Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Mivel irodai munkát végzek így még dolgozom.
Igen szakács, itt a szállodában :)))
Sziasztok!
Mozog a derekem ez a hét jó híre!!!
Örüljetek velem kicsit!jó?
Bocsi, nem kötekedésnek szántam ...
Én csak 5 napja regeltem itt , nem fogom elsőkét beírni h fent vagyok :)
Sziasztok! Megint egy kicsit könnyebben vagyok.
Aranyos vagy nekem sem nagy változtatás volt csak stabilizáltunk egy méretet, mert régebben írtam hogy állandóan fogyok, és persze ilyenkor a cici tűnik el. Amikor visszaszedem akkor meg popóra megy.Most nem kell tovább izgulnom végre, csak már lennék túl a nehezén, bár jobban nyomom, mint a mellplasztikás fórumon hisztiző csajok. Tegnap voltam két napos, a párom megmosta a hajam én meg beszárítottam. Na nem az eszem játszom csak büszke voltam magamra, és javulásnak tudtam be. Na de ez a fórum ne rólam szóljon. Mi újság van mindenkinél?
Ajacska! Luca alszik éjjel?
Üdvözlöm az újakat!
Edina én sokat nem tudok segíteni étlap ügyben mert mindenhol fél órát nézem az étlapot és mindig cigánypecsenyét eszek végül. Anyukám ugyanez.
Halihó! Igen, az egész országban pár fokkal kevesebbet mondanak. No de a Viharsarok! A neten mindegyik időjárás oldal, amit nézek, 33 fokot mond ide mára. A tv szerint holnap-holnapután országszerte minimális lehűlés. Net: DK-Mo. 35 fok! És ez mindig így van! Mintha ez a rész nem is Mo-hoz tartozna! De mindegy, nem leszek túl önérzetes.
Ki van fent iwiw-en?
Jó éjt mindenkinek!
PUSSSSS!!!
Na,igen,a szokásos semmit tevős nap volt.
Mi imádunk kertes házban lakni,nem birom a bezártságot!
Ha van 5 percem,amikor depis vagyok,csak kimegyek a kertbe,a kutya rámugrik,a cicák nyávognak,és el is felejtettem az egész rossz kedvet.Mindig mondjuk a férjemmel,hogy olyan sok munka van a kertben,de imádjuk!!
Apa lenyirta a füvet a szupi kis fűnyirónkkal,képzeld!Úgy örülök neki!!!
Én tatziki salátát ettem ebédre sült csirke combbal,isteni volt!
Családnak petrezselymes krumplival.
Akkor semmittevős napod volt? Én nem bírnám, ha kertes házunk lenne! Itt csak becsukom magam után az ajtót, és külvilág kizárva. Amikor álmodozom, egy olyan kertes ház van előttem, aminek kicsike zöld füves hátsó kertje van, pici játszóval, hintaággyal, kiülővel... Csak aztán felébredek, mert beleér a kezem a bilibe!
Jó éjt, csajszik!
Te kis titokzatos!
Tényleg azt gondoltad,hogy kiközösitünk emiatt?
Ha lenne pénzem rá,én is megcsináltatnám a cicimet,csak egy kis korrekciót semmi mást.
Jobbulást és minden jót neked!