Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
2014. j_catus (válaszként erre: 2012. - Duncimacs)
2007. jún. 25. 18:55

Jaj, bocs ezért a 'nagyon tudok mindent' stílusért, csak azért csúszott ki, mert tényleg csináltam már ezt és tapasztaltam, hogy hoszzútávon nem működik.

Szóval ezek csak segítő tanácsok akartak lenni, de nem vagyok szakember!

2013. j_catus (válaszként erre: 2012. - Duncimacs)
2007. jún. 25. 18:50

Húha ez az 50g nagyon-nagyon kevés! A teljes napi kalória bevitel kb. 55%-ának szén-hidrátnak kellene lenni Pl. 1 600 Kcal-ás étrend esetében: 1600x0.55=880 Kcal. Mivel 1 g szén-hidrát kalória tartalma 4.1 Kcal, ez 214 grammnak felel meg!

Mivel az agy és idegrendszer csak szén-hidrátokból képes energiához jutni, én nem csodálkozom, hogy rosszul vagy. Másrészt a sok fehérjével közben kinyírod a vesédet is. Ez így nagyon veszélyes.

Arról nem is beszélve, hogy túl sokáig a monotónia miatt nem is tartható. Ajánlom neked is Kelly Juli szakácskönyvét 600Kcal és ami bele fér...

Nem túl vaskos, de változatosabb étkezést lehet vele elérni.

Próbálj beiktatni Wasa kenyeret vagy Finn crisp-et (több mint kilencven százaléka teljes kiörlésű rozs), meg mehet több gyümölcs is, persze nem banán meg szőlő.

Én is csináltam ilyen diétát, nekem -10kiló után +22 lett. Az a durva, hogy előtte nem voltam kövér még túlsúlyos sem, nem is voltam édesszájú, de utána...

Óvatosan.

2012. duncimacs (válaszként erre: 2002. - J_catus)
2007. jún. 25. 18:16

Szia!

Köszi. Zabpelyhet most vettem. Nem eszem semmiféle tésztát, lisztet, zsiradékot, rizst, burgonyát, süteményt, édességeket. Általában főtt zöldségen, főtt csirkemellen, natúr joghurton, gyümölcsön /ebből sem mindegy mit/ élek kizárólag. Sót sem használok, csak Vivegát, aminek 17 %-a nátrium, a többi kálium és magnézium. Azon eszelek, mivel és mennyi CH-át vigyek be minimálisan. Mennyi kell minimálisan. Nekem sokszor csak napi 50 gr CH van. Eszem még proteinturmixot is, de csak vízzel !!! Tejet nem fogyasztok. Néha egy-két tojás max, esetleg egy héten egyszer túró. /sovány/ Szedek multivitamint is emellé, s 1500 mg C-vitamint, s folyamatosan sok-sok citromot. De valamit nem jól csinálok ezek szerint mégsem.

2011. duncimacs (válaszként erre: 2000. - Vkata)
2007. jún. 25. 18:11
Köszi, ez nálam a harmadik menet lesz. Egyszerre 20-30 kg-okat adok le, utána szünet volt, vagyis súlytartás. A szülésekkel és utána a jojóval jutattam el idáig, s a mérhetetlen elkeseredéssel, hogy nekem mindig diétázni kell. Szerintem a kemény fogyókúrával lehet legjobban elhízni !!
2010. j_catus (válaszként erre: 2009. - Monwa)
2007. jún. 25. 16:38
Csak, ha sok a felesleged, akkor hazavágja az izületeidet, meg élvezni sem nagyon fogod (bocs, magamból indulok ki) az ugri-bugrit.
2009. monwa (válaszként erre: 2008. - J_catus)
2007. jún. 25. 16:11

Na végre egy mosoly jel, már vártam. :)))) Bocsi ezt csak azért írtam, mert mindig olyan kimérten fogalmazol(ami nem baj persze, csak itt mindenki nyavajog, Te meg tök jól nyomod)

A gépekkel az a bajom, hogy sorba kell állni értük legtöbbször attól meg hülyét kapok. Azért is akarom a capoeira aerobikot, mert az végig ugri.bugri, olyanon már voltam régebben.

