Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Leveses zavazás!
Az összeset szeretem!:)
De ilyen válasz nem volt, vagy legalább olyan lehetett volna, hogy többet is!
Az szörnyű lehetett.
Belém is próbálták erőltetni, de nem hagytam magam. Még a virslit sem voltam hajlandó megenni belőle, annyira undorítónak találtam.
Én szedtem egy doboz erejéig, mikor keményen fogyóztam. Ha jól emlékszem azért választottam, mert nincs benne aszpartam.
Nem emlékszem, hogy bármi negatív mellékhatást (aluszékonyság, éhségérzet) tapasztaltam volna.
Itt van a vitamintartalomról leírás:
A lencsét, és a sárgaborsót utáltam. Mindkettőt undorító truttyinak gondoltam:)
A lencsét már szeretem. Főleg ha a párom főzi;)
Hát mivel engem nem az érdekelt hogy mit hanem az hogy próbáltál vagy nem.Ezért raktam 2válasz lehetőséget.
Nem majd nekiállok találgatni hogy vajon ki mit követett el.
Köszönöm, aranyos vagy!
Megfogadtam: nem viszek magammal laptopot (eddig mindig kölcsönadott valaki).
Hogyan viszonyult hozzád és a babához párod a szülés után?
Hm. Tipikus, mondhatnám, lehangoló kérdés...
Akkor most elmesélem.
Én fürdettem (nejem, napokig szinte hozzá sem mert nyúlni).
Én aggódtam (miközben mindketten jóízűen aludtak).
Én voltam teljesen kiborulva, ha bármelyiküknek valamilyen baja volt, és igen: az én mellemen (szép széles, láthattátok), aludt el, ha tényleg beteg volt.
És sorolhatnám...
Ja, és én fogom mindjárt szájba verni (nem a párom, hanem a csemetét), ha nem fekszik le. Holnap reggel kelünk, utazunk. Nyaralás van...
próbáltál már valami törvényellenes dolgot?
És erre két válasz lehetőség van!!!!!!!!!!!!!
Ki vesse rám az első követ!!!!
Nem brutális. Az emberek zöme halálbünetetés-párti (fele beismeri, fele nem).
Én csak elvi síkon jeleztem: tévedni emberi dolog (mondta a sündisznó és lemászott a súrolókeféről), és egy végrehajtott halálos ítélet visszafordíthatatlan.
Azt, hogy ki, mit, hogyan érez, kinek a a rokona, hogyan, miképpen... Nem szabad belekeverni. Az nem ítélkezés, nem jogállam, hanem bosszú...
A fagyis v. jégkrémes szavazásnál, nincsen mindkettő!:(
Pedig én mind a kettőt egyformán szeretem, de így a fagyit jelöltem!
No itt van a hiba, hogy hazaengedtek. En lattam valamelyik magyar musorban, hogy riportot keszitettek eliteltekkel es volt kozottuk egy vegtelen unszimpatikus elitelt, aki tobb gyereklanyt megbecstelenitett es halalra kinzott. Ez e ferfi azt nyilatkozta, hogy ha valaha kikerul a bortonbol, akkor tovabbra is gyilkolni fog, mivel elvezettel teszi azt.
Meghult bennem a ver a riport lattan.Erre mondja a jo magyar mondas, hogy "kutyabol nem lesz szalonna"
Halálbüntetéshez:
A pszichológus úgyis megállapítja hogy "hülye", és nem felelős a tetteiért.
Vagy ez csak a filmekben van így?
Azt a "hurkost" lehet elintéztem volna, ha nem a tévében látom hanem ott vagyok amikor beszél.
Köszi!!!
Brutálisan hangzik, de csatlakozom a halálbüntetést pártolókhoz. Láttátok a Fókuszban azt a pasit akit "hurkos gyilkos" néven vált ismertté? Idős embereket ölt meg hurokkal, még a tesóját is eltette láb alól mert rendőr volt, és ő utálta a rendőröket. Akiket megölt hurokkal, végignézte meddig kínlódnak... Mindezt olyan büszkeséggel adta elő, hogy csak tátottam a számat.
Arcán semmiféle megbánás nem tükröződött. Ez megrendített. Hány ilyen, és ehhez hasonló ember élhet itt Magyrországon?
Életfogytiglan börtönbüntetés? Halálukig vígan élnek, koszt-kvártélyra, fűtésre nincs gond.
Aki így gyilkol, saját eszközeivel és módszereivel venném el az életét, hadd élje át áldozatai kínját.
Talán igen, talán nem...
Mindenesetre, van egy nagy előnye: végrehajtott halálos ítélet esetében visszaeső rátáról beszélni fogalmilag kizárt.
A hastánccal kacsolatban hiányolok egy pontot:
Hastáncolok, sovány vagyok! Nem én vagyok az egyetlen!
Nem zavar, hogy nincs nagy hasam, mert a hullámok sovány, izmos has esetében sokkal szebben látszanak! Igaz, a rezegtetés nem megy úgy!
Norahhh
Hát, én is szívesebben hajlanék rá...
De csak, és kizárólag köztörvényes, befejezett élet elleni bűncselekmények esetében (magyarul, ha ténylegesen megölik a az áldozatot), és legalább, ismétlem: legalább két minősítő körülmény állapítható meg.
Plusz egy különleges felülvizsgálati eljárás a jogerős ítélet után, mondjuk hat hónappal.
És még így is zakatolna bennem a kétség. (Az emberi életnek ugyanis az a differencika specifikuma, hogy egyszeri és megismételhetetlen.)