Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Te vénasszony vagy?
:D
Pihenjük (azaz én) az éjszakai fáradalmakat.
--
Nem tudom mit mondjak a szülés utáni kondicióváltozásra. Környezetedben hogyan változott meg a nők szépsége eme örömteli esemény után? Valószínűnek tartom, hogy volt olyan akinek az alakjára tényleg hátrányosan hatott a szülés. Ez alkati kérdés. Tudomásom szerint a nőkben a gyerek utáni vágy előbb-utóbb annyira erős lesz, hogy már nem számít, mi lesz az alakjával. Persze szisztemeatikus tornával - ha másképpen nem megy -visszanyerhető az alak. Persze erre nem mindenkinek van akaratereje. Az ember alakja és szépsége a kor elteltével is romlik, azaz romolhat, tehát az sem menekülhet aki egyáltalán nem szül. Szóval bizonyos kor után nem érdemes várni, a klimax blues bandig meg bizonyosan nem.
Inkább az a kérdés, hogy milyenek a jövőre vonatkozó kilátások. Most van egy cikk a www.beol.hu-n (Blogális világ: Stanga István:Zimbabwe, Haiti, Burundi... és mi) címmel. Mi az igaz? Sz*r nálunk a helyzet vagy nem sz*r? Mi mindenesetre nem Zimbabweba születtünk bele, bizonyára egészen másképpen gondolkodunk mint ők. Sokkal nagyobbra tesszük a mércét. Mindenesetre én örülök, hogy nem oda születtem.
(Ez egy gondolatkígyó.)
Nna, egy ottani nő aktképét meg lehet nézni! Láttál már olyat?
van, akinek az ilyen jobban tetszik, mint a feszes, gömbölyű...
:-)
banyek célia! hány éves is vagy? 50? nehogy már aggódj a korod miatt!!! na és ha nem regenerálódik, mi van? puff neki, akkor olyan lesz. ha szeret a párod, nem fogja zavarni. millió olyan dolog van, ami miatt aggódni lehet, de egyik miatt sem kell, mert akkor a terhesség szépsége el fog sikkadni. ne hagyd befolyásolni ilyen hülyeségekkel.
egy ismerősöm nemrég esett teherbe. még nem házasodtak össze a párjával, akinek az első kérdése az volt: kitől van a gyerek?
az ilyet úgy rúgnám ki, mint macskát sz@rni.
szóval úgysem lehet tudni, hogy mi miatt érdemes aggódni, ezért inkább ne is aggódj egyáltalán. a babavárás szép dolog, élvezni kell, úgysem adatik meg sokszor.
Én valamilyen szinten megértem Kinga aggodalmát. Sajnos elég hiú ember vagyok és én is félek attól, hogy ha szülök a testem teljesen tönkremegy. Hiába, én ilyen vagyok. (Most bizti megbotránkoztok!)
Pláne ebben a korban, amiben vagyok már nem regenerálódik úgy a bőr, mint a 20-as évek környékén. :(
Reggelt!
voksán Virág gumicsónakszáj nélkül:
A barátom roppant kritikus, de azt mondta erre a képre, hogy baromi jó nő - volt.
A mostani fejétől viszont hányingere van, és egészen őszintén kérdezte tőlem, hogy ki a fene kíváncsi a naptárára. Mondtam, hogy pl Joys... :)
Hahahahaha! A kérdés nem meglepő, sőt!
Néha arra is sor kerül. Se többször, se kevesebbszer, mint ahogyan szükséges.
Majd megtudod 23 év házasság (sok? kevés? elég!), három gyerek, rengeteg elintéznivaló, munkahelyi stressz (nem nekem), ilyen-olyan gondok után. (De nem megharagudni!)
"Gyerekeeeek"!!!!!!! :))
Kérjük meg a Hoxa-t hogy írja át a fórumot Barátok közt - Így látjuk mi helyett Szex - Így csináljuk mi :D