Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Úgy értem, arra nem emlékszem, hogy énekelni láttam volna Dávidot.
Az elején csak véletlenszerűen láttam egy-két adást. Enikő a Because of you-val nagyon szíven ütött, az világos. Aztán láttam azt a részt, mikor nem énekeltek, hanem lelkiztek a mentorokkal és megmondták, ki megy haza, hát ott nekem több ismeretlen arc volt. Ezek szerint Dávidot is akkor lőtték ki?
Igazad van, Gesztiben is megvan ez a dolog.
Nádor Dávidnál én még nem "voltam a képben", nem láttam őt. Nekem nagyon tetszett még Muri Enikő és nagyon fájlaltam Wolf Kati távozását is.Ja és Dorka se volt rossz!
Hogy Ildikónak ki a kedvence? Jó ég tudja! Majd megőrül minden pártfogoltjáért, betegesen és hisztériásan védi őket.
Ez a mentor-dolog azért nem tetszik nekem, mert úgy tűnik, a mentorok egymás ellen harcolnak, ez különösen Ildikónál és néha Ferónál visszataszító. Néha azon gondolkodom,számítanak az énekesek is, vagy csak a mentorok nagy egója?!
Keresztes Ildi! Egyre nyilvánvalóbb, hogy Niko a befutó! Norbival már nem foglalkozik, mikor még Norbi is kedvenc volt, adott neki jó dalokat és végig "fogta a kezét". Most csak a kalapos van :S Meg is látszik: Norbi csak hörgött és közönséges műsort csinált, visszataszító volt, pedig én Norbi rajongó vagyok, mégis ezt mondom. A Lady nagyon jól állt neki és az Alabama song is.
Szerintem Norbi bátran kieshetett volna már 3-4 adással hamarabb is, mert Őt megtalálja akinek Norbi kell. Norbinak lesz munkája akkor is, ha nem nyer :D
Én is Norbinak szurkolok! Engem is kiutáltok?
Vagy én azért még maradhatok? Teljesen le vagyok maradva, mert tegnap éjjel a lányom vigasztaltam, rosszat álmodott a drága és mire elaludt nem volt erőm újra a géphez jönni.
Mintha rólam írtál volna:)
Én még 1 óra múlva sem tértem magamhoz, pedig azért ennyire nem szokott kiborítani a műsor...
Azt mondtam, nem nézem a döntőt. Minek? Nem nagyon érdekelnek a bennmaradtak. Az eredményhirdetés előtt azt mondtam, talán esélyes a végső győzelemre is.
Azoknak pedig, akik azt állítják, majd a papa egyengeti az útját, üzenem, hogy olvassák el a cikkeket, amikben arról beszél, mennyire utálja a "papa lánya" szerepkört.
A másik, hogy szerintem ha ezen múlt volna, már legalább egy lemeze megjelent volna (mellesleg megérdemelten).
Azért nézzük meg a számomra mosogatólé műsorokat az atv-n, hogy Fásy kislánykája mit művel a színpadon. Vicc az egész:)
Nem olvastam vissza, miket írtatok, de Ildikó viselkedése felháborító és gusztustalan! A nézőkre, azaz a Csabára szavazó "kislányokra" bízta a döntést. Így tudta, hogy Veca megy, és a kis Nicolasának nem lesz ellenfele. Idegsségemben azt mondtam,nem nézem tovább a műsort, legalábbis semmi lelkesedéssel! Egyértelműen Veca volt a legjobb és az Ő arcán is látszott a meglepődöttség. Keresztes Ildikó pedig előttem leírta magát!!!
Vagy a másik véglet, hogy tényleg meg van rendezve az egész műsor, mi meg feleslegesen idegesítjük magunkat!!
Az én szememben is folyamatosan zuhan.
Én is nagyon sajnáltam Vecát, esélye lett volna a győzelemre. De, bevallom, Csabát is nagyon kedvelem. Az eredményhirdetés előtt azon imádkoztam magamban, hogy ők ketten maradjanak benn, Norbi meg menjen végre haza.
így van: nem volt ennyire rekedt az elején:
sosem volt tiszta az énekhangja, de jól hallhatóan egyre rosszabb!
Én már tudom, mi lesz:
gégészeti vizsgálat (a sok médiamegjelenés miatt biztos jó későn....)
találnak valami csinos elváltozást!
műteni kell, vagy hosszú foniátriai-logopédiai hangterápia, ami alatt hónapokig nem énekelhet.....
közben koncertek....
tippem: el fogja húzi a műtétéet vagy a kiszabott hangterápiát a kötelező megjelenések-fellépések miatt....
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.