Bromocriptin vélemények? (beszélgetés)
sajnálom,de orulok, h minden rendben ma már... Jó éjt és ok, ha holnap vélaszolsz, én már nem siketek sehova! :)
Na d emára elköszönök mert kicsit lefárasztott amai nap.Holnap jövök és válaszolok mindenre ha még kíváncsi vagy valamire.Szia
az ey vírus ami ha nincs kezelve rosszindulatú daganat alakul ki.Igazából szexuális úton terjed de el lehet kapni fürdőhelyen és mellékheiségban is.Én valószínűleg a fürdőben szedtem össze.
a HPV asz mi is? és elmult?
igewn, nekem is azt igérték, ha összejönne, ezt kellene szedni... megy az drukk ezerrel :)
igen szedem a bromot folyamatosan a 12. hétig kell szednem és mellette utrogestan hüvelykapszulát is kapok.
:) gratulálok, sajnos nekem nem volt ilxen pozi, de örülök, h neked igen!!! :)) a magas proli mellett, és a bromit szeded AZÓta is vagy abbahagytad?
akkor még nem baba miatt váltottam dokit olyasmi tünetem volt mintha gomba lenne de arra negatív volt ire kiderült hogy HPV-m van és abból is a 16-os törzs amit ha nem kezelnek tehát nem vátok dokit akkor már lehet hogy méhnyakrákom van.
Most meg nem volt peteérésem amire kaptam a clostyt aztán lett pé-m de nem maradt meg a babab amikor is kiderült hogy magas a prolaktinom amire kaptam a bromot.A következő hónapban már pozit t ezteltem most pedig 7+7 hetes kismami vagyok.
és akkor miért nem váltasz orvost.Én s ezt tettem mikor az elöző dokim egyszerűen nem tudta megmondani mi bajom van.Átmentem a jelenlegihez aki az első találkozás alkalmával megmondta mi a probléma.
most semmilyent, megijeftem az eső clostys hónaptol, mert cisztám lett. a doki nem érti, h a nőnek, milyen lelki baj lehet, sztem,,.. met nme volt paraszt,de azért ,nem értett meg én mit szeretnék... csak himnemű. azt nem mondtaném h ffias,de him...mindenképp
ó sajnálom.Nekünk is másfél év után sikerült a második clostys hónapban.Az elsőben elment akkor derült ki hogy magas a prolaktinom.És milyen kezeléseket kapsz?
2,5éve ,de már laassan fáj leirjam... :(
zsike88, nekunk isosszejon hamarosan, bár sztem neked elobb, mert te joval fiataqlabb vagy és hat .. szAl az a fránya statisztika! :))
Én is gratulálok!!!! és persze irigykedek mint állat! :)
Sziasztok.
Voltam tegnap dokinál.Ilyen peches csak én lehetek.Elromlott az uh.Így jövő hét csütörtökön tudom meg hogy minden ok e.De a doki azt mondta biztosan minden rendben és egészséges terhességem van.Még a férjemhez a váróba is kijött és gratulált neki.:)
Igen,mondjuk sejtettem,h nem en vagyok az egyetlen,aki ezzel kuszodik. Es ti is spontan probalkoztok vagy meg nyomod a bogyokkal? Az flusztral inkabb,hogy mar 31 multam. Te meg fiatal vagy,nem vagy elkesve. Tudom,h butasag,csak talan ez is akadalyozza a sikeresseget,lelkileg,melyen. ;-( Jo ejt! Es bocs a depis hangulatert,csak ma epp megjott,rendben 27napra es most mar faj a pockosom is.
Szia! Üdv köztünk! Nekem 3600as volt a prolaktinom, aztán lecsökkentették 11re.... Ugyanaz volt nálam is mint nálad... rendszeres mensi... tejcsorgás sem volt... csak nem jött a baba... és még most sem jön :(... Clostytól én is cisztás lettem. Lehet, hogy ha nem szeded ezeket a hülyeségeket spontán még jobban fog sikerülni... soktól hallottam már ilyet... Sok sikert.. :)
Örülök neki, hogy jól vagy. Tuti minden rendben lesz ne aggódj. Azért majd írj, hogy mit mondott a doki!
Szia!Köszönöm nagyon jól vagyok.Csütörtökön megyek dokihoz.remélem minden rendben lesz.Tünetem szinte semmi...max. mellfájdalom.
És hogy vagy?Mikor mész dokihoz?Elsö terhességed?Hogy érzed magad?:)
Zsike Narancsika nagyon aranyosak vagytok és nagyon köszönöm.
De aranyosak vagytok!:)))
"Drukkolunk hogy sikerüljön. Aztán mindent bele ;)".... a multkor ezt írtam Zsanának is... Most pedig neked kívánom ugyanezt.. bízva benne h ebben a hónapban neked is összejön!!!!
Jaj,tényleg!
Én itt uj vagyok,azért nem nagyon tudom kivel mi van.Gratulálok én is Zsana,sok boldogságot kivánok Nektek!!!!
Zsana! Lehet én vagyok lemaradva...de ránéztem az adatlapodra :D GRATULÁLOK!!! Szívből örülök neki, hogy kismama lettél! Szorítani fogunk és sok egészséget és nagyon sok boldog percet kívánunk nektek a kis jövevényben!
akkor ez lesz a Te hónapod!!!:) Mindent bele .:)
sziasztok!
tegnap este 29 napra megjött.végülis ennek is örülök,mert legalább tudom,h pontos lett és a szine is teljesen normális.Ugyhogy ahogy mondtam,pozitivan indulunk neki mostmár!
Igazábol féltem egy kicsit,h most terhes lehetek,mert a honapban átment rajtam egy vírus és lázam is volt.Emiatt tartottam töle,h esetleg baja lehet a zigótának.
Igazából most annyi munkám van decemberben,h egyszerüen nem érek rá tulspilázni a dolgot.
Megy a drkk mindenkinek!
További ajánlott fórumok: