 2 hétig szedjek felet, hogy fokozatosan hagyjam abba, és utána már nem kell szednem. Esetleg kérdezz meg a neten egy dokit, de szerintem hasonlót fog neked is javasolni.
Megértelek. Mi már majdnem 2 éve, és néha nekem is vannak kiborulásaim. Főleg, ha az ismerőseim sorra esnek teherbe, valakinek már többedik gyerek. Mindig azon agyalok, hogy ők mit tudnak, amit én nem.
Én is április végén kezdtem el szedni a bromót, és ebben a hónapban megyek vérvételre. Nekem más mértékegységgel nézték, és még nem mérték újra, mert 3 havonta ellenőrzi a dokim.
Kitartás! Hamarosan mindannyian babásak leszünk! :)
Kedves Mgagi!
Én is 2009.júniusában kezdtem el szedni a Bromicriptine-Richtert, mert mi is Babát szeretnénk (8 hónapja), s nekem is magas a Prolactine szintem. Én napi 1,5-öt szedek, reggel 1/2, este 1. Az első héten hányingerem volt, fájt a fejem, s nagyon sokat aludtam -12-13 órát. Most kicsit már jobban vagyok. Bízom benne, hogy talán így sikerül a Baba. Ha gondolod írj!Üdv.
vitenyi.viktoria@freemail.hu
sziasztok!
Én is szedtem és nekem semmilyen mellékhatása nem volt és clostival együt szedtem!
egy hónap után terhes lettem!
Most elküldtek hormonvizsgálatra mert babát szeretnénk és most " segítség" nélkül lettem terhes úgy,hogy a prolaktinom 571 volt...
de sajnos a 11 héten elhalt pedig kaptam duphastont is!
Én is kaptam. 2x1-et írt fel a doki, de mondta, hogy fájni fog tőle a fejem, úgyhogy fokozatosan szoktattam hozzá magam. Először csak 2xfelet vettem be, aztán idővel már este 1-et, reggel felet és most már 2x1-et szedek.
Hát nem mondom, hogy jól vagyok, de annyi féle gyógyszert, hormont kapok, hogy nem tudom mitől van rossz közérzetem. Ha csak ezt szedném, biztosan könnyebben mondanék véleményt róla.
Sziasztok, én tavaly szedtem 2x1/2 szemet. Az 1 szemtől elájultam hazafelé a buszmegállóban. 2 hónap után terhes lettem. Segített. 2 éve hiába próbálkoztunk.
Sajnos méhenkívüli lett.
Most megint volt hormonvizsgálatom, egy kicsit megint magas a prolaktinom.
Este 1/2 szemet szedek. Örülök, mert bízom benne, tavaly is segített.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Bromocriptin [parlodel 2, 5 mg] gyogyszert?Menyi ideig lehet szedni?
- Az orvosom Bromocriptin-Richter-t ír fel, valamilyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
- A Bromocriptinről lenne pár kérdésem... Segítenétek?
- A belgyógyász felírhatja a Bromocriptin-Richter?
- Merckformin és Bromocriptin babaprojekt
- Terhesség Bromocriptin mellett