2008. j_catus (válaszként erre: 2007. - Monwa)
2007. jún. 25. 15:49

Ha fizeti a cég, akkor nem lehet kifogás :-). A tornák közé kellene zsírégető zónában végzett kardióedzést beiktatni. Ilyen helyeken rengeteg gép van, tudsz köztük választani, bicikli, elliptikus sífutó (cross trainernek és ellipszis trainernek is hívják), futópad stb.

Tudom nehéz, de a sznobokat kapcsold ki. Sajnos belőlük ebbe a kis terembe is jutott :-((.

2007. monwa (válaszként erre: 2006. - J_catus)
2007. jún. 25. 15:25

Én egy Wellness központba járok(nem írom le a nevét, nem akarok reklámot csinálni), de én utálom ezekte a helyeket, tele van sznob emberekkel. Azért járok ennek ellenáére ide, mert ezt fizeti a cégem. Ahova régen jártam az sokkal eredményesebb volt. Ökölvivásra jártam(nem voltam egy díjbírkozó alkat ennek ellenére sem, hál istennek:), csak elköltöztem a XX-dik kerületből, és baromi sokat kellett volna utaznom, úgy hogy Csillebércen dolgozom, utánna ki kellett volna mennem erzsébetre és onnan meg haza a belvárosba. :( Szóval emiatt hagytam abba, pedig akkor jaj de jól is néztem ki. :)

Most gerincgimnasztikára járok és fittball-ra és még a capoeira aerobickot és még egy alakformáló tornát szeretnék beiktatni. Persze azok a tanárok akik ezeket az órákat tartják, tök kedves és természetes emberek.(persze nem akarok senkit megbántani)

Várom már amit leírtál:Aztán majd élvezed az eredményeket-ez az amit már baromira várok. Tudom nem kell siettetni. :)

2006. j_catus (válaszként erre: 2005. - Monwa)
2007. jún. 25. 15:05

Egy nagyon pici edzőterembe, ami egy teremből, egy öltözőből (+zuhany +wc) és egy előtérből áll, de marha közel van a lakáshoz (ajtózárással együtt sincs 5 percre). Azért is választottam, mert közel van, így nincs kifogás, meg gyógytornász végzettségű az edző, akihez járok. Tehát semmi extra.

Egyébként én is kerestem az elején kb. olyan magas, olyan álomsúlyú embereket, mint én, de az én "emberemnek" már nem publikusak az eredményei :-(.

Annak örülök ha segítek, bármivel is.

Egyébként az élvezet a kulcsa az egésznek: élvezd az ételt, amit megeszel és élvezd a mozgást is. Ha nem megy keress más mozgást! Aztán majd élvezed az eredményeket. Én ezen a hétvégén vettem két 38-as nadrágot, a 40-esek már leestek rólam (de a 3 évvel ezelőttiek még szűkek!). Jó érzés volt.

2005. monwa (válaszként erre: 2004. - J_catus)
2007. jún. 25. 14:44

Olyan szépen ment a héten, és addig nem is volt probléma amíg hétköznap volt és munkaidő.

Mindig vettem reggelit, elkészítettem előző este a túrós gyümit megy ilyenek, de ez a fránya hétvége.

Persze a kilókban is megmutatkozott ma reggel és teljessen elszontyolodtam. Tudom önsajnálattal nem megyek semmire, de akkor is rossz volt. A cm-ket meg sem mérem majd hétvégén, mert ráadásul most éppen meg is van, így egy kicsit talán fel is vagyok puffadva(de lehet, hoyg már csak bemagyarázom magamnak védekezés képpen).

Múlt héten is 2x voltam edzésen, ami nem sok és a héten növelni is akarom az edzések számát, remélhetőleg össze is fog jönni.

Nekem Te vagy az Etalon!

