Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Sajnos nagyon is emlékszik rá. Ahányszor látja az utcán mindig mondja, hogy ő volt az.
Egyébként igazad van, rutinból dadusozok.
Ha én időben megtudom, hogy mi történt sajnos tettlegesség történt volna, ugyanis mocskos horvát vagyok, és a gyerekeim körül nincs pardon.
Csak addigra már ugye kivettem.
Visszatértem!
Sajnos ott van,fiatal. Ő fogadott minket beiratkozáskor. Iszonyú nyájas volt. Az volt az érzésem hogy nehogy hozzáérj a fiamhoz! Mivel vidékiek vagyunk őhozzá fog kerülni Zazus.
Az oviban egyszer én is bekakiklam álmomban. Kivitt a dada a mosókonyhába beleállított egy dézs hideg vízbe és körömkefével sebesre mosta a fenekem. Jött anyám és lepofozta. Több éjszakán át nem tudta a seggecskémen aludni.
A húzzatok dolgozni cikk nagyon kemény, de nem értettem benne a kérdést.
Ez elég gázos sztori. Szégyellheti magát az a gondozónő, aki ilyet tett. Örülhet, hogy még dolgozhat. Én is hallottam hasonlókat, de még sosem láttam testközelből még hasonlót sem. Én azt hiszem, sosem tudnék így, vagy akárhogy durva módon bántani, megalázni egy gyereket. Pedig mi felnőttek könnyen el tudnánk velük bánni. Sokkal erősebbek vagyunk, így könnyű.
Van egy gondom, amit mindkettőtöknek írok. Nem bagy dolog, de valahol mégis mindig úgy érzem, szólnom kell, ha ezt hallom. A bölcsődében gondozónők (jó esetben szakképzettek) dolgoznak, nem dadák, vagy dadusok. eZT A SZÜLŐK GYAKRAN MONDJÁK, NEKEM IS SZOKTÁK, PEDIG FOLYAMATOSAN ÍGY MUTATKOZUNK BE. eZ TÉNYLEG NEM KÖTEKEDÉS, NE VEGYÉTEK ARCOSKODÁSNAK. tALÁN NINCS JELENTŐSÉGE, DE ÚGY ÉRZEM, MINDENKI MEGÉRDEMLI, HOGY MEGFELELŐEN SZÓLÍTSÁK. Bocs a caps lock miatt, nem írom újra. Béna vagyok!
Abba Edinának igaza van, hogy egyre nehezebb a dolgunk, ennek sok oka van, nem szakmaizok. A türelem is biztos egyre kevesebb, ezt viszont nem szabadna. Én sem vagyok birkatürelmű, de olyan picikkel nem engedhetem meg magamnak még kiabálást sem. Van más módszer.
Bocsi, nem magamat akartam fényezni. Remélem, ilyen nem történik veletek többször, még hasonló sem. A lányod emlékszik rá?
aRRA NINCS MENTSÉG, AMIT EZ A "DRÁGA" TETT. sZÉGYELLEJ MAGÁT. kÍVÁNCSI VAGYOK, Ő MIT TETT VOLNA, HA AZ Ő GYEREKÉVEL CSINÁLJÁK EZT.
Na akkor: amíg csak fél napokra maradt semmi nem volt. Akkor is mint ma nagyon társasági lény volt, imádta hogy annyi gyerek közt van. Amikor ott kellett aludni kicsit problémásabb volt, de pár nap és az is ment. Egy nap az udvaron kellett neki kakilni és berohant, de féknyomos lett a bugyesza, a lényeg azért awc-be került. Ment utána a dadus és a hajánál fogva lerángatta awc-ről. Erről én nem kaptam tájékoztatást, mert a gyerek semmit newm mesélt el belőle , mert nem tudta,hogy miért kapott. Azért hogy a wc-be kakilt vagy hogy féknyomos lett a bugyija. Mentünk mi másnap és tovább is bölibe, ám a szó szoros értelmében úgy tépték ki a gyereket a nyakamból, persze nem értettem mi ez a változás.
Aztán egy nap arra mentem, hogy 5 bugyija kakis. Pszichiátrián dolgozom, így nyilván az első gondolatom az volt hogy lelki gáz van. Napokig válykáltam a gyerek lelkében, szerepjátékokat játszottunk hátha valahol ki bukik mi történt vele. Aztán otthon is elbújt ha kakilni kellett és szép okosan beleengedte a bigyiba.Később már egy boltban vagy bankban sem fogta vissza magát.
Elmentem hát szabira, kivettem a böliből és elvittem 3 hétre messze az otthonunktól a dédikéhez.
Na itt megtört a jég és végre elmesélte a sztorit. Azéert képzeljétek ezt úgy el, hogy több mint egy hónapig napi 15 bugyi mosása és nem tudom kinyomozni az okot. Persze mindez akkor, amikor már rég szobatiszta volt éjszaka is.
Így nekünk az ovi megváltás volt és úgy is emlegettük, hogy milyen jó lesz ott, mert még csak nem is abba az irányba van mint a böli. Imádta is 4 évig.
Az amin keresztül ment pedig egy kőkemény gyermekkori depi.
És ide viszem a fiamat kicsit több, mint egy év múlva. Szép jövő mi?
Én beszállok a klubba!
Kíváncsi vagyok arra a rossz élményre a magánbölcsivel kapcsolatban! Mint valaki a másik oldalról...
Sziasztok!
Látom bölcsitéma van. Majd ha már beszokott mondenki ahova kell megírom, hogy én hogy jártam annó a lányommal a szuper magánbölcsiben. Addig nem török le senkit. Bár mivel másik nincs a fiamat is ide irattam be. Még pocakban, azaz két évre előre be kell iratni, hogy legyen helye. A gyedem jó mert végig dolgoztam, de gyessel nem lehet mit kezdeni.
Érdekes! Pénzem nekem sincs. Azt hittem egyedül vagyok ezzel.
Ma szolgálatban van a párom mi meg pusztítjuk a maradékot.
Hűűűű,de kitaláltad magadnak!Ilyen rendszerességet!
Én R.R.20 perc felsőtest,Norbi duci 4,Norbi 2008,
Gladiátor váltogatva...+apatorna....hihi
Nincs.Már kiettem a hűtőt!Apa főzi a malacpörkűttet!
Diétázok ám+tornázok,csak poénkodok!
Te mire tornázol,csajszi?
köszi.
És a doki mit mond?
Szegény urad!
Enyém is szarrá ázott,mire reggel hazaért Pestről,vonattal.
Ez tök jó!Még jó,hogy nem tévedtetek el!
Mi meg szemben laktunk az óvodával és 2-szer én is hazaszöktem,mert kakálnom kellett.Szegény mamám jól kifenekelt,az óvónők meg bezárták a kaput.Igy többet nem szöktem.
Sziasztok csajok!
Küldöm a pozitiv energiákat,fel a fejjel!Nekem sincs túl jókedvem,szakad az eső,de apa itthon van ma is holnap is,holnapután meg megyünk Pestre Erikkel vizsgálatra,mert nagyon székrekedéses.Remélem nincs komoly baja.