Beszélgessünk a szavazások témáiról (beszélgetés)
Jajj, ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak annyira fantáziamentes egy jel a létra... :)))
Bocsika.
én meg kancsó voltam....és?
:)
Most negi lettem, mert én már írtam hogy létra voltam. :((((((
végre egy sorstárs!!! Mennyire szerettem volna, ha lufi vagyok, vagy körte, vagy valami jó dolog...
Jó, mondjuk az esernyő jobb, mint a létra, meg a kerítés. :))))
Nekem is esernyő volt.:))
Esernyő volt a jelem a bölcsiben, és az oviban is
egy ágú szilva :) lényeges hogy egy ágú, mert a Hugié volt a két ágú, és itthon így különböztettük meg a holmiainkat :D
gomba..nagy pöttyös kalappal....anya mindne párnahuzatra és örcsire ráhímezte, nehogy valamit elhagyjak :))))))
Figyi Lia! Te olyan vagy mint a KÁNFOR MINDIG ELTÜNSZ mire utólérnélek. Olvasgas csak szépen de közben sétálgas az udvaron az nem árt. Ma volt a mérlegelés nem látom meg mérted magad.NÁLAM SEMI VÁLTOZÁS. mi volt az ovis jeled :körte voltam most meg alma vagyok
az én jelem katicabogár volt
Az enyém esernyő.Tökre szerettem.
Szóval létra volt a jelem az oviban, asszem.
Szia-szia szeretek könyvmoly lenni.Most éppen fellélegzek egy picit aztán folytatom az olvasást.
Ilyenkor lehet rendesen felöltözni és nem izzad meg az ember, valamint nincsen szunyog, ami nem megvetendő
Hőfok szavazás:
kiváncsi vagyok, van-e a portálon eszkimó :))
Látom a többségnek 39-es lába van. Tuti hogy lenyúlják előlem a jó cipőkből a méretet. :))))
Na végre te könyvmoly meg vagy
Csatlakozom a molyokhoz! Szeretek olvasni amerre megyek mindig van nálam olv.-ni való a kocsimban is álandóan az oldal zsebekben is tartok, na és a táskám mélyében is található, valami olvasható.Ha más nem a János evangélium mini változata.
Olvasni nagyon szerettek,ha gépel irok nagyon sok a hibám nézétek el nekem.Nem vagyok egy szupermen a gépelésbe.Mi otta irogatok azt már meg tanultam hogy nagy betüvel irni netes nyelven az kiabálást jelent. Bocsika.
Milyen területen dolgozol...
Én nem tudom hova tenni, grafikusként dolgozom, de mellette fotósként. Ez inkább média :).
Van már könyves topik, könyvmolyoknak :)
Muszáj.
Ennek a szónak a helyesírását nagyon gyakran nagyon jó helyesírók is eltévesztik. Sokan "érzik" és nem "tudják" hogyan kell írni, és valahogy a muszályt tartják helyesebbnek. Egyik kolléganőm adakozott sokat, és az iskola Igazgatónője megköszönte az adományt: muszályt használt. Állítólag nem kaott több zst.
Támogatom az ötletet, imádok olvasni. Nem telhet el egy nap úgy, hogy valamit ne olvassak. Egyszerűen muszáj.
Tényleg, jó ötlet lenne, én benne lennék!:))
További ajánlott fórumok: