Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bevallom, úgy gondolom, aki azzal jön állandóan,... fórum

Bevallom, úgy gondolom, aki azzal jön állandóan,... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
55. gyöngy:) (válaszként erre: 48. - Amaunet)
tegnap 19:36
Ez jó ötlet, talán Hoxa átgondolja.
54. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 05:28
Lehet, hogy titokban elégedetlen, ki tudja? De ez nem jelent semmit, mert vannak olyan emberek, akiknek semmi sem elég jó, miközben mások a felével is megelégednének. Nem a szavak számítanak. Ha azt látom, hogy törődik magával, és a környezetével, elhiszem, hogy rendben van. Nem kell bizonygatni. De lehet, hogy azért bizonygatja, mert mások folyamatosan megkérdőjelezik. Szerintem az nincs rendben, aki megkérdőjelezi, és elvárja, hogy a másik bizonyítson, ahelyett, hogy a saját dolgával törődne.
53. 55Judit (válaszként erre: 52. - Asztanaviszta)
tegnapelőtt 16:42
És aki békében van önmagával, másokat is békén hagy. Igaz?😉
52. asztanaviszta (válaszként erre: 25. - L.luiselotte)
tegnapelőtt 15:55

Én is így gondolom.

Aki rendben van önmagával, az nem érzi szükségét, hogy a közösségi oldalakon állandóan azt igazolja és kommunikálja, hogy nála minden mennyire szuper.

tegnapelőtt 15:53

Illetve a "témára szánt időm elfogyott".

A nem tetsző hozzászólásokat meg töröltetve.

50. asztanaviszta (válaszként erre: 42. - 55Judit)
tegnapelőtt 15:52

1-2 percre?

Bármikor feljövök a fórumra, szinte mindegyikben a te hozzászólásod köszönt be.

49. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 48. - Amaunet)
tegnapelőtt 15:39

Ez nem rossz ötlet.

Bár, aki meg csipkelődni akar, indít egy fórumot és ott kezdik ki a másikat. Volt erre már nem egy példa.

48. Amaunet (válaszként erre: 47. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:34
Kéne a vallomások írásához egy olyan opciót, lehetőséget adni, hogy "engedélyezem a hozzászólást igen/nem".
47. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Amaunet)
tegnapelőtt 15:07

"Ahhoz, hogy valakire a fentebbi mondatodat ráakasszuk egészen a közelében kell élnünk, ismernünk kéne őt, megérteni a viselkedését."

Erről van szó. Én ismerem ezeket az embereket, és tudom. Leírtam, mint vallomást, lett belőle fórum, gondolván egy megveszekedett rosszindulatú ember vagyok.

Az elején megkérdezte valaki, kik ők?

Írtam, ha nevet írok, nem mond semmit, ha innét írok, az meg személyeskedés.

Néha úgy érzem, tényleg érzelmeket ide nem lehet leírni, maximum jól berúgtam, lehet-e gyerekem, ha a barátom után törölköztem meg?

46. Amaunet (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:14

Átlépve a személyeskedéseden visszatérek a témához.

"csak amikor valaki rendszeresen túlkompenzál, ott már nem az öröm sugárzik, hanem az önigazolás izzad"- mondod, gondolod te.

Mi okunk lenne azt gondolni, hogy mások nem őszintén az örömüket, az életükkel való megelégedettségüket fejezik ki akár naponta többször is?

Ahhoz, hogy valakire a fentebbi mondatodat ráakasszuk egészen a közelében kell élnünk, ismernünk kéne őt, megérteni a viselkedését.

45. 55Judit (válaszként erre: 44. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:54

👏🤣 Na végre hogy megérem ezt is, és örülök hogy olvasod a bejegyzéseimet.

Elárulom, nem fórumot írtál ki hanem vallomást. Ha fórum lesz egy vallomásból, az szól hozzá aki csak akar.

Minden bejegyzésedből süt az irigység! Milyen jogon szólsz bele az én életembe?

Ne mondd meg nekem hogy mit csináljak, mert azzal lehúzol. Oda ahol te vagy, és akkor én is azt csinálom majd amit te. Mondogatni fogom, hogy szerintem neked mit kellene csinálni. Ezt akarod?

