Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Valóban, ahogy leírtad megvilágosodtam :D Azért olyan undi-bundi a szememben Nikco! A MŰ dolgai, blöeeee
HAJRÁ NORBI!!!!
HAJRÁ CSABA!!!
Nem nézem a megát, borítékolom Attilát, mert van benne egy vonó húzásnyi és ezzel már esélyes is :(
Jó éjt és jó szurkolást!
(NE LEGYEN IGAZAM!)
Bocsi!Az "igazság kedvéért" csak kétszer.
Egyszer a Non-stop-ot a mentorok szavazata alapján hazaküldtek ellene,másodjára meg Wolf Kati ment,mert Geszti borítékot kért.
Most meg sírt a szája,hogy Keresztes bontatott borítékot.
Én meg Szabó Mariannt és Wolf Katit,de nagyon.
No attól még Norbiba vagyok " szerelmes " :))))!
Pont így vagyok vele én is. Az a fura, hogy elég sok fórumot olvasgattam, de sehol nem találkoztam igazi Nicolas-rajongókkal. Szinte mindenkinek ez róla a véleménye. Akkor meg hogyhogy bekerült a legjobb 3-ba? Nekem itt valami nem tiszta...
Rájöttem egyébként, hogy mi nem tetszik benne: modoros! Ahogy előadja magát, remegteti a száját... Eddig egyedül a Yesterday tetszett tőle, azt tényleg őszintén, szívből énekelte, egész más is volt úgy.
Vagyis kiejtik Csabát?
Norbi-Nico döntő?
Attila és Nikolas a tuti győztes?
Az egyik neves internetes irodánál még a sporteseményeknél is többen fogadnak a két énekverseny fináléjának szereplőire. Most Takács Nikolas és Kökény Attila a befutó, de ezen a rajongók még változtathatnak.
biztos karácsonyi dalok lesznek,
óóótannnenbauuummmm
Hát én nem tudom, csak azt hittem, hogy van már más téma is, mint Norbi hangképzése. :)))
Egyébként nagyon remélem, hogy nem beteg. Remélem, mielőbb kézen fogja valaki, és elviszi egy jó orvoshoz.
Milyen típusú dalok következnek a hétvégén??Van valami témakör??
Tudom az X.-ben duóznak is ,és még mi lesz??
szerintem az utóbbi!
addig hajtják, amíg elmegy a maradék hangja is, ráadásul dohányos.
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.