Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Köszönöm a megértést!
Az a baj, hogy ha 5-kor eszik pépet, nem enne 7-kor. Valamikor, ha fáradtabb 8 előtt és hamarabb fürdik, a tápszert is nehezebben issza meg!
A Panadolt talán kipróbálom. Köszi! Mindjárt jön a dr.nő!
Teljesen igazad van. Nem gondoljuk, hogy kötekedsz, hiszen te tudod mit próbáltatok, ill te ismered a legjobban Lucát. Én azért csak adnék még egy kis tejpépet 7 körül. Megértem hogy nem bírtad tovább hallgatni a sírását. A fiamnál egyszer én sem bírtam 20 percnél tovább. Annak idején a lányomat 52 percig hallgattam, ekkor nem bírtam tovább és mire odaértem elhallgatott. Másnap 20 perc és soha többé nem kornyikált.
Talán mégis feszít a foga. Próbálj este lefekvéskor egy kis Panadolt adni, aztán egyből kiderül.
Bármit írok, csak tanács, nem kötelező úgy tenned!
Remélem hamar túljuttok rajta.
Köszike neked is!
Amit írok válaszként, nem kötekedés, nehogy azt gondoljátok! Csak próbálok válaszolni. És tényleg köszi, hogy segíteni szeretnétek, remélem, rájövök majd valamire.
Luca kezdettől fogva külön szobában alszik. Nem is szeretném közénk venni.Próbáltam már, hogy nem megyek át, na akkor sírt, egyre jobban, és kb. 20 perc után bementem. Nem vagyok az az azonnal ugrós tipus, de azt nem szeretném, ha sokáig üvöltene.
A rizspelyhes tápszert kapja egy pár napja, igaz, még nincs 6 hónapos. Az van írva a dobozra, hogy 6 hótól, vegyes táplálás bevezetésekor hamarabb lehet, de 4 hó előtt nem. Az sem vált be. 9-kor alszik el, és a napokban éjfélig is többször felkelt. Ugyanúgy sötét van a szobájában, ugyanott fekszik, nincs idegen zaj.
Én 5-kor adom a tejpépet, és fél 9 körül kapja az esti tápszert. De mondom, mintha nem éhes lenne, mert éjjel nem igazán akart enni. Ha nappal éhes, nagyon sír. Ha éjjel is az lenne, nem aludna vissza. Talán.
Pár napig azt hiszem most nem jövök, mert iszonyú a hangulatom, de azt nem tudom megállni hogy ne próbáljak segíteni. Az én kisfiam újszülöttként átaludta az éjszakát fél 8-tól reggel 8-ig. Ám kb 4 hónapos korában kezdte amit Luca. Áttettük külön és megoldódott, majd 1 hónap múlva újra kezdte. Nagy nehezen rájöttem hogy nem elég a táp, ezért 6- fél 7 körül adok neki valami tömányebb, de nem egész adag kaját. Pl: főzelék, esetedben tejpép.
A lányom volt az aki rákapott az éjszakai teára. Két éjszaka adtam neki vizet amikor felkelt azt is pohárból és egy puszi kíséretében jó éjt kívánva magára hagytam. Egy kis bömbi,és soha többé nem kelt fel éjjel.
Kitartás! Tudom, hogy nagyon nehéz most. Ha nem változik, kérj segítséget, amíg nappal kicsit pihizel, mert ha kimerülsz, feszült leszel és Lucában is szorongást generálsz.Pusz
Remélem mész velem valamire.
Sziasztok!
Ismét itt vagyok!mert ugye már régen nem írtam:(
Vera! Nálunk ehhez hasonló tünetek a fogzáskor voltak, de nem állítom, hogy nálatok is biztos az. Én most akarok venni homeopátiás bogyót, más dícsérte és gondoltam én is kipróbálom. Lehet, hogy nektek is használna. Sajnos nem tudok egyéb okosságot, én sem vagyok tapasztalt ezen a téren.
Köszi,hogy írtál.
Luca nap közben is vizet iszik. Szoktam neki adni gyümilevet is, de főleg akkor, ha úgy látom, kevés gyümölcsöt evett, vagy ha picit valami miatt húzni akarom a következő kajcsit, és akkor az kicsit telíti. Szóval neki nem bünti, ha éjjel vizet kap.
Nem vettem észre, hogy a hasa fájna, legalább is nem fájdalmasan sír, nem gyűri magát, a kakija is rendben van. Picinek sem volt nagy hasfájós.
Tejet, tejbegrízt még nem adhatok. Délután kapja a tejpépet, az majdnem az. Fél adagot kap, mert nagyon telítette. Talán azzal kellene próbálkoznom. Ezzel csak az a bajom, hogy este lefekvés előtt tápszert szokott cumizni, olyankor már félhomály van, csend, ő is lehiggad, és ha nem is szunnyad el a kezemben, nálunk az már rítus. De talán jobb lenne.
Én hallottam valami homeopátiás bogyóról, ilyen piciknek. Mit gondolsz róla? a Az az érdekes, hogy eddig alvósbaba volt, mindenki mondta, valami baja van, sokat alszik. Tényleg keveset volt ébren, sokat aludt. Aztán egyszer csak vége. De mondom, attól a kedve ugyanolyan jó.
Teljesen paff vagyok, már szatyrok vannak a szemem alatt...
Sziasztok!
Én is csak köszönni tudok most.Gyerkőcök pörögnek,főzni kell,stb.
Biztos írtam már többször is, hogy Luca nagyon gyakran ébred mostanában éjjelente. Amióta először kánikula lett. De hiába lett hüvibb azóta, még talán rosszabb lett. Az éjjel félóránként ébredt, 3-4-ig meg 10 percenként. Ilyenkor a cumit kéri, és már alszik is tovább. Itatom néha, az jól esik neki, alszik tovább. Vettem a jó éjszakát tápszert, semmi. Próbáltam éjjel etetni, 2 hónapos kora óta nem evett éjjel, valamennyit ivott, aztán követelte a cumit. Ezt onnan látom, hogymint már mondtam, újszülött korában sem aludt kézben. Most sem szeret. Ha kézben bújik, és aludna, feszeng, hogy tegyem le. Éjjel sem sír, csak "szól", nem kapcsolok fényt, nem beszélek, de ő sem kezdeményez. Szinte csukott szemmel várja a cumit. Nem tudom, meddig fog tartani, de lassan kimerülök. Nappal minden oké, szépen játszik, eszik, nem alszik többet.
Arra gondoltam, hogy jön ma a dr.nő beadni a rotavírus elleni 2. cseppet, és rákérdezek, mit lehet tenni. Ja, és talán a foga sem jön, habár ömlik a nyála és tömi a kezét, de nem vörös , vagy duzzadt az ínye. HELP!!