Lásd ki vagyok, megengedem hogy a tied legyen az utolsó szó. legyen jó ütős hogy legalább ebben elégedett legyél magaddal. Ígérem, nem reagálok rá.😉 Azért nem haragszom ám. Én elfogadtalak.

44. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 42. - 55Judit)
tegnapelőtt 12:32

Mi a francnak magyarázkodsz? Magadnak is hazudsz? Ne is nézz ide, inkább trambulinozz, többet érsz vele, mint itt osztod az észt.

Tudom, te mindig, ha elfogy az érved, felkiáltasz, rohannod kell a kertbe, vagy csikungozni . Most is tedd azt.

Én nem megyek ugrándozni, de felejtős vagy számomra. Nem téged megszólítva írtam a fórumot ki. Ha visszanézed láthatod,sokáig nem is szóltam hozzád. Te húzogattad a bajuszom.

43. 55Judit (válaszként erre: 39. - Érdekes73)
tegnapelőtt 12:23
Tőlem is.😉
42. 55Judit (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 12:22

Úgy-úgy! Igazad van! Sokat itt vagyok 1-2 percre, mert a kerti munka mellett úgy érzem ennyi lazítás belefér!😀

Az idézett 1 mondatra reagáltam, ahhoz pedig hogy én mennyire vagyok boldog vagy sikeres, az égvilágon semmi közöd nincsen!

41. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 39. - Érdekes73)
tegnapelőtt 12:20

Már bocsáss meg! Nem volt nevesítve senki,nem is szidtam személyesen senkit, nem is volt kötelező hozzászólni sem.

Kiírtam a vallomást, ahogy teszik többen.

Nálam belefér egy szakajtóval is. Nem like vadász vagyok.

40. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 38. - 55Judit)
tegnapelőtt 12:17
Ha igaz, amit írsz, akkor te aztán tényleg irigylésre méltóan boldog és sikeres lehetsz, hiszen még egy ilyen irritáló fórumra is jut energiád, és olvasatlanul is van véleményed! Ez már a mesterszint! :D
tegnapelőtt 10:44
Újabb nemvallomás vallomás hogy legyen kit szídni tőlem kukorica.
38. 55Judit (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 10:44

Nem olvastam mindent, csak most benéztem.

Ezt írod: "Egyébként én sem a boldogsággal vagy a sikerrel vagyok hadilábon" Szerintem egy sikeres és boldog ember átsiklik afelett hogy mások hogyan élnek, hogyan mutogatják magukat akár dicsekedve. A sikeres és boldog ember a saját életével foglalkozik, az irigyek viszont örömmel véleményezik mások viselkedését. Lehet, nem mindenhol van ez így, de én ezt tapasztalom.

37. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Amaunet)
tegnapelőtt 09:54

Az a gyanúm, hogy akit itt valami tényleg nem érdekel a témával kapcsolatban, az nem szokott ötödször is hozzászólni. De semmi gond, biztos csak az algoritmus szúrta ki, hogy van még mondandód a témában. Egyébként én sem a boldogsággal vagy a sikerrel vagyok hadilábon – csak amikor valaki rendszeresen túlkompenzál, ott már nem az öröm sugárzik, hanem az önigazolás izzad.

De lehet, hogy csak más szemüvegen át látjuk a dolgokat, és ez így van rendjén. Nem kell ezen rugózni, nem is írtam volna már, hidd el, de annyit rágódsz rajta, mi lehet az oka a vallomásnak? Igaz kifejtettem már.

36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 34. - Timycat)
tegnapelőtt 08:13

Még nem néztelek sosem hercegnőnek, de ez én vagyok, más élettel, mint mindenki aki itt van, más-más életúttal.

Úgy gondolom a tényeket osztod meg mindig, nem is nyomod a sikereid sem lépten-nyomon mások arcába, persze ez csak az én meglátásom, más helyett, aki mást érez nem nyilatkozom.

tegnapelőtt 08:09
Azt hiszem, nem én írtam félre valamit, csak valaki más olvasott bele túl sokat....vagy talán túl mélyre nézett saját magában.
34. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 13. 19:14

Hát nem tudom. Engem szoktak lehencegőzni, mondjuk jellemzően olyanok, akik felettem állónak hiszik magukat. Hát lelkük rajta ha nekik ettől jobb.

