Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Sziasztok!
Rég jártam,és szomorú hírt hoztam!
rohangyát kitiltotta hoxa nem tudjuk miért!
helo mindenki
égetö meleg van kin igy fügönyök behuz és ben a melegben kuksolunk váárjuk ne legyen ijen meleg
itt ben kelemes az idö nincs dög meleg de hüvös se
nincs lékondink nem is szeretném nem birja a csontjaim de megy az egy szem ventilátorkánk pont elég
Ricsi délütán megy szülinapi buliba várja nagyon
mi meg csavargunk egyet nig gyerekek buliznak apukával lehet egy mózira is be ülünk
Vajon milyen műtét lehetett? Majd elmondja Jadoca, ha kiszabadul!
Nekem ma nem kell főznöm, lefagyasztott töltött kápit vettem elő. De van más. Nem fogom túlzásba vinni, hagyok nektek is. Hátha erre jártok...
A reggeli kávém ugrott, nincs itthon!
Kedves Isaurák!én sem tudtam a műtétről,de mindenesetre örülök,hogy sikerült!!
igen,minden nap így zajlik,sokszor elgondolkodom,hogy hogy bírja egy nő mindezt..mellette még gyereknevelés,családösszetartás,esetleg hobbi,stb..mindenhol meg kell állni a helyét egy nőnek..jaaa,és mindemellett legyen csinos,ápolt,szép mindig..hjaaa!!én most megyek lovagolni,"szabad délelőttös" vagyok!
mi is későn sétáltunk,úgyhogy nálunk is csúszott a program este..sebaj..jól esett!pusszancs nektek,szép napot!!napon vigyázni!!
Szép jó estét! Én már nem is mondom, hogy kérek sütit, tudjátok, én bármikor és bármennyit...
Rosa, nagyon jó napod volt! Én is Isaurának kezdem magam érezni. Mostam, teregettem, vasaltam, mosogattam, takarítottam, gyereket sétáltattam, vacsit készítettem... Nem mondom tovább. Nem mintha ti nem ezt csinálnátok! Meg mondjuk minden nap így zajlik! És még nem mosogattam el vacsi után, nemrég ettünk. Késői vacsi volt, későn mentünk a meleg miatt sétálni, és később is jöttünk haza.
Szóval: sütit küldeni, gyerekeket elaltatni, ha valamelyik még kukorékol, lenyugodni, pihizni, apával bújni, jót alcsizni éjjel! Okkkkéééééé?
Sziasztok!
Hűűű,lányok,nekem ma olyan jó dolgom volt,anyuék megfőztek,elmosogattak,dajkálták,megfürdették a gyerekeimet,akár bulizni is elmehettem volna...
Kellett a főpróba,mert ha júliusban elmegyünk,ők vigyáznak a lurkókra.
Ja,éééén vasaltam.
tök jol sikerült a süti
kikér küldök
hát engem is már egy ideje csak Izaurának szólítanak a családban...:-)))
fürdeni én is mennék,viszek tejszínhabot is,akkor valami extranagy kiszerelésűt,hogy hatásosabb legyen a hízókúúúúúra!!
Sziasztok csajok!
Ma mi is fürcsizünk,illetve a gyerekek.
Meg jön anyukám+nővére hétvégére,be is fogom őket vasalni,hahaha.Kűdjek valakinek segitséget??
Szép napot mindenkinek!
Hahó!
Indulok én is fürcsizni! Illetve mi is! Csak nem tudom, akkor ki főz meg helyettem! Deha ebéddel is kínálsz??? :-D
A kávéra vendégem vagy.
szia jó regelt
én kérhetek nagyon jo esne
fölálitotuk a medencét ma pacsiznak a gyerekek