Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ha bekattan, akkor akárki is van ott azt nem irigylem
az is kiderült, hogy telerakta a szobáját tojástartókkal, bár még mindig nem értem honnan vett ennyit, és ez miért nem tűnt fel senkinek
ráadásul Tilda ivott is, sőt szerintem Danika is, úgyhogy semmi jóra nem számítok
Mondjátok, hogy van az, hogy amióta Danika itthon van, most függetlenül attól, hogy skizo, beszámíthatatlan, a szülei közül még senki nem kérdezte meg, mire ment odakint, hány évet tanult, meddig jutott?
Vagy a drága tandíj teljesen kidobott pénz volt?
Azt sem tudni, t.képpen hogyan áll a betegségének kezelése, neki nem kell járnia kontrollra?!
Létezik, hogy ő nincs orvosi felügyelet alatt?
..és mi van Nyafkakatával?
egyébként kár,hogy a srác beteget játszik,mert amúgy
nem lenne rossz.
Nem, azt akarták demonstrálni, hogy Danika az!
Legalább is elképesztően tájékozatlan.
Itt vagyok, Adri, nemrég érkeztünk haza-üzleti útról.
Most olvasok vissza..
Célia kb. 24-25-nek néz ki!
Ha eljöttek volna Szoboszlóra és találkozunk, lehet, hogy még ennyinek se taksálnám.
Bogoj szavait aranyba kell foglalni, annyira megalapozottak.
Látszik, hogy tapasztalt nős ember vélekedése.
Ez mese, Célia, nem megy tönkre, csak annak, aki a gyereknevelés gondjai között erre nem figyel oda és elhagyja magát. Vigyázni kell és fegyelmezetten élni.
Kis odafigyeléssel a terhesség alatt felszedett kilókat le lehet adni, igaz, akad, akinek ez kisebb-nagyobb nehézségbe ütközik.
Erős akarat és a régi súlyodnál leszel.
Voksán Virágnak most is vannak jó arcai, bár nem tartozik a kedvenceim közé.
A naptárját még nem láttam.
Azt én sem értem ,h most tulajdonképpen mi baja van Kingának? Hiszen láthatóan semmi oka nincs rá, h megsértődjön. Ez tiszta műbalhé.
Az viszont érdekes lesz, h Dani és Tilda között mi történik.
Meg egyébként sem értem, hogy pont Gézától miért kell ezt rossz néven venni. Sosem volt érzéke az ilyen dolgokhoz. Vagy tévedek?
(Filozófálgatunk, pedig tudjuk, hogy a készítők direkt csinálják ezeket a hülyeségeket! :D)
Nem is tudtam, hogy a kenőcsöt hamarabb kell használni... Látod, engem át tudtak volna ezzel verni!
A "Másik:" nekem is feltünt. Szerintem ezen a készítők nem gondolkodtak el.
Erikson :D
A Sony Ericcson :D
szerintem engedi..
akkor 2. pasi erőszakolná meg!!1. volt az Albert