Én mindig is örültem az életemnek, milliószor elmondtam, leírtam, hogy szeret az Isten, iszonyú szerencsém van. A helyzetemet sosem éreztem az érdememnek. Valahogy mindig minden jobban alakult, mint arra számítani lehetett, vagy mint amennyit tettem érte.

Aztán volt/van egy törés az életemben, ami még jobban rávilágított arra, hogy mennyire értékesek a jó pillanatok és milyen törékenyek. Azóta még nagyobb az életöröm. Ha ez valakinek bacca a csőrét... 🤷‍♀️

33. Amaunet (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 13. 18:56

És ha naponta háromszor sugárzik az már hihetetlen?🌞

Vagy ha olyan élménye volt amiről hetek múlva is beszél?

Vagy egyszerűen bőbeszédű, neki végig kell kommentálni az életét.

(ha mosdóba megy akkor is tudjon róla mindenki - ne zavarják:))

32. Amaunet (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 13. 18:47

Értem, csak azt nem, hogy miért kell ezzel foglalkozni? Kit zavarnak?

Az vesse rájuk az első követ, akinek nincs semmi zizije!

Miért kéne mások normáinak megfelelni?

Egyébként az ellentettje az elfogadható viselkedés?

Olvasni itt sokszor, hogy fb-on milyen dicsekvően viselkednek emberek.

Én ezt nem látom. Nincsenek az ismeretségemben ilyen emberek? Vajon miért?

31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Amaunet)
máj. 13. 17:18

"Az őszinte, megélt boldogság szerintem sugárzik."

Szerinted nem? Nem igazán hiszem el, hogy pont te ne értsd mire gondoltam. De, persze tévedhetek is, benne van a pakliban.

Nem egy celebre gondolok, akinek muszáj eladni magát, ismerek többet, általában nem is boldogok.

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Amaunet)
máj. 13. 17:11
Elbeszélünk egymás mellett. Nem érted mire gondoltam.
29. Amaunet (válaszként erre: 16. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 13. 17:06

Miért probléma az, ha valaki így boldog, ha így éli meg a sikerességét?

Vannak pályák, ahol csak úgy haladhat, úgy lesz ismert, ha mindig "porondon van". Eladja magát.

Aztán vannak, akik 20-30 évet dolgoznak, kutatnak és csak akkor hallunk róla, ha Nobel-díjat kap.

Mindkettő mögött ott egy személyiség, de egyik sem rosszabb a másiknál.

"Az őszinte, megélt boldogság szerintem sugárzik."

Jah!:)

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Ruslan)
máj. 13. 16:25

A buddhizmus arra is tanít, hogy a szenvedés (dukkha) egyetemes.

Minden emberi élet része a szenvedés: fájdalom, veszteség, öregség, betegség, halál. Ez nem pesszimista nézőpont, hanem kiindulópont az együttérzéshez.

máj. 13. 16:20

Tökéletesen jól értetted. Így gondoltam.

Semmi bajom azzal, ha valaki időnként örül az életének – sőt, jó látni, hogy valakinek jól alakulnak a dolgai. De amikor valaki többször posztol arról, hogy ő mindenkinél kiegyensúlyozottabb, boldogabb, sikeresebb, egészségesebb és a szúnyog is csak engedéllyel csípi meg...... ott már nem az öröm jön át, hanem inkább a bizonyítási vágy.

26. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 24. - Kaktusz)
máj. 13. 16:05

A 16. hozzászólásban leírtam, hogy mit gondolok erről.

Szerintem a vallomástevő célja nem az volt, hogy bírálja, kritizálja azokat, akik elégedettek önmagukkal, és ezt le is merik írni bizonyos témákban.

Itt arról volt szó, hogy állandó témájuk a tökéletességük hangoztatása. Az pedig már tényleg az öntömjénezés kategória.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook