Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Értettük,Edinám!!!
Sajnos nekem nem sok választásom van,mert akkor tudok ügyködni valamit,ha alszanak a gyerkőceim.
Ráadásul gyógyszertárba is kell mennem,áááá!
Együttérzek veled,nekem is sokat fáj a derekam,tönkre vannak az izületeim,dehát ezzel kell élnem.
Van aki milliókat örököl,én derékfájást.
Sziasztok csajok!
Látom,vannak itt korán kelők,én fél 8-kor ébredtem,a lánykám énekelt a fülembe+legújabb tudománya:aaanya,aaanya,aaapa!(1,5 éves).
Köszi!
Na nem csak a lustaság beszél belólem,hanem a kényszer baromira fáj a derekam reméllem ma kicsi Szofim megérti ma 22 hónapos!Szerinted?
Szép napot mindenkinek!
Ma sajnos nekem fűnyírás van betáblázva és óriási a telkem,de minek!!!! Van egy olyan érzésem,hogy Rosa is azt fog csinálni vagy a férje?! hihihi
Tegnap megnéztem a földszintem 26,5 fok volt ami azt jelenti a tetőtérben lehetett vagy 29fok! Besötétített lakásban! Meg fogunk dögleni!!!((-:S
Igen is értettük!
Az intelmeket figyelembe véve én ma szekszuállis napot tartok!B.........szok dolgozni!Lusti egésznap.Jó így?
igen értetem
sziasztok jó reggelt
iszom a finom kávét ha kérvalaki szivesen küldök
megyek dlgozni a nagyobik fiam viszem uszotáborba
kicsi mamizik
na,ne viccelj!Ezért járunk ide,hogy támogassuk és szeressük egymást.
Igaz,csajok???
Szia Anett!
Örülök,hogy visszajöttél!
Szia Mindenki! Csak lejelentkezem, csocsika!
Zsinorka, üdv. a csapatban! Én is törzstag vagyok! Nagyon jókat lehet a csajszikkal dumcsizni, igaza van rosanak.
zsu, a szoptatásról van szó? Mármint az a bizonyos fejezet. Sajnálom.
Bírjátok a hőséget csajok? Én már nem is tudom, ma hányszor zuhanyoztam. Lucóról is folyt a víz, szegény, nem igazán értette, mi történik. Csak ivott és ivott.
Na jó, megyek ma utoljára zuhizni, aztán lassan ágyikó. Cseppem már durmol. Jóccakát! Pussssssz! Vera
sziasztok köszönöm nektek az agodásotok és hogy juli szoltál érdekemben mindenkinek nagyon köszönöm hogy segitet
itt vagyok
Köszi drága Edinám,tudtam hogy rád számithatok!
Remélem nem kell sokáig nélkülöznünk téged!!
Mivel a fiuk már nem kicsik és mostanra értem el azt,hogy a nagy kamasszal már tudunk emberi módon komunikálni! A kisebbik pasim hiperaktív vele nehezebb a dolog viszont imádni való egyéniség! A kiscsaj egy tündér minden féle szempontból! Az ajándékba kapott nagylány nem velünk él a kapcsolatunk inkább barátnőként írnám le!
Na nem azt mondom néha elszál az agyam tőllük!((-:D Neked mennyi idősek a gyerekek? Fiuk,lányok,vagy vegyesen?