Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Béres Alexandra: Súlykontroll program fórum

Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
2074. BioCica (válaszként erre: 2073. - J_catus)
2007. júl. 23. 15:05

Köszönöm szépen a segítséget! (c:

Lenne még egy kérdésem, mivel a könyv még nem érkezett meg (remélem holnapra megérkezik), a tejpor ehető az I. szakaszban?

Köszönöm!

2073. j_catus (válaszként erre: 2072. - BioCica)
2007. júl. 23. 14:18

kecskesajt 46

3-5dkg/nő

4-6dkg/férfi

2072. BioCica
2007. júl. 23. 11:24

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a kecskesajt milyen indexű?

Köszönöm!

2071. BioCica
2007. júl. 23. 09:16

Mai menü:

Reggeli: Gyümölcs + tejbegríz zabkorpából és zabtejjel

Ebéd: Grillezett kecskesajt, grillezet padlizsánnal és cukkinivel

Uzsonna: Joghurtos, citromos túró zabkorpával

Vacsora: Ruccola saláta

2007. júl. 20. 15:27
Vné, irtó ügyes vagy, el se hiszem hogy mind a két képen te vagy, nagyon szépen lefogytál!!!! A bőrödön nem is látszik semmi. Hogy csináltad? Menyit mozogtál? A kezedről milyen módszerrel tuntetted el a fölösleges dolgokat? Nekem az valahogy nem akar kisebb lenni...
2069. sz.agi
2007. júl. 13. 12:01

Sziasztok,

Véné,gratulálok.Nagyon ügyes vagy.Jó olvasni ilyeneket.Nekem lendületet és kitartást ad,ha valaki sikeréről olvashatok.

2068. véné (válaszként erre: 2066. - BioCica)
2007. júl. 12. 14:31

Norbival kezdtem, majd amikor megjelent a B.A. könyve elolvastam és el is keztem az első szakaszt, meg a másodikból is pár napot. Aztán megúntam, hogy a könyvben sokmindennek nem találtam az indexét és nem tudtam, hogy egyem vagy inkább ne. Ezért hagytam abba. Egyébként abban az időszakban is ugyanúgy mentek le a kilók, tehát nem azt mondom, hogy az nem volt hatásos. Visszatérttem az update-hez, mert azt jobban ismertem, de sokszor az adagok mennyiségét a B.A. könyvből néztem ki. pl. mennyi joghurtot, húst, köretet vagy mennyi zabkorpát lehet enni egy étkezésnél stb.

A Norbis -10kg-s könyvről: amikor megjelent rajtam már csak pár kiló plusz volt. Azt írja, hogy csak azok fognak vele nagy súlycsökkenést elérni, akár 10 kilót is, akin van is legalább annyi. El nem kezdtem asszerint enni (vagyis csak 1-es kóduakat), viszont amikor kezdtem a fogyit csak 1-es kóduakat készítettem. Mondjuk 10 kiló akkor sem ment le 1 hónap alatt, amikor bőven volt miből, dehát ez van. :)

2067. helenhadsell (válaszként erre: 2066. - BioCica)
2007. júl. 12. 09:33
Ha jol tudom, o elotte is Norbizott.
2066. BioCica (válaszként erre: 2063. - Véné)
2007. júl. 12. 09:26

Szia Véné,

Megkérdezhetem, hogy most miért tértél át a Norbi-féle diétára? Megnéztem a fényképedet (HATALMAS GRATULA!!!) és szerintem már nincs szükséged további súlycsökkentésre.

Ha viszont most Norbit csinálod, érdekelne, hogy mi a véleményed az újonnan megjelent Norbi -10 kg / hónap c. könyvéről, illetve a kódokról. Mivel nem biztos, hogy mindenki tudni szeretné, priviben is elküldheted Nekem a válaszodat! Előre is köszönöm és gratula a gyerekekhez! (c:

2065. vkata
2007. júl. 10. 09:43

Szasztok!!

VÉNÉ!!!

Nagyon büszke lehet Rád mindenki, a környezetedben!!

Ez aztán eredmény!!

Remélem sokunknak lesz ennyi kitartása!!

2064. edb6c38cef (válaszként erre: 2063. - Véné)
2007. júl. 5. 19:03

Köszi! Én is bogyózom a teámat, tehát akkor ez oké. Persze, szintetikus anyag, de valami azért kell,az egy bögre napi fekete teáról nem tudok lemondani.

További jó súlytartást, ügyi vagy!

