Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Nagyon jól tette!Tündike drága nagyon ügyike!Segít fogyózni is nagyon sok jó tanácsot tud adni ő is.És remeg diétás recepteket is tuuuuud!!!És hát a kávéja eszméletlenül finom!
hogy a mi gyerekeink mennyire irigyelika ti motorjaitokat
Aztán lányok,tartani kell helyettem is a frontot amíg nem leszek!Fel kell futtatni a legnépszerűbbre,terjed a jóhírünk,úgyhogy ügyesen!
Megkérdeztem az illetékest és bele egyezett kilétének nyilvánosságra hozatalára!
Rosa ajánlott benneteket,hogy itt milyen aranyos jó kis csapat van!
Jaj most már láttam is ott van az adatlapodon.Bírod a gyűrődést a gyerekekkel?Nekem kettő van,hát velük is van rendesen mindenféle tennivaló.
Kösze Nagyedina!
Megkérdezem titkolni akarja-e?!hihihi
Sülysápon lakunk és imádom ezt a helyet!
Szerencsések vagyunk a családdal Az biztos!((-:D
Csajok köszi szépen az együttérzést!Naná hogy azon leszek hogy mielőbb internetünk legyen.Szerintem műholdas lesz.A mobilom kírta hogy SK Orange.Ennyire közel a szlovák határ.
Kössze Rosa!
Imádom habbal!
Amilyen kerge vagyok mostanában jól is jön!hihihi
Szia!én is üdvözöllek!Szabad tudni hogy ki ajánlott bennünket?Milyen jó hogy ennyire jó kis hírünk van.Ti hol laktok?Szép nagy családod van!
Szia Zsinorka!
Üdv. közöttünk!!!!
Várunk kávéra!Habbal!!
Sziasztok!
Az egyik fórumozó tagotok ajánlott benneteket! Remélem befogadtok engem is!
Én itthon vagyok anyaságin van egy 14-éves nagy és egy 11 éves kissebb fiam .Egy 4-éves kiscsajom.
És egy ajándékba kapott 17-éves nagy csajom!((-:D
Szeretek jókat dumcsizni és most ha ismét rászánom magan valami csoda folytán akkor fogyizni fogok!
Ugyanazt a szöveget több fórumba másolta, emiatt a program automatikusan letiltotta. Már levettem a tiltást.
őrület,mi a csuda lehet a baj
törzstagság a 40.helyen van!
látad a pontjait?nagyon reméllem én is!
ezt nem értem.lehet hogy tévedés?
láttad a pontjait?Nem is veszekedős nem értem.
semmi és meg sem tudja kérdezni!
Edina!Én is gratulálok a melóhoz,biztos ügyesek lesztek,szép helyetek lesz,majd segitek kapálni,ha kell!
Remélem lesz ott internet,és maradsz velünk "barátságban"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi nagyon szeretünk kertes házban lakni,gyerekeitek biztos imádni fogják!
Sziasztok!
rohangyát nem tudni miért kitiltotta hoxa!
Sziasztok csajok!
Vége a jó életemnek,anyu+keresztanyám hazamentek 2 nap után,holnap folytathatom a melót.Pedig most végre rend van,ki van vasalva a ruháim nagy része,csontra el van mosogatva,játékok a helyén,stb.és eztart holnap délig gondolom.
Hát bizony,én is egyik nap mondtam a férjemnek,hogy sokszor olyan fáradtnak érzem magam estére,egész nap gályázok,még sincs soha vége....dehát ez a sorsunk,ezt vállaltuk.
hello!Edina,hát gratulálok nektek!!!szép,jó helyetek lesz!!na,rendben,ügyik voltatok.majd kajákat küldjetek ám,jó?majd itt a csajokkal elfalatozunk.Nekem rossz kedvem van,mert egy nagy fejezet bezárult az életemben..de nem lohasztok le senkit.pusssz!
Jaj de kedves vagy!Aha bennem a para,de szépen lassan ráérünk lehordani amit kell mert csak két hónap múlva adjuk ki a lakást.Túl nagy ott a nyugi,gondolj bele kinézel az ablakon,és a domboldalon vonszolja magát a birkacsorda,az erdőböl bagly huhogás hallatszik,egy darab szúnyog se ami megzavarna.A szálloda csodálatos,még a wellnes része csak szeptemberre készül el.Most a nemzeti parkba érkező túritákat akarják megfogni,étellel,itallal,a környéken sehol ilyesmi.Megmutatta a házát ahol lakunk majd,egy háromszobás ház nagy kerttel.A gyerekeknek biztos jó lesz,majd én is kapálhatok mint a Tündi.Már most elhatároztam hogy virágmagot,vetőmagot viszek le.Csinálok egy kis oázist oda.A lányom a következő faluba jár majd suliba Litkére.A picire is tudnak majd ott vigyázni,szerzek vkit olcsón,már most van jelentkező.Na úgyhogy nálam már nagy az izgalom!
Na jó napot! Örülök, hogy sikerült! Izgulsz a költözés miatt? A nagyobbik lányod érti, mit szól?
Szuper a szálloda. Már indulok is oda! Mi lesz a menü?
Közben itt műtét, vasalás, kávézás volt. Hiányoztál!!
Raktam fel 4 darab képet,milyen a szálloda?
Sziasztok!megérkeztünk.Két hét múlva költözés,jól sikerült minden.Most rakok fel a szállodáról képet!Puszi
Köszönöm én is rtam hoxának!Te egy kincs vagy a mi számunkra is nem csak a családodnak!
További ajánlott fórumok: