Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Hát szerintem az ő idegei is kezdik felmondani a szolgálatot.Mert valóban érthetetlen volt.
Lehet már ő is Norbinkat szerette volna kiejteni.
A profi musical énekes az X faktorban :(.
Igen.
Amikor megtudta,hogy Veca esik ki.
Fenn volt a startlapon,onnan olvastam.Mert a párbaj alatt én a hoxa-n voltam,nem láttam.
Na ugye,hogy Csaba sem jó mindig.
És mégis itt van a három között.Ráadásul ocsmányul is viselkedett tegnap este.A káromkodására gondolok.
Sziasztok.
Tegnap azt mondta Keresztes Ildi, hogy azért bízza a nézőkre, hogy nyugodtan tudjon aludni. Hát, remélem, ez nem sikerült neki:)
Én bírom Norbit, kell ilyen előadó MO-nak, de úgy gondolom, nem ilyen áron, hogy egy olyan előadó, akinek hamis hangot még nem hallottam az énekében, kiessen.
Ha csak a tegnapi napot nézzük, Csabának az első dalában annyi intonációs hibája volt, mint égen a csillag.
Olyan érzésem volt az egész műsor alatt, mintha Ildi a kiesett versenyzője miatt támogatná Csabát.
Oké,ez egy verseny, és a nézők döntenek, de ez a tegnapi számomra hihetetlen volt.
Nem a Norbi őrült rajongói miatt estek ki a többiek.Egyszerűen nem kaptak elég sms-t.
Én is sajnáltam sok előadót,de ez a műsor ilyen.El kell fogadnotok!
Nem is mondta, hogy sajnálja. :)
Arra viszont pont jó volt ez az egész, hogy így mindenki elkönyvelhet magának a tegnapi napra egy győzelmet. Mi Norbi továbbjutását, a többiek pedig minerva eltávolíttatását a portálról. Így kerek a történet. :D
Egyébként ismeritek azt a szót, hogy "troll"? :)
Leribancozott... :-(((
Meg a ferjemnek is elmeseltem... :-(((
Köszönjük!
Majd figyelem mert úgy is regisztrál de bizonyos stílus jegyeire rá lehet ismerni.
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.