Majdnem közel egy súlyról indultunk(mondjuk én még ott tengek-lengek(bár pár cm van köztünk ami amagasságunkat illeti:), és totál lelkesít amiket írtál a mérlegelődben. Én is ilyenekt akarok leíni(persze csak ha megfelel az igazságnak:)

Te hova jársz edzeni, márha nem titok.

Egyébként nyugodtan mond meg ha nagyon olyanokat kérdezek, hoyg hűha.....

2004. j_catus (válaszként erre: 2003. - Monwa)
2007. jún. 25. 14:35

Hát igen. Az állandó vércukorszint hihetetlenül fontos! Muszáj 4-5 óránként enni. Főleg az elején kell rá nagyon figyelni (később már ösztönös).

Tervezd meg mindig, hogy mit fogsz enni (én az esti fogmosás közben szoktam végiggondolni), minden étkezést. Mindig legyen otthon/nálad olyan kaja, amit ehetsz abban a szakaszban. Szerintem állíts be egy órát csipogni. Nehéz dolog az evésre időt szakítani, de muszáj és később nagyon meghálálja a szervezeted.

j.

2003. monwa (válaszként erre: 2001. - J_catus)
2007. jún. 25. 14:27

Rggelire és vacsira szoktam többnyire wasát enni, ill. szoktam zabkorpás joghurtot is enni.

Én mindig nagy kenyér evő voltam, ill. ha hús körettel volt az ebédem akkor is a köretet részesítettem inkább előnyben. Tehát tudom, hogy ez agyönge láncszemem.

Szerinted mit kéne csinálnom?

tegnap ott rontottam el, hoyg sajnos délután 4-ig csak két almát ettem és ezért borultam meg.

2002. j_catus (válaszként erre: 1998. - Duncimacs)
2007. jún. 25. 14:02

Szia!

Sürgősen kezdj el valami lassan felszívódó szénhidrátot (zabpehely, zabkorpa) és sok vasat tartalmazó ételeket (zöld leveles növények: spenót, sóska, saláta, húsok és belsőségek) enni, attól majd jobban leszel. (Nem ártana ellenőrizni a vérképedet sem.)

Ha nem vagy türelmetlen nagyon szépen megszabadulhatsz a nem kívánt kilóktól. Szóval sok-sok türelmet neked!

j.

2001. j_catus (válaszként erre: 1999. - Monwa)
2007. jún. 25. 13:52

Ezt bizony kompenzálni kellene mégpedig 3 napig.

De az ésszerűséget is szem előtt tartva (megrendelted a menüt), szerintem elég, ha az ebéden kívül csak 30-as alattit ételeket eszel.

Eszel ropogós kenyereket meg zabpelyhet, zabkorpát?

Ki kellene deríteni miért a kenyér és a kifli csábított el. A bűntudatot meg felejtsd el, nem segít.

2000. vkata (válaszként erre: 1998. - Duncimacs)
2007. jún. 25. 13:41

Szia Duncimacs!

Sok sikert, és kitartást!

1999. monwa (válaszként erre: 1997. - J_catus)
2007. jún. 25. 13:41

Szombaton egy fél szelet zsíros kenyeret lilhagymásval, tegnap meg 2db! vajas kiflit.

:((

1998. duncimacs
2007. jún. 25. 13:36

sziasztok!

Már majdnem végigolvastalak benneteket. Megrendeltem a könyvet, a héten jön. Eddig a saját módszeremmel fogyiztam. Nagyon sokról indult, le sem merem írni. Most egy hónap alatt sikerült újabb jó tíz kg-tól megszabadulnom, de lehet, hogy kevés a CH, mert sokat vagyok szédülés, gyenge. Megvisel a dolog sajnos. Még nagyon sokat kell fogynom. Remélem jó helyre jöttem...

1997. j_catus (válaszként erre: 1995. - Monwa)
2007. jún. 25. 13:09

Hello!

Miből ettél és mennyit?

