Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Megkérdeztem a feleségemtől, hogy mit szól a ránctalanító krémes esethez, ami a BK-ban történt.
Nem lepett meg a válasza:
Még az hiányzott volna! Kihordom a gyerekét és neki azon jár az esze, hogy csíkos-e a hasam vagy sem??
Hasonló reakcióra számíthattam volna mint amit Géza kapott Kingától. Ismerem annyira, tudom. Együttélésünk alatt tapasztaltam meglepő dolgokat, nagyon kell vigyáznom.
Miért menne tönkre?
Egyébként hidd el, ez fog a legkevésbé aggasztani...
(Ha megnyugtat, nekem egyetlen csíkom sem lett.)
De nem hülyék...
A terhességtől azért nem szokás meghibbanni.
"Szóltam a családomnak és a barátaimnak, hogy ne lepődjenek meg, ha észrevesznek rajtam bizonyos változásokat. A barátnőm sajnos nem tudta tolerálni a helyzetet és véget ért a kapcsolatunk" - nyilatkozta a fiatal színész.
na erről a nőről sincs túl jó véleményem ezek után
Arra még mindig kíváncsi vagyok.
Tegnap sajnos lekéstük, már csak ez volt.
Jobban jártunk volna, ha inkább hazajövünk és BK-t nézünk. :S
kicsit paradox a címe :DDD Végső állomás 4!
ha végső, akkor hogy lehet a negyedik???
:)))
Én pont most akartam mindenkinek szólni, hogy nehogy megnézzétek!
Ekkora hatásvadász, ámde annál töményebb fost még nem láttam!
Borzalmas történet, iszonyatos "színészek" (a főszereplő lány láttán odasúgtam a barátomnak, hogy sikere lenne a Bartátok Köztben), és egyáltalán nem félelmetes, annál gusztustalanabb.
Igazi trancsírfilm, és bár a ledarálódó testrészek érdekes élményt nyújtanak 3D-ben, annyira hatásvadász, hogy még undorodni sem volt kedvem, inkább röhögtem- de nem csak én, az egész mozi.
Semmiképpen nem érte meg a jegy árát - de az ott töltött időt sem.
Az egyetlen jelenet, ami tetszett benne, a "visszanyal a fagyi" esete egy rasszista fickóval. De nem spoilerezek, hátha valaki mégis megnézi...
:D
Biztosan vannak Ericsonok és Eriksonok. Tilda Erikjét ÉN neveztem el Eriksonnak. Mindennemű hasonlóság vagy egyezőség bármilyen más létező személy nevével nem egyéb mint a véletlen műve! :D
Más példa: Ha látok egy macskát akkor azt mondom, ott egy macskosz aganemnon. (n-nel ) Ez még véletlenül sem tévesztendő össze a mitológiai Agamemnon, Mükéné királyával. Teljesen más a kettő! :D