Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Zsóka bizti ügyes csaj, bírja a strapát. Érezzétek jól magatokat! (bár ezt már csak akkor olvasod, ha otthon vagytok)
Az elmúlt 3 éjszaka elég jó volt: kétszer ébredt. Tegnap este adtam először a homeopátiás kúpot, hajnal fél 4 -kor kelt először. Nem tudom, mikor lesz látható eredmény, vagy lesz-e egyáltalán. De nem vagyok elégedetlen, már sokkal jobb a helyzet!
Jól hangzik, bár a desszertet kihagynám.
Sopronba megyünk egy kis hosszú hétvégére. Remélem Zsóka jól tűri majd a hosszú utat.
Ajacska! mi van az éjszakáitokkal? Vagy én maradtam le? Most pár napra eltűnök. Mindenkinek minden jót! Jó éjszakákat (gyerek aludjon, szülő ne), Edináék mindent bele, szurkolok!!!!
Puszi nektek!!!
jo étvágyat az ebédhez
pogácsát kikér az csinált ma mamikám
hali!hova utaztok?Jó nyaralgatást nektek,és mindenképpen szép időt hozzá!Annyira nem különleges,csak finom kaja lesz hisz 20 főre kell gyorsan összedobni.Egy zelleres,burgonyakrém leves,sajttallérral lesz,vega kajának zöldséges canelloni bazsalikomos paradicsommártással,amit kértek csirkepaprikás lesz, vajas tejfölös galuskával,vajhal steak,és sert szűz derék korianderes zöldség raguval,jázmin rizzsel,valamint töltött őszibarack csoki öntettel a desszert(friss őszibarackból,különleges diókrémmel),és tegnap telefonáltak hogy a tulaj felesége madártejet is kívánna.Hát ezek!Van rá 5 órája hogy elkészüljön.Segítője ki tudja lesz e,ha én tudok a gyerekektől akkor segítek az biztos.Pusz
Sziasztok!
Én is szorítok nektek Edina! Remélem sikerül! Meg szabad kérdezni mi az a különleges kaja? Szeretnénk kicsit csorgatni a nyálunkat :)
Vera! A bölcsis juniális fizetős? Itt Nálunk az óvodákban és a bölcsikben minden buli jótékonysági. Luca is szeret nézelődni?
Most megyek csomagolnom kell, hajnalban elutazunk pár napra.
Iggggennn!Nagyon.Tegnap beparáztam mert mi van ha rossz döntés,és nem lesz jó a gyerekeknek.Jó lenne ha ott tudnánk vhol aludni(akár a szállodában),mert este 8 ig tart vacsora,aztután még tulajok leakarnak ülni Gyurival tárgyalni.Éjszaka gyerekekkel nem annyira jó utazgatni,habár ha nagyon álmosak a kocsiban is tudnak aludni,viszont Gyurinak ez lesz a héten a hatodik munkanapja,és iszonyatosan fáradt lesz szegény.Na maj lesz vmi.Jó bulizást nektek,babus biztos majd kukucsozik hogy mi is történik.Had szokja!
sziasztok!én ma kutyakaját főzök a gyilkosoknak,meg vasaltam is kicsit,hogy azért ne maradjak le,anyu,és a barátnőm is jön hozzám(aki melleleg a szülésznőm is volt).Én abszolút szabadnapos vagyok,párom elutazott két napra...:-(mindenkinek jó napot!!pussz
hu szuper délutánotok lesz érezétek jol magatokat
gyerekek várják
Szióka nektek! Mi délelőtt itthon leszünk, aztán délután megyünk a munkahelyemre a picurral a szokásos évi bölcsis Juniálisra. Tudjátok, ugrálóvár, kaja, pia, zene, arcfestés, lufifújás, bohóc... Még az idén megúszom olcsón...
