Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Úgy legyen!
Emlékeztem rá,hogy tegnap valaki erre tippelt!
Na, így legyen ötösöm a lottón!!:))
Csak most tudtam meg, hogy tényleg vakbél volt, mert nem láttam ma a BK-t.
Clau lányának akut vakbélgyulladása lett és műtik,Clau ezt megérezte...András szólt neki,hogy mi van,mert ő kísérte be Julit a korházba.
Gézáék estéje lefújva Kinga részéről,mert Magdus Vilibának mondta a jósnő jóslatát és kinga ezt meghallotta...
Imi túl lihegte a barátnőjének a sütis dolgot és az hazarohant...
Pálék kibékültek...
Én azt olvastam valahol, hogy Tóni túladagolja a kábítószert és úgy fog meghalni.
Ez mondjuk elképzelhető, mert ha most hetekig nem eszi a bogyót, akkor egy nem túl nagy adag is halálos lehet.
Zsuzsát meg nem láttam sajna, a múlt heti részekről lemaradtam.
Aszkéta alkat ;-)))
Drasztikusan megszakadó szál: sztem is Tóni lesz, aki mégiscsak meghal, úgy írják ki. :(((
Most visszaolvastam, és nem látom, hogy valaki megjegyezte volna, milyen remekül lefogyott Zsuzsa :) De tényleg, szvsz tök jól néz ki. Állítólag atkinsezik.
A durva szálra lehet találgatni.Elképzelhető pl.hogy ez Tóni kiválása lesz, ill. ennek módja..
/Ez most jutott eszembe.
De csupán feltevés./
Most olvasom, hogy július 27-én mennek nyári szünetre Berényiék, és csak augusztus 27-én térnek vissza a Mátyás király térre.
És a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is izgalmas lesz a finálé, de azt ne kérdezzétek, hogy mi, mert én sem tudom..A fáma szerint állítólag több szál is furcsán szakad el, egy pedig különösen durva lesz.
Meglátjuk!
Azért ebben van valami igazság, u.is az egyedül nevelt gyermeket rendszerint túlzottan kényezteti, elkapatja a szülője.
Kivétel persze akad.
Sajtot, tejterméket eszik bőven. :))) Jaja, ösztönös vega a gyerek ;-DDD
Nincs apja: hát gondolom, Imi arra célzott, hogy hiányzik a kemény kéz, anyuci egyedül elkényezteti a kiscsajt. Ez az egész még el is ment volna, ha Zümi nem húzza fel magát abnormális módon rajta. Cseppet túlreagálta, nem? :DDD
Hát ez az! De Sára azt mondta, hogy nem eszik semmi mást, csak édességet. Ha nem kapna, akkor enne mást is.
A kis vegetáriánus kissrác!:) Ez szerintem nem akkora baj, ha amúgy a tejtermékeket megeszi.
Az egy dolog, hogy mit eszik és hogy mit szeretne enni ;-)))
Bár Viki (így hívják?) tényleg nem ette meg a szendvicset... (Énfiam amúgy pl a húst nem eszi meg általában.)