Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
horrorok közül nekem az utóbbi időben a tükrök tetszett nagyon kiefer sutherlanddel. érdemes megnézni.
meg - ugyan nem horror - a pillangóhatás sorozat is bejött. ebből eddig 3 rész készült, és a második gyengébb lett, de az első és a harmadik igen jól sikerült. (az első részben Ashton Kutcher játsza a főszerepet, szerintem nagyon hitelesen)
Sziasztok, jó reggelt!
Bogoj, szívemből szóltál!
Pont azt akartuk nézni, de elnéztem a műsort és lemaradtunk róla! :(
De szombaton pótoljuk. :)
Mondtam én, hogy idős??? :DDD
Csíkok: szerintem ha sima testápolóval kenegeti valaki rendszeresen a bőrét, az ugyanolyan jó ellene. :X Na jó, befogom, nem lennék jó reklám a drága kencéknek.
Azért az nagy szerencse, akinek nincsenek csíkjai! Sajnos, aki hajlamos rá, én úgy látom, hogy én sajnos az vagyok, akkor mindent elkövet, hogy megelőzze...
(persze, hogy idős tanítónéninek ránctalanítót vettek, az kicsit azért erős..)
Én meg tudom érteni azokat is, akik megbántódnak egy krémen. Pl a tantónéninknek tavaly a nagyeszű SZMK-s anyuka ránctalanítót vett. Hát ez azért gáz, nem? :DDD Pedig 10 ezer ft-os krém volt, amit nyilván nem venne meg magának... Na de idén már én vagyok a kincstárnok, szóval ilyen többet nem lesz.
Csíkokról annyit, hogy nekem se lett egy sem, 2 gyerek után sem. 28 és 31 évesen szültem.
Szerintem azért egy Tarantino film más, mint egy végső állomás és ezt Gwen is tudja..:-))
Tényleg Gwen, akartam is kérdezni, hogy megnézted-e a becstelen brigantikat?
Az volt az egyetlen előnye, hogy 3D volt, és legalább az ilyeneknél kicsit meg lehetett ijedni.
De ne is haragudj, azok a véres jelenetek nem azért nem borzasztottak, mert rutinos vagy, hanem mert egyenesen nevetségesek voltak.
Az ember egyszerűen képtelen volt azonosulni a szereplőkkel és a történettel, így nem is okozott semmiféle lelki megterhelést, ahogy ledarálódtak.
Rossz film volt- rossz forgatókönyv, rossz rendező és siralmas színészek.
:D
Jaj, teeee! Nem lehetett az olyan rossz! :))
Pont a látvány miatt tetszett a film, mármint a 3D látvány maiatt!
Van az a jelentet amikor kiesik a szerszám a kocsi hátuljáról és a kamera felé esik. Az tök olyan volt mintha felénk jönne! Mindenki elkapta a fejét! :D
Nekem tetszett a film, a véres jelenetek meg nem igazán borzasztanak el. Rutinos horror film néző vagyok. :)
Szégyelem is magam, hogy nem voltunk képesek lemenni a nyáron...:p
:)
2009. 10. 05. 05:09 STOP/Napi Ász
Túlságosan beleélte magát a szerepébe! Elhagyták az RTL Klub sztárját.
Barátnője nem tudta tolerálni, hogy a sorozatsztárra túl nagy hatással van a skizofrénia.
Váradi Zsoltnak nem volt könnyű dolga, amikor visszatért a Barátok közt-be, hiszen hatalmas kihívást jelentett számára újra eljátszani Dani szerepét.
„Kicsit megijedtem, amikor megtudtam, hogy Dani megbomlott elmével tér haza Amerikából. Ez egy sokat tapasztalt színész számára is nehéz feladat” - mondta a Napi Ásznak Váradi.
„Igyekeztem minél több információt begyűjteni a betegség tüneteiről és fokozatairól. Ez az adatgyűjtés olyannyira jól sikerült, hogy egy kicsit talán jobban beleéltem magam a szerepembe, mint ahogyan azt kellett volna. Egy idő után észrevettem, hogy bizony nekem is lettek furi dolgaim”- mondta el Zsolt, aki szólt a családjának és barátainak is, hogy ne lepődjenek meg, ha észrevesznek rajta bizonyos változásokat. „A barátnőm sajnos nem tudta tolerálni a helyzetet és véget ért a kapcsolatunk” - nyilatkozta a fiatal színész.
/Szegény srác, még az ág is húzza..
Profi színészeknél ez sosem fordul elő, legalább is nem tudok ilyesmiről, szóval az az érzésem, volt itt egyéb ok is, ami előidézte a kapcsolatának megszűnését és ez csak pont volt az i-re../
Nem. Már csak az ment, és a barátom azt mondta, egy kollégája emlegette, hogy milyen jó, ő össze-vissza félte magát rajta. Mondom, biztos, hogy te ezt meg akarod nézni? Ja, ő kíváncsi. Végülis a jegyet ő fizette, úgyhogy ha már úgyis mozira hangolódtunk, rábólintottam.
Aztán a film közben többször is emlékeztettem, hogy ne felejtse el átadni a kollégájának üdvözletemet...
most megyek
sziasztok puszi