Biorezonancia állapotfelmérés. Ismered? Tapasztalatokat, véleményeket várok. (beszélgetés)
Így van, ott is ez a kifejezés hangzott el. De, így is hihetetlen nekem...
Van valaki, akit ilyen kezeléssel sikerült meggyógyítani?
Igazából nem tudom, mert olyan dolgokat mondott, ami eddig egyik vizsgálatnál sem derült ki. pl. hogy a gyermekben magas a nehézfém mennyisége, a réz és a higany. Egyéb dolgok is elhangzottak, de mivel ő nem orvos azt mondta a következő alkalomra konzultál szakorvossal és mikrobilológussal és majd megbeszéljük a továbbiakat.
Jövőhéten még elmegyünk, aztán meglátom van e értelme...
"A Newton-i fizikát Albert Einstein és Stephen Hawkins "nem lineáris kvantumelméletének" színrelépésével gyorsan túlhaladta az idő. Ezután az elektronika alapjait olyan neves feltalálók, mint Volta, Ampere és Ohm ültették át a biológiai tudományba."
Jajj..
Most voltunk egy biorezonanciás vizsgálaton a kislányommal. Hááát...Nem tudom mit gondoljak.
Inergetix-core készülékkel csinálták, csak fognia kellett vmit a kezében, ami Lap-toppal volt összekötve. Állítólag még gyógyítani is tudnak vele, azáltal, hogy a páciens fogja.
Valakinek van pozitív tapasztalata? Férjemmel nagyon kételkedünk.
Tényleg:)
Csakhogy ahhoz többször kellett volna elmennie kiegyensúlyozásra, de ő nem tette.
Ha a gép előre jelezte a hormon eltérés (amit a vérvizsgálat nem mutatott ki), a "rezgések újrahangolásával" megszüntethette volna magát az okot.
Helyette most mindenféle mérgező gyógyszereken él a páciens, támogatva ezzel a gyógyszermaffiát.
Az egyik doktornő ismerősöm 2 évvel ezelőtt rászábta magát egy ilyen kiegyensúlyozásra. Ráadásul orvossal csináltatta, akinek volt/van ilyen SCIO nevü gépe.
A gép jelezett, hogy pajzsmirigy hormon eltérést.
Doktornő ezerrel vérvétel, meg mindenféle kivizsgálás. Eredmény negativ. Gépet leszólva éldegélt:)
Kb egy év múlva olyanfokú pajzsmirigy alulmüködés lépett fel nála, hogy 3 hónap alatt 12 kilót hízott. Most pm gyógyszereken él és a súlya annyi amennyit ő nem szeretne.
Ezt nem vitatémának szántam. Ez tény.
Elmentem én is annyira ajánlották.
Nekem a vizsgálat különféle élősködőket, bélférget stb állapított meg. Meg még egyéb dolgokat..Majd frászt kaptam ! Irány a doki, székletvizsgálat, persze negatív.
Hát ennyi..
De legalább kidobtam egy valag pénzt, hogy egy adag hülyeséget megtudjak.
Ez bulvárlap. A Magyar Narancs ezen a héten fogja közölni Hraskó Gábor cikkét a biorezonanciáról. Az tudományosabb lesz.
Kedves Csorieva! Halljuk az eredményeket!
Kérdezd csorievát az eredményeiről:-)
Vagy a gyógyulás az nem empirikus? :-PPPPPP
Ha nem a szexuális irányultság számít, akkor miért emlegeti a cikk, pláne annyiszor? Ha nem azt akarja sugallni, hogy a társadalom perifériáján élő ép csak megtűrt transzvesztita, ahelyett, hogy örülne, hogy élhet még mételyezi a hiszékeny emberek lelkét?
Egyáltalán miért fontos megemlíteni, hogy milyen a szexuális irányultsága?
Nem a nemi irányultság számít.
Hol vannak az empirikus bizonyítékok?
Gratulálok, ismét találtál egy igen objektív cikket!
Nem látom be, hogy Márkus László tehetségéből, vagy Freddie Mercury dalainak értékéből egy jottányit is levonna a szexuális irányultságuk!!!!
De Leonardót is említhettem volna...
És ebben az a legviccesebb, hogy én magam is homofob vagyok.
Számomra azt tűnik ki a cikkből, hogy azon kívül nem sok kivetni valót találtak, mint, hogy transzvesztita a feltaláló.. És???????????????
A gép ettől még működik!
Erre empirikus bizonyítékok vannak!
sziasztok!
az én kicsi lányom tejfehérje érzékeny gyanús...mivel nem akarom vérvételre vinni egy ilyen tesztre/állapotfelmérésre gondoltam...(a vega tesztnek néztem utána,amúgy baromira nem vagyok járatos a táméban) az orvosunk szerint is jó ötlet, de szerinte azon is sok múlik, h ki csinálja...
szerintetek egy két éves gyerek ilyen jellegű problémája esetén érdemes ezt végig csinálni?
meg tudja mondani tényleg allergiás-e?
:)
Csakmerthogy nem akartam, hogy szét offold a topikot:) Mert ugye nem az a cime: az Én anyagi helyzetem.
További ajánlott fórumok:
- ESG (vagyl EIS) vizsgálat, állapotfelmérés
- Dohányzásról való leszokás biorezonanciás módszerrel
- "Alternatív" állapotfelmérő módszerek. Melyik a leghitelesebb?
- Mi a tapasztalat biorezonanciás kezelésről?
- Elmentem biorezonanciára és íriszdiagnosztikára. Amiket...
- Tudna valaki egy biorezonanciás állapotfelmérést javasolni Miskolcon, vagy Tiszaújvárosban?