Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Hello!
hát ja,elég pocsék idő járja errefelé is.én ma semmit sem teszek.babázok,meg vásárolgattunk kicsit.ennyi!
Hali!
Nálunk is süt a nap,ugyhogy megyek "edzeni"-márhogy kapálni.
Szia Edinácska!
Gondolom,hogy jól éreztétek magatokat,hiába egy koncert az nem CSAK házimozi,hanem örök élmény és egy kis feltöltődés!Örülök,hogy jól sikerült!
Köszi a tanácsokat a diétával kapcsolatban,utánaolvastam,Villers Andit,meg a fogyizó lányokat megkérdeztem és döntöttem:
Weight Watchers féle pontdiétát csinálom.
Természetesen ennél is érdemes betartani a tanácsodat,hogy délután ne együnk CH-ot.
Ez nagyon tetszik,mert mindent lehet enni,csak mértékkel.
Hali! Edina ez nagyon komoly lehetett!Mit számít egy kis eső?!
Ma itt szép napos idő van, csak akkor van hüvi,ha elbújik kicsit a nap.
sziasztok
mijen volt a buli hogy érezted magad
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
köszönöm
nem szabadám bünözni de nagyon nehéz megálni
ma dőzsölünk,muszáj megkóstolnod!!
Életem első jól sikerült kenyere.Tk.lisztből nagyon nehéz sütni.
Küldöm!!!!!
sajnos Rosa az én diétám tiltja a kenyeret
de megnéztem nagyon ügyes vagy
Halihóóó!!
ma nagyon jó napom volt!Lovagoltam egyet,és végre az autót is meghajtottam..kikormoltam végre..hisz a másik heppem az autóm!én nem kirándulok.babázok most délután már.Te?pussz
Iszonyú jó éerzés, mert ezt valahol én csináltam és most aratom a gyümölcsét. Könyvjutalmat kaphatott volna pluszba, de az utolsó 2 hétben 2 beírás miatt ez ugrott. Meséltem hogy miért kapta, úgyhogy le van sz....! Ami számít az kiváló.
El vagyok havazva.
Kérnék kenyeret!
Gratula a lányodnak! A szép biziért, meg az ügyes táncért. Én is jártam társastáncra, imádtam. Amikor én 13 éves voltsm, a párom meg 15, a srác meghülyült, abbahagyta, nekem nem volt párom és kiléptem. Már bánom, illetve már pár hónap múlva bánta, mert várnom kellett volna egy keveset, és talán lett volna párom. De mindegy. Nézni imádom. És jó lenne, ha Luca is járna, nem a saját vágyaim miatt, hanem mert nagyon jót tesz. De az apja szerint nem táncra, hanem küzdősportra jár majd!
Én imádtam a scocpedet fősulin, mi is kevéskét tanultunk belőle, de átfogó ped. szigorlat volt. Abban benne volt az is.
Ha nem vagy lusta, gépeld csak be azt a szöveget, az értékelést, egyáltalán nem nagyképűség! Csak büszkeség! Én már akkor büszke vagyok a lányomra, ha azt mondja: Bűűűű! :-D
Nézzétek meg a naplómat,milyen gyönyörű tk.rozskenyeret sütöttem!
NEM csokitó,gyönyörű és finom!
micsoda sikerélmény,mi?
Szóval akkor nem csak nálunk laknak fél lábú emberkék!
nagyon unom a szekrény pakolást!
Sseeggggíííítsssségggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Helló csajszi!
Ügyes a lánykád!Ez tök jó érzés,mi?
Gratula neki.
Nem baj,akkor gyere kapálni,nálunk azt is lehet...
jajj,a zokni párositást ne is mond,nálunk mindig X-akta van zokni ügyben.Rengeteg zoknink van,60%-a pár nélkül!
Szasztok! Üdv Az újaknak (Bellidit)!
Tegnap megvolt a gálája a leányzómnak. Isteni koreográfiájuk volt jó nehéz is,csak azt utálom minden évben, hogy az egészet végig kell nézni (társ.tánc),mert a végén kapják a bizit. Nálunk a társasba mindenkit felvesznek,hiába botlábú, egy csomóan vannak ráadásul pár nélkül, csak jöjjön a lé.
Ma meg évzáró volt. Törpét úgy kellett ébreszteni, kocsiban kapta a tápszert. Másfél órát álltak az udvaron,mire mindenki elmondta a magáét. Búcsúzkodások, köszöntések...! Tiszta ideg voltam és az utolsó fél órában már nem bírtam Zazával.A lényeg: kiváló tanulmányi eredményéért oklevelet kapott Virág,és mivel alsóban nálunk szöveges értékelés van csak szuper volt elolvasni. Ha nem lennék lusta begépelném,de lehet hogy nagyképűségnek vennétek. Mindenesetre nagyon büszke vagyok rá!
Judit!
Én fél évig hallgattam a fősulin szoc.pedagógiát de valamiért nem fogott meg. Lehet, hogy nem elég feltáróan tanultuk, mivel csak egy féléves anyag volt. Csak írásbelizni kellett belőle.Ezért gondolom,hogy nem mélyedt bele a tanár jobban.