2063. véné (válaszként erre: 2062. - Edb6c38cef)
2007. júl. 5. 18:32
A gyerekeknek fruktózzal vagy mézzel édesítek többnyire. Néha azért kapnak a foly. édesítővel készült sütiből is. Magamnak csak ritkán édesítek mézzel (főleg télen influenza, megfázás stb. esetén). Édesítőszereket használok ez lehet bogyó vagy folyékony néha por alakban glukonon, Norbi sweet. Teát, cappuccinot mindig bogyóval édesítem. Mostanában viszont ásványvízbe szórok italport és azt iszom. Mivel én most a Norbi update-t követem (bár tudom ez nem az a fórum)és mivel a bio nádcukor és a méz is 3-as, vagyis csak 12-ig lehet használni (már súlytartó diétánál) rám meg kb uzsonnaidőre tör rám az édességevés, tehát az kizárva.
2007. júl. 5. 18:18

Nagyon ügyi, elszánt és kitartó vagy :))

Én is arra jöttem rá, hogy meg kell erre érni, különben nem sokat ér. Nekem 3 hete ott az éjjeliszekrényemen a Béres A. könyv, és nem jutok hozzá (mert bevallási időszak, mert adótörvények, stb). Holott, ez tuti hárítás a részemről :(

Írd meg légyszi, hogy fehér cukor helyett mit használsz: bio nádcukrot, vagy mézet, vagy édesítőt? Vagy totál kimarad az édes íz az étrendedből? Fekete teát mivel ízesíted?

2061. véné (válaszként erre: 2060. - Edb6c38cef)
2007. júl. 5. 17:23

Ez azért nem teljesen így volt, mert tavaly kezdtem tavasszal (készülve a nyári nyaralásra. Tornázni nem sokat bírtam, kb. 20-30 perc úgy heti 3-szor.(persze nem túl nehéz tornát választottam :))). A diétában bíztam. Kb. 3 hónapom volt a nyaralásig, le is ment úgy 10 kiló. Utána még kb.4-5kg Szeptemberben abbahagytam (kicsit csalódott voltam, hogy miért nem ment le vagy 20-25 kiló, mikor másoktól hallottam,hogy 1 hónap alatt 8-10 kilót is fogytak) Jöttek a pizzarendelések, meki, étterem, tortázgatás stb. és persze mindez este 10 körül. Többször megfogadtam jövőhéttől újra elkezdem... jövő hónaptól már tényleg... Január1-től...stb. Az egészből nem lett semmi. Egyetlen dolog, aminek örültem, hogy nem jött vissza csak 1 kg. (ezen azért nagyon csodálkoztam. Március 1-én végre sikerült megemberelnem magam és belevágtam. Akkor 15 kilótól szerettem volna megszabadulni 3-3,5 hónap alatt. Végülis 4 hónap alatt sikerült.

Most a szintentartás része jön a dolognak. Remélem ez is menni fog. A jó, hogy már tudok normálisan, rendszeresen edzeni, és a cukorról, finomlisztről sikerült teljesen lemondani. Tehát ez a 30kg 2 részletben ment le Egyszer kb. 5 hónap alatt 15 és 4 hónap alatt szintén 15.

2060. edb6c38cef (válaszként erre: 2059. - Véné)
2007. júl. 5. 16:47

Szia, gratulálok én is! Ahogy számoltam, 2 kiló ment le Rólad havonta, mert kb 15 hónap alatt csináltad meg.

Kérdezni is szeretnék: most akkor a diéta szintentartás részét fogod tartani?

2059. véné (válaszként erre: 2058. - J_catus)
2007. júl. 5. 14:07
Ilyen hozzáállással meg is lesz!!!! Ráadásul már csak tényleg pár kiló. Bár nekem az utolsó 4-5 kiló nehezebb volt, mint a többi. Mert ugye ilyenkor már azért nem potyog minden héten 1-2 kiló le, hanem jó ha 0,5kg és így lassúnak tűnik. Én pl. úgy számoltam, hogy júni közepére meglesz az "álomsúly". Hát 2 hetet késett, de így utólag... ez nem nagy baj.
2058. j_catus (válaszként erre: 2057. - Véné)
2007. júl. 5. 13:52

Nálam sincs kifogás. Most is van itthon vagy hat féle csoki (holland és belga), felbontott csokis keksz, de eszembe sem jut enni belőle. Sőt simán sütök sütit a pasimnak úgy, hogy meg sem kóstolom. A heti 5-6 edzésnél sem adom alább. Nem a semmitől ugrott le eddig több mint 18 kiló.

Csak most már jó lenne, ha meglenne az álomsúly. Mivel így nem egyszerű ruhát vásárolni, mert amit vettem 5-10kg fogyás után, most mind lóg rajtam és tudom, hogy amiket most veszek, azok is lógni fognak.

Tudom, most sokat irigyelnek a problémám miatt, de ez tényleg komoly probléma!

2057. véné (válaszként erre: 2054. - J_catus)
2007. júl. 5. 12:04

Köszönöm szépen!

Mindenkinek sok sikert kívánok a céljai eléréséhez!!!

És, mint ahogy a mérlegelőmben írtam NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Vagyis ne a kifogásokat keressük, hanem ha elhatároztuk magunkat és elkezdtük, akkor tegyük oda magunkat kő keményen és valósítsuk is meg!

Sikerülhet, de ehhez kitartás, akarat, sokszor önfegyelem kell! Egy idő után életmódoddá válik és nem fog kísérteni este 10-kor egy tábla csoki.

:)

2056. 0b099f6590 (válaszként erre: 2055. - Véné)
2007. júl. 5. 11:56

Szia

Ha megkérhetnélek, hogy elküld nekem is?

Köszi

2055. véné (válaszként erre: 2053. - Okina)
2007. júl. 5. 11:54
Szia nekem megvan végig, ha kell elküldöm.
2054. j_catus (válaszként erre: 2052. - Véné)
2007. júl. 5. 08:27

Szia!

Nagyon, nagyon gratulálok! Ez nagyon szép munka volt. Minden elismerésem.

Jó látni, hogy sikerült.

j.

2053. okina
2007. júl. 4. 23:38
sziasztok! Valaki nem mentette le a femináról a 6 hetes súlykontrollos értendet? Nekem sajnos csak az elsQ 4 hét van meg, a többirQl lemaradtam.Ha ez érdekel valakit, szóljon!
2052. véné
2007. júl. 4. 22:06

Sziasztok!

Jó régen írtam ide, de most végre elmondhatom, hogy megvan az "álomsúly" és remélem sokáig meg is marad!!!!!!!!

Mókica: tettem fel képet!

Mindenkinek kitartást és sok sikert a fogyihoz

2051. briiguss
2007. júl. 4. 21:34
hát nekem már több súlyom is volt:)..régebben 60 felett voltam mindig, és egy nyár alatt lefogytam 49-re..mondhatni gyönyörű voltam, mármint az alakomat tekintve, de a 49 arra utal hogy vékony voltam, pedig annyira mégsem ám, mivel jó lapos hasam volt, meg hasonlók, de mégis...na mind1:) aztán most szép lassan kezdtem magam visszahízni, de igazából fogalmam sincs, hogy miért, mert az akkori diétámat betartottam, sőt még most is, de már azér eléggé engedtem belőle, talán a csalódás miatt..szóval most vmi ujba akarok kezdeni, mert akaraterőm az nagy van:)szerencsére:)
2050. briiguss
2007. júl. 4. 21:30
sziasztok!:)nagyon remélem hogy valaki tud nekem majd segíteni, igazán megköszönném. szeretném ha valaki elküldené nekem mailban a súlykontroll program táblázatait, mert úgy gondolom, hogy talán most segíthet:)előre is nagyon megköszönném annak aki veszi a fáradságot, és elküldi nekem:)
2049. sz.agi (válaszként erre: 2048. - Edb6c38cef)
2007. júl. 2. 09:06
Ha csokit eszem,akkor én is étcsokit.Én úgy emlékszem,hogy 60 feletti az indexe.Bár 2 hetente a második szakaszban is engedélyezett a 60 feletti indexüek közül 1 adag.(Na ez az amit nem mindíg sikerül betartani,mármint a 2 hetet.de igyekszem.:)))
2007. jún. 29. 10:53

Köszi, lányok. Akkor azért veszek zabkorpát is, zabpehely meg mindig van itthon, azt imádom joghurttal.

Ági, én is egyre ritkábban eszem már meg egy táblával a csokiból. Átszoktam a 70 % feletti étcsokira, és abból elég is 2 kocka (kb két deka). Te is az ilyen csokikat eszed? Állítólag ezek a minőségi étcsokik még egészségesek is, napi 1-2 dekáig (bár gondolom, a súlykontroll ezt sem engedi).

2047. sz.agi
2007. jún. 29. 09:35

Zitamita,

Nekem a zabpehely jobban ízlik,de ez csak ízlés dolga.Én is csak kis tejet szoktam belerakni,egyébként vízzel főzöm.Teszek bele még egy kis vanilíarudat vagy fahéjat is.

Nekem Mókica amerikai palacsintája is nagyon bejött,bár abban van tojás,így II.szakaszos.

Most már 2-3 kocka csoki is elég.Már régóta nem eszem 1 táblát.

2046. j_catus (válaszként erre: 2045. - Edb6c38cef)
2007. jún. 28. 20:11

Én zabkorpát szoktam tejben "megfőzni", ami pont olyan, mint a tejbegríz (nem rakok bele semmi édesítőt, mert nekem alapből édeskés). Zabpehelyből inkább tejberizs-szerűt lehet gyártani, amiről azt olvastam, hogy fele-fele arányban tejjel és vízzel kell megfőzni. Ezek szerint lehet vízzel, csak nem tudom, ha csak vízzel csinálod, milyen íze lesz.

(Én a zabpelyhet csak nyakon szoktam önteni meleg tejjel, várok egy percet, aztán eszem.)

Ha elég változatos az étrended, akkor szerintem nem kell semmi plusz. A sok zöldség, gyümölcs és a vitaminok felszívódásához szükséges mennyiségű zsír bevitele esetén nem lehet semmi gond.

2045. edb6c38cef (válaszként erre: 2044. - J_catus)
2007. jún. 28. 19:48

Ha így belejöttél, kérdezhetek még? A tejbepapit, amit írtak itt még régebben a lányok, zabpehelyből főzném én is, de lehet tej helyett vízzel is? Utálom a tejet.

Másik kérdésem: valamilyen vitamint, ásványi anyagot kíván ez az új életmód? (Bár lehet, hogy benne van a könyvben, de még nem jutottam oda).

Légyszi írd meg, köszi!

❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook