Belefáradtam az egyedüllétbe... (beszélgetés)
hát amit te keresel, az szerelem első látásra, azt bizony nehéz elérni, az hogy személyiségben összeilletek e az sok beszélgetés alapján derül ki, lehet hogy lassítanod kéne a tempón, illetve nem tudom hogy szoktál randizni,
de ha tetszik egy lány, mondjuk úgy nagyjából, tehát " hozzá tudnál érni" azt hiszem valahogy így fogalmaztál, akkor pár találkozást végigcsinálsz, beszélgettek, és meglátod megfog e benne valami, ami által megszépül a többi része, mert ez ám a szerelem, amikor Te szépnek látod Őt, és ehhez nem kell hogy a család, haverok vagy bárki más szépnek lássa, mert szereted Őt, úgy ahogy van,
és ha már olyan sok idő eltelt amióta párt keresel ,akkor lehet tényleg nem a kapcsolatra kellene hajtanod, hanem az ismerkedésre, beszélgetésre, adott esetben úgy is hogy nem történik max csók egy darabig, és ha nem szimpatikus neked egészében a másik fél, akkor nem folytatjátok tovább,
ismerkedni pedig próbálj meg akkor az utcán, bevásárló központban, metrón, buszon, ligetben, ahol mászkálsz és külsőre szimpatikus neked egy lány vagy nő, és akkor meghívod egy kávéra, és csak akkor derül ki hogy belül milyen is ha van időtök beszélgetni kettesben egy két alkalmat, elsőre nem biztos kiderül az összhang, legyél kitartóbb, és nem mindig eredmény orientált, legyél kicsit spontánabb, ja és a "szőrtémához" szólva, a pasik is akkor borotválkoznak, ha már látszik valami, szóval a tartós epiláláshoz, gyantázáshoz bizony kell egy pici hossz, ami beleragad a papírba stb, és mondjuk délután négykor lennél úgy együtt a pároddal, és ő estére tervezte a gyantázást, akkor te addig nem érnél hozzá napokig mert egy picit látszik a szőr? ne görcsösen akard amit elképzeltél, hagyd tényleg hogy rád találjon akit neked szántak
Ha szembe találkozol vele, akkor na, melyik oldalán állhatsz? :o))
Na, te már a selejtezőben kiestél :DDD
áááááááááááááá :-))))))))). Ilyet most olvadni tőled először, hogy valami mást is szeretnél!!
No csak. Mi az ?? :-))
Akkor viszont itt vagyunk mi neked, vagy nem vagyunk elég okosak???
Nem látod méretünket, korunkat, ráncainkat, nincs illatunk. Nyakadon sem maradunk :-)
További ajánlott fórumok:
- Társas magány - egyedüllét érzése a családban
- Az idő múlásával egyre inkább belefáradtam a konfliktusokba....
- A rengeteg egyedüllétől lehetek depressziós?
- Mit tegyek, ha az apám iszik?Anyukám már belefáradt!Az öcsém pedig nem veszi komolyan az életet!
- Félelem az egyedülléttől
- Egymást maró szülők. Belefáradtam!