Beindult a gépezet! X-faktor vagy Megasztár 2010? (beszélgetés)
Igen, ezért is volt tapintatlanság Renit faggatni..
Ami az előbbi számot illeti, jó felét csak hallgattam,későn néztem oda, pedig érdekes lett volna látni, ki hogyan változott meg a régiek közül.
Bartók Eszterről van egy sztorim: akkor lett igazán ellenszenves számomra.
Vmilyen zeneifesztiválon voltunk és akkoriban a Carmelles mega volt. Nos ott voltak egy páran közülük, énekeltek stb... Majd úgy jött össze a lépés, hogy ugyan abba a pizzázóba ültek be enni, amelyikbe mi, Caramel, Bartók Eszter és még vmelyikük. Sokan voltak ugye és a pincérek nem haladtak túlságosan... Mindenki nyugodt volt csak Eszter nem, azt hittem elképedek, csak azt lehetett hallani, hogy Mi a k...a anyjuk van már? Ba....k meg. Mi a f...om van már??? Nekem sült le a bőr a képemről... :-S
Bár ez is felvétel és nyilván playback is volt amikor felvették mégis tök jó volt őket újra látni :-)
Lucy mekkora már basszus :-D még szép, hogy nőtt nem? :-D
Szabó Eszter viszont nagyon csúnya szegény, meg sokat hízott, jóóóóóó oké szült, rendben van :-)
A másik Eszter(nem tom hogy hívják :-D aki Caramellel volt) naaaaaaaaaaa iszonyat csúnya :-S
Ugy,ugy...
Keves a szavazo es a penz,mindent bevetnek,a szemetek... valoszinu a jonep rajott,hogy nem erdemes szavazni es nem szavaz...
Ezek szerint (is) jól énekeltek, hiszen ennek a dalnak épp az a célja, hogy elszomorodjanak tőle.
(Annak idején, "új korában" sokan öngyilkosok is lettek a hatására).
Jo volt,de ugy elszomorodtam...
(Mentsegem,hogy terhes vagyok es erzekeny...)
További ajánlott fórumok:
- A Megasztáros Király Viktorról (alias Király Linda öccse), vélemény?
- Szerintetek ki nyeri meg a megasztárt?:)
- Ki a kedvenced az idei Megasztárosok közül?
- Ki esett ki a Megasztárból?Lemaradtam róla.
- Ki az előadója a No miss c.számnak?(este énekelták a megasztárban)
- Keresem a Megasztár 3 búcsúdalát, de sehol sem tudom netről meghallgatni.