Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk a szavazások témáiról fórum

Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)

582. Seila
2006. júl. 27. 08:54
Ki tudna nekem segíteni? Eddig nem szörtelenítettem a lábam, most viszont kezd idegesíteni az a pici pelyhes ami van. Mi a jobb? gyanta, vagy az epiláló? Ha az epi, akkor melyiket érdemes megvenni? Ott álltam a kirakat elött tanácstalanul, mert nem tudtam melyik a jó, és ismerősöm nincs aki használna ilyet. A gyantától eleve irtózóm elég érzékeny a bőröm. (A szemöldökömet szedték ki azzal, és kiütéses lettem tőle)Milyen érzés az epilálás? olyan mint a csipesz?
581. emilia
2006. júl. 26. 21:36
általában én is minden fözeléket megeszem, de a sárgarépával még nem barátkoztam meg.
580. Manon
2006. júl. 26. 10:17

Leveses zavazás!

Az összeset szeretem!:)

De ilyen válasz nem volt, vagy legalább olyan lehetett volna, hogy többet is!

579. Rekus (válaszként erre: 578. - 3b4055e2b2)
2006. júl. 26. 10:16

Az szörnyű lehetett.

Belém is próbálták erőltetni, de nem hagytam magam. Még a virslit sem voltam hajlandó megenni belőle, annyira undorítónak találtam.

578. 3b4055e2b2 (válaszként erre: 576. - Rekus)
2006. júl. 26. 10:06
Nekem sirva kellett megennem a sárgarépa főzeléket!Nagyon sokáig a hideg rázott a répától!Levesbe már szívesen megeszem!
577. Rekus (válaszként erre: 575. - Kkatalinkaata)
2006. júl. 26. 09:57

Én szedtem egy doboz erejéig, mikor keményen fogyóztam. Ha jól emlékszem azért választottam, mert nincs benne aszpartam.

Nem emlékszem, hogy bármi negatív mellékhatást (aluszékonyság, éhségérzet) tapasztaltam volna.

Itt van a vitamintartalomról leírás:

[link]

576. Rekus
2006. júl. 26. 09:52

A lencsét, és a sárgaborsót utáltam. Mindkettőt undorító truttyinak gondoltam:)

A lencsét már szeretem. Főleg ha a párom főzi;)

2006. júl. 25. 19:12
én a zactival-lal kapcsolatba kerestem adatokat de igazábol ezt a forumot találtam szedet már itt valaki ilyet
574. zse pi
2006. júl. 25. 16:40
Én csak a krumplifőzeléket szerettem!!!
573. zazuka
2006. júl. 25. 15:30
A főzelékes dologgal kapcsolatban: most komolyan kár, hogy nem lehetett többre szavazni.
572. 'szti
2006. júl. 25. 15:09
A sárgarépafőzeléket.
571. Droma (válaszként erre: 566. - Emilia)
2006. júl. 24. 11:15

Hát mivel engem nem az érdekelt hogy mit hanem az hogy próbáltál vagy nem.Ezért raktam 2válasz lehetőséget.

Nem majd nekiállok találgatni hogy vajon ki mit követett el.

570. Jay
2006. júl. 24. 11:01
Néha belefér a diétába egy kis bűnözés, de nem a ropi alatt, ezért jó hogy van. :)))
569. KGyula (válaszként erre: 568. - 4726e582cf)
2006. júl. 24. 01:32

Köszönöm, aranyos vagy!

Megfogadtam: nem viszek magammal laptopot (eddig mindig kölcsönadott valaki).

568. 4726e582cf (válaszként erre: 567. - KGyula)
2006. júl. 24. 01:13
Kellemes utat :). No sé persze tessék kipihenni magatokat, ha már nyaralás :).
567. KGyula
2006. júl. 24. 01:02

Hogyan viszonyult hozzád és a babához párod a szülés után?

Hm. Tipikus, mondhatnám, lehangoló kérdés...

Akkor most elmesélem.

Én fürdettem (nejem, napokig szinte hozzá sem mert nyúlni).

Én aggódtam (miközben mindketten jóízűen aludtak).

Én voltam teljesen kiborulva, ha bármelyiküknek valamilyen baja volt, és igen: az én mellemen (szép széles, láthattátok), aludt el, ha tényleg beteg volt.

És sorolhatnám...

Ja, és én fogom mindjárt szájba verni (nem a párom, hanem a csemetét), ha nem fekszik le. Holnap reggel kelünk, utazunk. Nyaralás van...

566. emilia
2006. júl. 22. 21:56

próbáltál már valami törvényellenes dolgot?

És erre két válasz lehetőség van!!!!!!!!!!!!!

Ki vesse rám az első követ!!!!

565. KGyula (válaszként erre: 557. - Mothertiger)
2006. júl. 22. 03:14

Nem brutális. Az emberek zöme halálbünetetés-párti (fele beismeri, fele nem).

