Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
Jupiii :)
Ez működött: [link]
Nagy Krisztna
Minden vasárnap 10-től van a szigligetiben. Azt mondta, hogy előtte való nap majd szóljunk, hogy megyünk, mert néha előfordul, hogy elmarad, és nem menjünk potyára. Megnyugodtam, hogy mehetünk babaúszásra.
Hogy vagytok ma csajok?
Gombi, várlak vissza, kivi vagyok, hogy sikerült e valamit intézned a babauszival kapcsolatosan
Most voltunk ugye vasárnap és most 4 család volt és gondoltam, hogy elegen vagyunk, hogy ne zárjon be a bazár de nem
még kellene vagy 4 család
Azt hiszem, hogy vagy a Krisztit vagy az ágit hívtam, nem tudom de valamelyik szülni ment és talán Pestról járt ide
de Nekünk más az oktatónk, Böbének hívják
de úgy néz ki, hogy jövő7en lesz az utolsó úszás
hívd fel ezeket és ha van valami akkor szólhatsz Nekem is
ha tényleg nem lesz több uszi akkor új hely vagy oktató után kell néznem
van egy ilyen is, itt Sinka Ágnes van, a szigligetisnél meg Nagy Krisztina. Te kihez jársz?
ezt az oldalt néztem, ez sajna szigligetis
persze
csak most apa nincs itthon és az ő telójában van a száma
de még ma elküldöm
de egyébként lehet érdemes a másikat is felhívni
az az igazság, hogy jó lenne ha nem a szigligetibe lenne mert nem olyan faca a víz8 elég pisiszagú9
de nem tudok sajna más helyet
de az is lehet, hogy ez nem ugyan az a babuszi mint amire Mi járunk
akkor viszont hívd fel Őket
na, hüleséget írok már
8:30-tól van 9:15-ig
csak mi kicsit korábban megyünk, hogy pancsolhasunk:)
bocsi
hát nem tudom hol van írva de csabán 8:15-től van
szerintem Te a régi hírdetést találtad meg, nem?
Én 5 telefonszámot kaptam mire sikerült elérnem az igazi oktatót
Sziasztok!
Kész lett a festés :-D Már csak vissza kell pakolni. Bár az éjszaka egy részét már visszapakoltuk.
hát ez szuper lesz, pont, mikorra elérjük a 3 hós kort, megszűnik :(
gondolom itt Csabán máshol nincs is ilyen, Gyulán is kellene érdeklődni, hátha, mert oda még átjárnánk..
Amúgy mennyibe kerül? És nem hirdetik valahol? Biztos lenne másoknak is kedve, ha tudnának róla. Még van egy csabai kismama ismerősöm, akinek tudnék szólni, hátha érdekelné, de neki kb most lesz két hónapos a babája, mert úgy emlékszek április végén szült..
egyébként a belvárosiba kezdtük, mert az oktatónk ott dolgozik, de onnan most átmentünk a szigligetibe
vagyis az oktatónk mostmár ott tartja nem a belvárba
Szigligetibe
hát, 3 hónapos kor felett van
majd értesítelek ha esetleg megszűnne
most még 2 alkalommal biztos, hogy lesz de ha most sem lesznek többen akkor júliustól megszűnik
igen, mi már 2 hónapja megyünk minden vasárnap
múlthéten egyedül voltunk és ha továbbra sem jönnek a többiek akkor bezár a bazár
mármint akkor nem lesz babaúszás
igen, szeretnénk menni :)
ti jártok?
jaj szia
el sem hiszed, hogy ma hányszor akartam már írni de mindig olyankor hív Kendém
jól vagyunk csak kezd melegünk lenni
fogtok jönni babauszira?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?