1996. monwa
2007. jún. 25. 12:38
Sehol senki? :(((((((
1995. monwa
2007. jún. 25. 08:16

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos hétvégén vétkeztem és ráadásul az I-es szakasz végén. Tök lelkiismeret furdalásom van, hogy ilyen gyenge voltam.

Most hogy kompenzáljak, mert ma már a menüt eszem az meg ugye II-es szakaszos.

Szerintetek????

1994. helenhadsell (válaszként erre: 1993. - J_catus)
2007. jún. 23. 13:22
én is csak arra valaszoltam, hogy nem amcsi és nem most élo fazon aki dvd-ket gyart, hanem német. :-)
1993. j_catus (válaszként erre: 1992. - Helenhadsell)
2007. jún. 23. 09:23

Ez igen magas labda a fekete humorhoz, de ezt most inkább kihagyom.

Csak a tisztán látás kedvéért:

Joseph Pilates, a görög származású Németországban született úriember dolgozata ki a módszert empirikus úton, saját magán illetve az első világháborúban (már előtte Angilába vándorolt) az internáló táborban a fogolytársain, majd katonai kórházban sérülteken gyakorolva. Amikor a nácik átvették a módszerét (a két vh között), hajóra szállt és elindult az USA-ba, nem vett részt a katonák edzésében.

1992. helenhadsell (válaszként erre: 1973. - Sita)
2007. jún. 23. 07:41
Pilatest Pilates talalta ki. :-) Ezzel edzettek Hitler katonai is.
2007. jún. 23. 07:34

Sziasztok!

Elolvastam azt a bizonyos 19-es hírlevelet a cukorról, nagyon érdekes volt, komolyan. Így már értem, hogy sokan miért is tiltották ki az étrendjükből a fehér cukrot, fehér lisztet. Meg hogy miért baj a nasizás. Szóval, nagyon jó cikk.

2007. jún. 21. 16:43
BioCica, örülnék, ha priviben írnál erről a dologról, merthogy a candida nem annyira a fórum témája, engem viszont érdekel. Ha nem fáradság, írjál légyszi. Köszi!
1989. edb6c38cef (válaszként erre: 1988. - BioCica)
2007. jún. 21. 16:26

Más bajom talán nincs. Illetve fáradékonyabb vagyok, és bármit eszek, felfújódok, és büfögök, de nagyon. Már egy szelet üres zsemlétől is.

Ezt a kandidát meg lehet valahol nézetni? Te pl mit szedsz rá? És nem zavar be a súlykontrollba Nálad?

1988. BioCica (válaszként erre: 1984. - Edb6c38cef)
2007. jún. 21. 16:05

Ez a cukor függőség lehet a candida egyik jele!!! Ezzel nagyon kell vigyázni, komoly egészségügyi problémát okoz(hat). Tudom, mert nekem is van, kb. 2 hónapja csinálom a diétát és hát nem kívánom az ellenségemnek sem...

Van egyéb tüneted is a cukor "éhségen" kívül?

1987. sita
2007. jún. 21. 15:19
Még nem is hallottam ilyenről, hogy a cukor ilyen függőséget okozna. Ez olyasmi, mint a dohányzás?
1986. edb6c38cef (válaszként erre: 1985. - J_catus)
2007. jún. 21. 14:19
Köszia bíztatást, nagyon rendes vagy. Az aranykolloidnak majd utánaolvasok én is. Nekem még a Biokrómot mondták, hogy az visszafogja az édesség utáni vágyat.
1985. j_catus (válaszként erre: 1984. - Edb6c38cef)
2007. jún. 21. 14:03

Nekem nem volt ilyen durva, mert nekem pszichés függésem nem volt "csak" fizikai, vagyis, ha nem ettem cukor tartalmút, akkor délutánra már fájt a fejem, ingerlékeny voltam stb. hiába ettem gyümölcsöt is.

Én vettem aranykolloidot. Nem tudom, hogy placeboként hatott vagy ténylegesen, vagy csak megszokta a szervezetem, de már mindegy is.

Ez igen kemény menet lesz, de sok sikert!

j.

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook