Bevallom, úgy gondolom, aki azzal jön állandóan,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Erre most kizárólag csak azért reagálok, mert figyelem a reakciókat. Mennyire másképpen látunk dolgokat, és mennyire megoszlanak a vélemények egy-egy vallomás vagy akár egy szimpla hozzászólás láttán.
Szerintem most már talán egál felé mutatnak a számok. Úgy értem, közelítenek a hozzászólások ahhoz, akik elfogadják és megértik a vallomás kiíróját.
Nem minősítve azokat, akiknek más a véleményük.
Én soha nem kürtöltem világgá ha jól voltam. Nem éreztem szükségét, inkább csendesebb voltam. Jól elvoltam magamnak, élveztem. 🙂
Ha valaki bizonyít valamit, ott valami nem klappol.
Kinek bizonyít? Minek bizonyít? - ahogy írod.
Feltűnési viszketegség, önbizalomhiány, kóros önigazolás, véleményfüggés, szeretetfüggés, hatalmas egó, kifelé él...
Ez a magyarázat.
Talán önmagának.
Bár értem hogy a túlzásokkal van inkább bajod:)
Elnézem,,nekem nem fáj,neki meg jó.
A 17. hsz.-ben leírtam mire gondolok.
És igen bizony írja le valaki boldogan, jó munkahelye lett, jó a gyerek bizonyítványa, lakást tudott venni, meggyógyult, stb., csak ne naponta többször.
Most nem értek egyet veled, Judit.
Én nem láttam az 1. hozzászólásában utalást arra, hogy "biztos kaka a másik" - merthogy Karmol ezt írta: "Te meg megosztod, hogy biztos kaka a másik. Nem magadról osztasz meg, csak lefikazd a másikat." A fórumindító szerintem egyáltalán nem fikázott le senkit.
Véleményt írt arról, aki állandóan késztetést érez arra, hogy a tökéletes életéről beszámoljon. És bizony van ilyen.
Mindenki mást lát bele ebbe, és szerintem az ember éppen aktuális hangulata is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy mit lát bele éppen egy-egy hozzászólásba. Vagy talán éppen magára veszi, és azért reagál úgy, ahogy.
Nem hiszem, hogy a fórumindító a hozzászólásával minősített volna bárkit is.
Ettől függetlenül biztosan van olyan is, amikor más megközelítésből írja valaki ugyanezt vagy hasonló gondolatot, mint amiről a vallomás szól.
Én arra gondoltam, aki hónapokon, éveken keresztül, naponta többször, mondja, írja le, próbálja elhitetni.
Minek? Kinek?
Te meg megosztod, hogy biztos kaka a másik.
Ezt már te képzelted bele, mert ilyet nem írtam.
Dehogy veszem kötözködésnek.
Ha idegent írok, akkor nem mond semmit, ha innét írok, akkor az meg személyeskedés.
Néha jó kiírni magadból hogy végre jól vagy, nem?!
A boldogság manapság olyan, mintha hiánycikk lenne!
Persze magánügy, de olykor miért ne?!
Én nem a kivagyi, muti, kamus emberekről beszélek!
Kinek kínos? és miért gondolod hogy bizonygatás? nem lehet hogy egyszerűen csak annyira boldog és elégedett valaki hogy nem tudja, nem is akarja magában tartani?
Persze én is hallottam már olyanról a közösségi oldalakon valaki folyamatosan a szép családi életet, a nagy nyaralásokat posztolgatja, a valóságban meg szinte romokban az élete. csak azért dicsekszik, nehogy sajnálják őt.
De ettől még nem kell megszólni senkit. Ki így szeret élni, ki úgy. A lényeg ne bántsuk egymást, ne kritizáljuk.
A legirigyebb ember életében is kell hogy legyen valami, amivel érdemes lehet az idejét töltenie a másoké helyett.
Vajon miért feltételezed ezt?
Miért ne élhetné meg az ember nyiltan a sikereit? Miért ne örülhetne az életének és oszthatná meg az örömét másokkal?
Van akiből kijön az öröm.
Lehet hogy tényleg sok ,,de csak akkor ha nálad nem így van.
Jobb lenne mindig a "búbajbánat"?
"Bevallom, úgy gondolom,"
Vallomások témában vagy. Ez minek?
"aki azzal jön állandóan, tökéletesen elégedett, az életével, testével, mindennel is, ott pont nem jó valami, hiszen, ha elégedett vagyok nem érzem szükségét állandóan ezt hirdetni, megosztani."
Te meg megosztod, hogy biztos kaka a másik. Nem magadról osztasz meg, csak lefikazd a másikat.
Erről is van vélemény.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Te is látszólag ok nélkül állandóan fáradt, rosszkedvű és aluszékony vagy?
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Hogyan lehet megbirkózni azzal, ha valaki állandóan bánt?