Én csak elvi síkon jeleztem: tévedni emberi dolog (mondta a sündisznó és lemászott a súrolókeféről), és egy végrehajtott halálos ítélet visszafordíthatatlan.

Azt, hogy ki, mit, hogyan érez, kinek a a rokona, hogyan, miképpen... Nem szabad belekeverni. Az nem ítélkezés, nem jogállam, hanem bosszú...

564. mothertiger (válaszként erre: 563. - Manon)
2006. júl. 21. 09:45
Én meg nem szavaztam, mert hiányoltam az említett válaszlehetőséget. Ha az egyiket jelölöm be, az kamu...
563. Manon
2006. júl. 21. 08:01

A fagyis v. jégkrémes szavazásnál, nincsen mindkettő!:(

Pedig én mind a kettőt egyformán szeretem, de így a fagyit jelöltem!

2006. júl. 20. 23:30
Azt szeruntem sokan mások is tudni szeretnék....
2006. júl. 20. 18:35
Ki nyerte meg az ötöst??????? :D :D :D
560. Kathy (válaszként erre: 559. - 'szti)
2006. júl. 20. 00:17

No itt van a hiba, hogy hazaengedtek. En lattam valamelyik magyar musorban, hogy riportot keszitettek eliteltekkel es volt kozottuk egy vegtelen unszimpatikus elitelt, aki tobb gyereklanyt megbecstelenitett es halalra kinzott. Ez e ferfi azt nyilatkozta, hogy ha valaha kikerul a bortonbol, akkor tovabbra is gyilkolni fog, mivel elvezettel teszi azt.

Meghult bennem a ver a riport lattan.Erre mondja a jo magyar mondas, hogy "kutyabol nem lesz szalonna"

559. 'szti
2006. júl. 19. 10:17
Az én "kedvenc" sztorim az, hogy egy gyilkosságért elítélt embert hazaengedtek hétvégére (merthogy ilyen is létezik...) és szépen ölt egy ilyen hétvégi kimenőjén is. Remek rendszer.
558. Jay
2006. júl. 19. 10:10

Halálbüntetéshez:

A pszichológus úgyis megállapítja hogy "hülye", és nem felelős a tetteiért.

Vagy ez csak a filmekben van így?

Azt a "hurkost" lehet elintéztem volna, ha nem a tévében látom hanem ott vagyok amikor beszél.

557. mothertiger (válaszként erre: 548. - KGyula)
2006. júl. 19. 09:50

Köszi!!!

Brutálisan hangzik, de csatlakozom a halálbüntetést pártolókhoz. Láttátok a Fókuszban azt a pasit akit "hurkos gyilkos" néven vált ismertté? Idős embereket ölt meg hurokkal, még a tesóját is eltette láb alól mert rendőr volt, és ő utálta a rendőröket. Akiket megölt hurokkal, végignézte meddig kínlódnak... Mindezt olyan büszkeséggel adta elő, hogy csak tátottam a számat.

Arcán semmiféle megbánás nem tükröződött. Ez megrendített. Hány ilyen, és ehhez hasonló ember élhet itt Magyrországon?

Életfogytiglan börtönbüntetés? Halálukig vígan élnek, koszt-kvártélyra, fűtésre nincs gond.

Aki így gyilkol, saját eszközeivel és módszereivel venném el az életét, hadd élje át áldozatai kínját.

556. KGyula (válaszként erre: 554. - Emagdi)
2006. júl. 18. 21:38

Talán igen, talán nem...

Mindenesetre, van egy nagy előnye: végrehajtott halálos ítélet esetében visszaeső rátáról beszélni fogalmilag kizárt.

555. norahhh
2006. júl. 18. 13:57

A hastánccal kacsolatban hiányolok egy pontot:

Hastáncolok, sovány vagyok! Nem én vagyok az egyetlen!

Nem zavar, hogy nincs nagy hasam, mert a hullámok sovány, izmos has esetében sokkal szebben látszanak! Igaz, a rezegtetés nem megy úgy!

Norahhh

554. emagdi
2006. júl. 18. 07:19
szeritnem a halálbüntetés sem rettentené vissza ezeket az embereket... nem hiszem, hogy mérlegelnek, mielőtt megölnek valakit.
553. KGyula (válaszként erre: 552. - Kathy)
2006. júl. 18. 01:17

Hát, én is szívesebben hajlanék rá...

De csak, és kizárólag köztörvényes, befejezett élet elleni bűncselekmények esetében (magyarul, ha ténylegesen megölik a az áldozatot), és legalább, ismétlem: legalább két minősítő körülmény állapítható meg.

Plusz egy különleges felülvizsgálati eljárás a jogerős ítélet után, mondjuk hat hónappal.

És még így is zakatolna bennem a kétség. (Az emberi életnek ugyanis az a differencika specifikuma, hogy egyszeri és megismételhetetlen.)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook