Beteg a hullámos papagájom! Segítsetek! (beszélgetés)
Szerintem nem kéne!
Most irtam be a gogle keresöbe "Hullámos p."csomó infót kiadott!
És benne van a madár 10 leggyakoribb betegsége!Nézd meg érdekes!!!
Szia!
Itt gyógyítanak egzotikus és kedvtelésből tartott állatokat:
Szent István Egyetem, Állatorvos-tudományi kar
A második sorban vannak az egzotikus állatokhoz tartozó orvosok telefonszámai.
Még egy dolog: terjeszthet emberre is veszélyes kórokozókat, pl.: tüdőgyulladást, így ne aludj vele egy légtérben, moss kezet, ha tisztítod a kalickáját, stb.
Jobbulást, Üdv.
Vidd el doki bácsihoz!!!
És nem az utolsó pillanatban ,
kell neki a vitamin!!!Ezeket rendszeressen kell neki adni és plusz répát ,tojást,salátát.Ez lehet valami tetü,vagy élösködö amitöl a tolla hullik.Vigyázni kell nehogy valami allergiát elkapjatok!
Ne haragudj,hogy rémizgetlek,de volt madaram és csak jó tanácsként irom le! Sajnos nekem el kellett ajándékozni öket :(.De jó helyre kerültek :)
Sziasztok!
Nekem olyan nagy problémám van, hogy nem tudom mit csináljak a madárkámmal, mert néhány hete olyan mintha taknyos lenne. Néha buborék van az orrán, és amikor alszik olyan "fütyülő" hangot ad, mint aki megfázott, és nehezen kap levegőt:( Erre most 2 napja az orra körül kihullott a toll, látszik a rózsaszín kis bőre:( A kedve még elég jó, eszik, iszik, játszik, de mégis aggaszt. Jah és a csőre olyan mintha a felső réteg hámlana, és eléggé vakarja meg az orrát is:( 1 hete kap a vizébe vitamincseppet meg vitamint keverek a maghoz, de úgy nézem egyre inkább romlik:( Örömmel fogadnék tanácsokat!!! Köszönöm előre is!
További ajánlott fórumok:
- Mi okozhatja az egyenes haj hirtelen hullámosodását felnőttnél?
- Hajvasalás.. Ti hogyan csináljátok, hogy szép legyen. Nekem hullámos :-(
- Milyen krémet, sampont használtok hullámos, göndör hajra?
- Papagáj...nimfapapagáj vagy hullámos papagáj?
- Meghalt a papagájom!!
- A papagájom homlokán kinőtt egy nagy barnaság, mi lehet az?