Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Zsu!
Remélem jól emlékszem, hogy a kislányod Laura, boldog első névnapot neki. :)
Ha tévedtem, bocsi! :(
Hahóóó!
Kávét valaki???Friss!Habos!
Kűdöm!!
Na,annak nem jutott eszembe a neve.Hallottam róla,de nem használtuk.
Nálunk tuti fogzás volt,mert azóta ilyen időszakban ugyanúgy viselkedik+hasmenés.Egyébként nekünk is azt mondta az orvos,hogy nem fogzás.Hát akkor mi?
Nálunk bizony az volt.Én 3 gyerek után azt mondom neked,hogy majd mindig ügyesen az ösztöneidre hallgatva kitapasztalod,hogy mi a baja,és te fogod tudni mindig,hogy mi a jó neki,mert te vagy az édesanyja.Mondhat bárki bármit...
Bocsi,kicsit hosszú lett..
Akkor jó...
Kértek kávét???
A dr.nő mondta, nem jön a foga. A Germicid helyett meg megveszem azt a homeopátiás kúpot, az csak nem gyógyszer!
Igen, Luca is kb. 4,5 hónaposan "elromlott". De ez legyen a legnagyobb bajunk az életben!
Drágám! Paprika színű, csak a kép így adja vissza, mert a plafon tojáshéj és kivilágosítja. A fényképész imádja, mindig itt fotóz.
Elég ciki az élményed, jót röhögtem!!
Most olvastam vissza.
Sajna ez nálunk is probléma volt,a fiamnál nem annyira,de a lányom nagyon szenvedett a fogzás miatt.Bár nem tudom,hogy nálatok mi lehet a gond.
Lilcsi 4,5 hónapos koráig remek alvó volt,evett,játszott aludt.Aztán kibújt egy foga 5,5 hónaposan,és akkor jöttem rá,hogy 1 hónapig miért szenvedtünk minden éjjel.Borzalmas volt az az 1 hónap,és ráadásul neki semmi nem használt,csak a Germicid-C kúp.
Egyébként szoktak homeopátiás szert használni,Camomilla CH9-est.A fiamnál remekül hatott,a lányomnál egyáltalán nem.
Szerintem,ha gyógyszer kell,akkor Panadol helyett jobb a Nurophen szirup,az 8 órán keresztül hat.
De nálatok lehet,hogy a tejpép megoldja a problémát.Az én lányom már másfél éves,de este nem alszik el,mig meg nem kapja az itókáját.Én mindig este adtam neki a tejpépet.Most joghurtot kap.
A rotavírus elleni elsőt a DPT. 4 hónapossal együtt kapta meg. Nem vártam meg, hogy belázasodjon. A 3 hós oltáskor volt egykis hőemelkedése, és teljesen levert volt. Így akkor is és most is egyből utána adtam Germicid kúpot. Nem is volt meleg, nem is mértem. Éjjel sem volt semmi. Az tuti, hogy a hasa fájt az első után, este fájdalmasan sírt, most semmi nem volt. Kopp-kopp.
Nálam is fel van már állítva a vasalóállvány, de egyedül nem indul el a vasaló. A piszok disznó! Ebédelek, és utána kezdem. Bár lehet, hogy Lucó addig jelez.
A rotából te a 2, vagy a 3 részből állót vetted?
Sziasztok csajok!
Tegnap nem volt időm jönni,dolgoztunk a kertben,főztünk,gyerekek tomboltak,stb.
Mi most túl vagyunk megint egy fogzás időszakon(rágófogak),uhyhogy jól aludtunk.
sziasztok
az én kis riasztóm aludt az éjjel,most meg itt van a mellkasomon.ti hogy vagytok?pussz.takarítottam,délután kis v a s a l á s....jeeeee
hello
belázasodott a rota-vírus elleni csepptől?kisbabci 30-án kapja meg az elsőt.akkor észleltél nála valami rekciót?
Köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok. Ma tényleg jobb egy kicsit. Na azért tudnék aludni holnap reggelig egyfolytában! Majd csak valami bejön. Talán megveszem a kúpot, de lehet, hogy előtte megpróbálom a pépet adni este.
Én sosem voltam táborban nyaranta, meg tudtuk oldani. Csorváson voltam a nagyszüleimnél. Mondjuk az majdnem olyan volt, mint egy tábor. Ott viselkedni kellett! A barátnőm járt vándortáborba, és mindig irigyeltem. Mentem volna, de biztos anyahiányom lett volna. Nálatok a gyerekek mennyire anyásak!
Edi, akkor beindult a dolog! Hamarosan pénz áll a házhoz? Visszamenőleg is kérik? Kár, hogy ennek így kellett alakulnia!
Az én leányom is megkezdte a nyarat. A tegnap katasztrófa volt, a ma reggel is. Nem tud mit kezdeni a hirtelen szabadságával. Néha el fog menni nagyizni, ahonnan feszt hazatelefonál, hogy mikor jöhet haza. A tábor nálunk kizárva mert nekem az rémlik ahogy sajnáltam az oszt.társaimat akiket oda küldtek. Őszintén várom a szeptembert.
Aug utolsó hetében megy tánctáborba, de onnan minden du hazajön.
Vera!
Valami csak bejön, van spontán rendeződik. Addig is legyen néhány ilyen éjszakád és akkor kibírod.
Hali! A tegnapi vírus elleni csepp miatt adtam Lucáűnak kúpot, és talán annak köszönhetően CSAK háromszor kelt fel éjjel. Egész sokat aludtam! Most bezzeg még húzza a lóbőrt!
Mizujs máshol? Gyerekek táborban, otthon nyugi, itt a nyár?
Edinácska, ti mikor mentek próbafőzésre? Ugye még nem voltatok?
Na cső!
Most ment el a dr.n, ő sem tudott semmi okosat mondani. Vagy mégis? Van valami gyógynövényes nyugtató kúp, pont erre. Elfelejtettem a nevét. Gyógyszertárban lehet kapni. Azt javasolta, esetleg a homeopátiás bogyókat. Ő is mondta a pépet este, de neki is az a véleménye, hogy nem feltétlenül éhség miatt ébred. Meg hogy hagyjam sírni. Nagyon rossz, de működik. Amit ti is mondtatok. Majd még átrágom, de a kúpot kipróbálom.
Csövi, most majd enni fog Lucó, aztán megyünk sétálni. Tök jó idő van!!!