Edike, nagyon izgulsz??
mijen jo lesz neked kitartás nemsokára eljön a holnap
Jó reggelt csajok!Mindenki szabad estét vett ki magának?Ki mit csinál ma?Én ma takarítok csodálatosan!És hát bekészülök holnapra.Puszcsi
füge az fini énis szeretem
mostanába Gergö is alig eszik valamit
Sziasztok!nekem már csak teregetnem kell,mindent megcsináltam amit akartam.És én is kivasaltam egy rahedli ruhát!Most pedig finom kalácsot sütök a gyerekeknek,nem tudom milyen lesz,reszeltem bele citromhéjat,kíváncsi vagyok.Még nem köszöntem meg,de most köszönöm hogy mindenki szurkol nekünk.Mostanában nem sok minden sikerült amit szerettünk volna,ugye főleg anyagiak,de remény az van,az hal meg utóljára mint mondják.Elküldtem a menüsort,hogy ezek miért ragaszkodnak a csirkepaprikáshoz,ki tudja?De ez nem az első hely ahol a tulaj kifezezetten ezt kér lefőzésre.Azt még én is fantasztikusan meg tudom csinálni.Hát ők tudják,azért raktunk be érdekes kaját a listára,Gyuri egyedi receptúrája,na arra mit lépnek!Azonnal ott tartanak bennünket el se eresztenek.Itt nagyon jó kis meleg az éghajlat,mondhatni mediterrán,az ablakunk előtt van egy óriási fügefa,tele van nagy fügékkel,nemsokára beérik.
köszönjük,nem volt nagy étvágy ilyen melegben..:-)
Sziasztok!
Én is csak köszönök,ma dolog van+jó idő,viszem a lurkókat medencézni,stb.
Szép napot mindenkinek!
Huzatot kapott aszemed? Vagy allergia?
Edina, örülök, szurkolok. Jó lenne, ha összejönne. Biztos ügyik lesztek!
Bocsi, csajok. Mindenkinek szép napoT! Én most port törölni fogok. Ha már a vasalásról lecsúsztam!
akkor pihenni,levendula-olajjal fürdeni,vagy rozmaringgal!!talpadat megmasszíroztatni!egyébként én is kínlódok,nekem a szemeim vannak kigúvadva totál...
sziasztok jo regelt
bocsánat igen rég voltam itt de nagyon megvisel ez az idö retenetes sokat fáj a fejem
Sziasztok!
ma egész jó idő lesz!VASALTAM,igen,erre vártam egész éjjel,hogy reggel legyen,és végre a kezembe kaphassam a valaLÓt!!Szurkolok Edina,biztos megállja a helyét a párod!!szurk!szurk!pussz
Sziasztok!Jo reggelt nektek!Nálam még alszik a család!
Jó reggelt!Ma sok dolgom van ,nem tudom mennyit leszek,el kell mennem a TB-be,email ban el kell küldenem a menüsort és a listát mi kell hozzá a száll.tulajnak.Úgyhogy ma elvagyok.Puszi addig is!
Sziasztok!
Edina de jó,hogy mentek,majd drukkolok,hogy sikerüljön a meló!Ugyhogy én természetesen örülök veled!!!!!!!
ÉÉÉs nem csak éjszaka lehet ám apázni!...Az enyém minden másnap nappal is itthon van,bibiiii!!!!
Pusssss,Jó éjt mindenkinek!
Csajok!felhívtak bennünket a szállodások,meg kell Gyurinak írni egy menüt,és 20 főre le kell főzni.Szombaton akkor tuti megyünk,és mi si meg vagyunk hívva a kajálásra.Tök rendesek!Remélem minden jól fog sikerülni.Úgy segítenék a páromnak de a gyerekek mellett nem hiszem hogy tudok sürögni a konyhában.Ez mára a jó hírem!Remélem örül velem vki!Mindenkinek puszi!Jó apázást éjszakára!Ja akinek nincs otthon az meg aludjon jól,és foglalja el az egész ágyat!
Na nem lehet mindenki gépközelben,na tessen megsértődni!Aki meg máshol van,hát had legyen !
Na mivan? MIndenki más fórumokon kotorászik?
Akkor jó éjt!
De tök jó, bár én tartanák itt. A lányom olyan hamar és magától lett szobatiszta, hogy biztos ez mégegyszer nemlesz így. Csak sikerüljön flottul.
További ajánlott fórumok: