Belefáradtam az egyedüllétbe... (beszélgetés)
Frászt!
Észre sem veszed ,hogy az "azt szeresd ,amit én szeretek" című részt keresed...vagyis elvárod,igazából...
Te nem egy önálló,saját személyiséggel és gondolatokkal teli nőt keresel ,hanem egy bólogató jánost.
Egyáltalán figyelsz te bárkire önmagadon kívül?Vagy csak annyi marad meg egy egy randi után,amiben nem egyezett veled?
Nem véletlenül vagy egyedül.
Azért vagy egyedül,mert képtelen vagy elfogadni a nőket.
Ez így van. Viszont az itteniek mintha eltérő értékrendű embereket akarnának mindenáron összehozni. Fogadd el ezt, nézd el azt, a végén már csak annyi elvárásom maradna, hogy legalább biológiailag nő legyen az illető.
Különös hogy jobban támadnak mint azt aki azt mondja hogy nála a mellméret is fontos. Egy szép arc és elfogadható testi dimenziók, ennyi kell a külsőben nekem. Méretek elöl vagy hátul, hajszínek szemszínek, ezek nem számítanak.
Nem.De a légy nyitottat úgy értem,légy nyitott a
világra,de maradj az aki vagy.
Ha te nem tudod megtalálni,akkor hagyd hogy megtaláljon.
Nem .Te nem érted.
Amíg egyfolytába magaddal,a te ignyeiddel a te világlátásoddal,a te ízléseddel a te....balablabla...vagy elfoglalva,ha egyfolytában ezt nyomod egy másik nőnek,letojva természetesen ő hogy lát,szeret,mit ..balabala ,mert az szar ,igénytelen stb.addig minek is akarsz egyáltalán nőt magad mellé?
Vegyél egy kurvát ,az azt fogja szeretni amit te ,egy két óráig.
Nem biztos. :)
De ha ő lesz az igazi akkor nem mindegy?
Ha a hubble-el fogod keresgélni akkor sem fogsz
rátalálni ne erőlködj csak légy természetes és nyitott.
Pfffff...szóval ragaszkodtál megint ahhoz,hogy csakis abból választhat ,amit te szeretsz.....eszedbe sem jutott,hogy felajánld,hogy oké,nézzük azt amit te szeretsz!???:)))
Szerintem vegyél egy kutyát.
Az azt nézi melletted a kanapén amit te szeretsz ,azt eszi amit adsz neki,akkor megy vécére amikor te leviszed.
Na!
Máris nem leszel egyedül,és még önmagadat sem kell feladnod.
Ahogy mondom.
Ne keresd,majd egyszer belebotlassz amikor
tényleg szükséged lesz rá.
:DDDDD
Szerintem igazad van.Nagyon nehéz a kapcsolatok kialakítása,ez igaz.
De ha nem is próbálsz "kialakítani" bármit is ,akkor a hiba a te készülékedben van.
A kapcsolat nem mindig egyből születik meg ,adni kell egy kis időt neki.Lehet ,hogy nem ismeri Mozartot,csak a csokiját szereti ,de pl imádja a biológiát ,amit mondjuk te is ,de ez nem derül ki,ha élből otthagyod.
Érted a lényeget?:))
Hagyd az elképzelt nőt,mert olyan nincs,mert tulajdon képpen az te vagy.Hagyd ,hogy a másik mássága varázsoljon el,és idővel ráérsz majd megmutani neki egy két könyvet,zenét amit te szeretsz,és te is megismered majd azokat a dolgokat,amik őt érdeklik.
De ehhez az kell ,hogy elfogadd azt,ha máshogy gondolkodik ,mást tanult,máshogy érez...stb....és ehhez idő kell.......nem egy randi,aztán pipa..."pedig amúgy olyan édes volt" utó irattal...
A női oldal is rengeteg feltételt szab...
Klónozás? Érdekes lenne... ;)
További ajánlott fórumok:
- Társas magány - egyedüllét érzése a családban
- Az idő múlásával egyre inkább belefáradtam a konfliktusokba....
- A rengeteg egyedüllétől lehetek depressziós?
- Mit tegyek, ha az apám iszik?Anyukám már belefáradt!Az öcsém pedig nem veszi komolyan az életet!
- Félelem az egyedülléttől
- Egymást maró szülők. Belefáradtam!