Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
egy filmen? vagy egy kéépen ? igaz? :)
én isx ilyen vagyok. mikor Jay néni elmondta,hogy az egyik barátnőm férjhez ment....fúúúúúúúú,na akkor is sírtam. aztán mikor kiderült,hogy babát vár...akkor is :)
ááááááá,csak merlinbaba alkotott.:)
feltett egy szavazást,hogy kit kedvelünk a felsorolt felhasználók közül. én csak a te nevedet találtam ismerősnek. de azóta hoxa törölte a szavazást :)))
Sorry mindenkinek csak tegnap már kába voltam és láttam néhány embert fenn és csak szórakozásból raktam fel, hogy eltöltsük az ídőt! Bocsi tényleg nem voltam jó hangulatban! Letty26 , hogy vagy régen hallottam felőled te Bercsi???? És mégegyszer sorrryyyyyyyy jó északát és sok puszi mindenkinek
!!!!!!
Észrevettem. :) Javítottam.
Merlin, a szavazásod töröltem, mert értelmetlennek érzem.
...szerintem merlin kiszaladt a vilagbol...:)))
En is ezt tettem volna...
Ebben igazat adok, habar ez nem a szavazast feltevo szemely hibaja, mivel o jelezte, hogy "nev nelkul",
Talan Hoxa eszreveszi...
Kisse kellemetlen, habar en szavaztam ra, de sok szavazo nem ohajtja kiadni a nevet, ami ertheto is...
Tehat, ugy nez ki, a mai napon ket szavazas lett elb...va, meghozza alaposan!
Mindenkinek kellemes hetveget kivanok, Baby Kitty.
Engem nem sért, csak mindjárt kilyukad az oldalam a kíváncsiságtól, hohy mi ez az egész...
Vicc???...
inndda is még csak szavazatokat adott le, semmi egyéb tevékenység itt a honlapon
merlin, szólalj már meg!!!
te személyesen ismered őket vagy micsoda????
Haaaaaaaaaaaaaaat... nem egeszen ertem ezt a szavazast, mivel, egyreszt,szemelyeskedes, masreszt, milyen alapon lettek a nevek osszeszedve?
Ilyen alapon, mindenkinek kellene, hogy a neve szerepeljen itt, mert ugy erzem egyenjoguak vagyunk, vagy ezek a szemelyek talan szemelyes ismeroseid, es ezzel a szavazassal probaltad oket nepszerusiteni?
Mindegy, ezt a szavazast, velemenyem szerint, nem szabadott volna feltenni...serti a tobbieket!!!
Baby Kitty.
Hát én megnéztem pl.kika999 adatlapját.
Egy betűt nem írt még itt, soha, sehova.
Még inkább nem értem...
én is így vagyok vele
és nem is értem ezt a szavazást
miért pont ők????
segítsetek már!:DDD
Merlin! Neked mi a hobby-d, az egésznapos tv-nézésen kívűl? Nem sok egy kicsit? Ha tényleg nézed ezeket a sorozatokat, akkor még enni sincs időd...
Szerintem ne butítsd el a fiatal agyadat ezekkel a "fantasztikus" Brazil sorozatokkal...
No akkor megnyugodtam...
De valaki már megint háborgott, pedig itt már szerintem tényleg nem lehet a politika a téma, csupán az esztelen vandalizmus. Félelmetes...
bennem egy percig nem volt indulat:)
az,hogy kinek mi a politikai-vallási vagy teszem azt szexuális hovatartozása,pont nem érdekel senkinél. legyen őszinte,becsületes.ember legyen. a szó legjobb értelmében. és azért ezen a portálon van belőlük jó pár! :)
merlin (Marci, ugye?), ez a szavazás most tényleg nagyon durva...
:DDDDDD
Most olvastam vissza, h micsoda vihart kavartam.
De csak azért kérdeztem rá, mert azt gondoltam, hogy elnézted a bejelölt választ.
De mint utóbb kiderült, én értettem félre.
Ebből szerintem most aztán tényleg ne legyen indulat, a vandálokat mindenki elítéli, ez normális.
És itt most ez a lényeg.
Ha lenne pár ezer csendes tüntető (akár egyetértesz velük, akár nem), nem is törődnénk velük szerintem.
De engem ezek a képek sokkolnak, amiket a tévében látok.