Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
hello!!
hát az erszényemet hiába nyitogatom,nincs benne egy fikarsznyival több pénz se..senki nem rejtett el benne egy húszezrest!!a francba!!ez van.juj..de rossz lehet,amikor bölcsibe kerül a gyerek..majd mehettek leselkedni,hogy mit csinál az udvaron..egy csomó ismerősöm ezt teszi..bár ez sem jó,csak a szíve szakad meg az embernek..
én már korán kezdtem,a bölcsiből elszöktem egyszer,és emlékszek is rá!!kézenfogtam egy társamat,hogy azért már ne egyedül menjek,és az utcán elbizonytalanodtam,merre is kell elindulni hazafele..de le is buktunk,elkaptak minket..
ez a nap sem lesz jobb,nem érzem jól magam,nagyon fáradt vagyok,alig látok..remélem Ti jobban vagytok,és jó a kedvetek is!pussz
igaz itt nics bölcsöde pedig Városlenék és sajnos igény is van rá
hogy mért irom sajnos a gyereknek 3 éves koráig jo ha melete van de sajnos a munka és a pénz s van sokszor hogy kész tények elé álitják az embert jösz jösz nem nincs munkád
én oviba szoktatam gyerekemet s a lényeg elsö naptol kezdve nem bemeni vele s jaj ne sirj már mert akor biztos egéz sokáig tusdja lehet ezel zsarolni anyukát
mielöt mentek látogasatok el ara mond el neki hogy ide fog jöni sok barátja lesz ...stb
az elsö hét borzalmas de utána könyeb lesz
Én dajka vagyok tudom mijen a beszoktatás
igaz te bölcsibe viszed de akoris érdemes sokat mondani s ara sétálni okosak a gyeskek értelmes megérti
nem mondom 1 hét nagyon nehéz lesz mind ketötöknek de kitartás
Én bölcsis gondozónő vagyok, tudod. Ha valamit tudni szeretnél, szívesen válaszolok. De nem hiszem, hogy lenne neked új dolog. És nagyon jól állsz hozzá, így kell nekifogni!
Nem okos akarok lenni! :-D
köszönöm
nektek is
A új lelkész annyira lámpalázas volt amikor az első szentbeszédét tartotta, hogy alig tudott megszólalni. Második szentbeszédje előtt felkereste a feljebbvalóját, és megkérdezte, hogyan tudná leküzdeni idegességét. Azt a választ kapta, hogy tegyen egy kis vodkát a vízbe, és néhány korty után már mindjárt lazábban fogja tudni folytatni.
A következő vasárnap a lelkész gyakorlatba ültette a tanácsot, és úgy érezte, hogy még hatalmas égzengés közepette is tudna beszélni, egyáltalán, pompásan érezte magát. Amikor visszatért a plébániára, talált egy levelet a feljebbvalójától, amely a következőket tartalmazta:
"Kedves Testvérem!
1. Legközelebb kortyokat igyon, és ne döntse le egyben az egészet
2. Nem teszünk jégkockát és citromkarikát a misekehelybe
3. A misekönyv nem poháralátét
4. Az oltár terítőjét nem használjuk szalvétának
5. Tíz parancsolat van és nem tizenkettő
6. Tizenkét tanítvány volt és nem tíz
7. Nem utalunk a keresztre mint arra a "nagydarab T-betűre"
8. Nem konferáljuk be Jézust és tanítványait mint "DJ JC-t és bandáját"
9. Dávid Góliátot egy parittyával győzte le és nem "lőtte szitává a rohadt seggét egy Magnum 357-essel"
10. A kígyó tekergett az almafán nem pedig az "Isten fasza"
11. Nem utalunk Júdásra mint arra "a faszfej"-re
12. A Pápa szent, nincs kigolyózva és nem nevezzük "Keresztatyának"
13. Az Atya, a Fiú és a Szent Lélek nem a Fater, a Kiccsávó és a Kriptaszökevény
14. Júdás harminc ezüst pénzen adta el Jézust és nem két fillérért, az Olajfák hegyén és nem a kínai piacon.
És egyébként is, a bűnösök a pokolra mennek és nem a büdös picsába.
egy kis vicc hátha job hangulatalesz a tásaságnak
Két férfi beszélget:
- Képzeld, a múltkor ellopták a feleségem hitelkártyáját!
- És, tettél feljelentést?
- Dehogy tettem, a rabló jóval kevesebbet költ, mint az asszony!
sziasztok
kávézásrol és a sütés fözésröl látom lemaradtam
Na mi van csajok,én vagyok a főszereplő?
Monológ...
Tele irtam az oldalt!
Fogyózóknak rántott husi szivem?Ne tedd ezt velünk!!!!!!!
Az a kedvencem.Férjem tegnap azt sütött,majdnem beledöglöttem...Kávé ment,kicsit késve...
Szia Edinám!!!!
Küldöm a kávét!!!Pussssss
Nem a Mecsek teára gondolsz?Van emésztésre is a Mecsek-féle,a barinőm használja.