Barnázás (beszélgetés)
4. anya4005 (válaszként erre: 3. - Mandarin 85)
2014. febr. 26. 21:51
Szerintem ne temesd magad rögtön! 13 év tabletta? Én 3 év után most hagytam abba, mert barnáztam közben,így a doki szünetet javasolt!
Menj már most nyugodtan orvoshoz,majd ő megmondja a tutit!
A terhességbe meg azért ne éld bele magad,nehogy csalódj! Aztán,ha mégis, majd örülhettek!
3. Mandarin 85
2014. febr. 26. 18:35
hát még kellene egy kis idő , de ha jön az sem baj! :) de már 3 napja tart ez a barnázás ha baba lenne akkor ez nem lenne szabad ilyen sokáig tartson nem ? most olvasgatok itt a neten és azt írják hogy lehet progeszteron hiány is !! ami szintén nem jó mert akkor nem is lehet babám :(( jajj ideges vagyok :(
2. Jasmine24
2014. febr. 26. 18:23
Nekem pont ilyen tuneteim voltak, mikor terhes lettem. Nem kizart! Terveztek babat?
1. Mandarin 85
2014. febr. 26. 18:19
Sziasztok! Menstruációm elött 9 nappal elkezdtem barnázni plussz fáj a hasam a melleim és a fejem , teljesen olyan mintha meg akarna jönni de még van egy hét ... decemberben hagytam abba a fogamzásátlót amit 13 évig szedtem .januárban 4 én meg is jött és most jövöhéten kellen ebbe a hónapban , de már most el kezdődőtt!! mi lehet ez ?
További ajánlott fórumok:
- 7 hónaposan erős görcsök és barnázás...valakinek volt hasonló?
- Vérzés helyett minimális barnázás!
- Haskeményedés, barnázás a második trimeszterben... mindenre a pihenés a megoldás?
- Menzesz helyett 2 hete barnázásom van, de miért?
- Volt valakinek olyan, hogy a terhesség elején 6-7. hétben a barnázás oka a beágyazódás volt?
- Mitől lehet? Vérzés 14 napig, de csak barnázás és/vagy nagyon kevés vérzés?