Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Tévedsz Edinám,nem maradtam le semmiről,bejelöltelek téged is,Verát,és Liát.
Ugyhogy lányok legyetek szivesek visszaigazolni!
Be akartam csukni Luca szobaajtaját, mert fúrnak-faragnak valamelyik házban, gondoltam, nagyon behallatszik, mert nyitva vannak az ablakok. Benézek, erre látom, hogy ermelgeti a buciját és nagyokat kacarászik. Hát ennyi volt a nagy alvás. Nem baj, majd ebéd után bizti hosszabbat alszik. Mindjárt jön a Zuram ebédelni.
Köszi a visszajelölést, Lia!
Már néztem :) Én nem mennék most le vidékre, de előbb-utóbb lehet hogy megyünk :) Mondjuk Balatonról is a munkalehetőség miatt jöttem fel :)
De a szállodázást nem hagynám abba ez egy életforma :)
Megvagy!
A férjezett nevedet hagytad meg?
Megvagy iwiw-en. Bejelöltelek! Nem vagyok az a mindenkit bejelölős, csak eszembe jutott!
Se Edinát, se adrit nem találom. Már mindenhogy kerestem! Ha gondoljátok: Csikós Vera. De fent van az adatlapomon!
Genetikain beterpesztett , 4D jövő héten lesz, de a genetikain jól látszott hogy nincs ott semmi.
Azért Apa még reménykedik, bár már szerelmes a lányába nem kicsit :)
Leraktam a picurt.
Vasalnivaló jöhet, nekem már mind1. De a derékfájósokat szívesen felmentem!:-)
Gratula a kicsi Bernadetthez! Egyértelműen látszott, hogy kislány? 4D-s UH-n? Én 20 hetesen oda mentem, és a doki azt mondta: nagyon lány! Szinte folyamatosan punit láttunk, mindig úgy fordult. Azért az arcát is láttuk! Aztán a 28 hetesen takarta a fejét, nem mutatott semmit!
Edina, az én kedvenc kajáim a szárnyashúsok, mindenféle töltelékkel. Aszalt szilva, sajtok, kence-ficék, sonka. Én pl. rántott húst biztos nem ennék étteremben, azt itthon is csinálok. Étteremben olyat kérek, amit én nem vagy ritkán csinálok. Pl. érdekes köretek! Bocs, ha nem segítettem!
Az iwiw-en megkeresem, aki beírta a nevét! Még jövök! Vera
Köszönöm drágám!
Igazándiból ennyi is elég volt,hogy lebeszélj!Nem állok neki a gyulladás csillapodott igaz beszedtem egy patikát!